Demisse demiştir o iş bitmiştir. Şak.!Öyle bir kere dedi.
Mesela ölçü ver ne gadan iyi ?Hayır bamya değil.Baya iyi
Muta nikahı mı acabaYa da nıkah falan yoğh
Niye gayet kolay kpss gireceğim 70 ,80 puan alsam atanirimNiye mi çünkü atanmak senin hayallerindeki kadar kolay değil :) düğün kınaya benzemez
Kız stella en gereksiz yazımı alıntılanmışsın önemli olanlara cevap verseydin keşkeAçarım kardeşim
Yalnız 70 ile 80 çok farklı puanlar. Burada açık verdin işteNiye gayet kolay kpss gireceğim 70 ,80 puan alsam atanirim
YooEşiniz heyecan yaşamak istiyor galiba.
İnşallah alamazsınNiye gayet kolay kpss gireceğim 70 ,80 puan alsam atanirim
Kesinlikle butik acin, ogretmenlik yapmayinBirakmiycam diplomamı Alicam.İster çalışırım ister çalışmam.Butik açarım belki
Alırsan helal olsun MaşaAllah baya zekisin(!)Niye gayet kolay kpss gireceğim 70 ,80 puan alsam atanirim
Ne var 23 yaşındayım.İstedigimi yapamam miEvlendim ama nasıl oldu bende anlamadım diyen biri öğretmen olmaz da ondan
Akıl akıl gel çüküme takılın fiile dönmüş hali ya sizinkiNiye acele ettik bende anlamadım.soyleyecgim az kaldi
Uğraşma kızla. İsterse 50- 100 alır.Yalnız 70 ile 80 çok farklı puanlar. Burada açık verdin işte
Milyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.Alırsan helal olsun MaşaAllah baya zekisin(!)
Kesin atanırsın da sen. Ya da yok ya kocişin sana özel bir kurum satın alır. Nasıl olsa parayı buluyor bir yerlerden.
Bende bir anneyim empati kurunca duysam çok üzülürdüm kahrolurum belkide ama olan olmuș anne babalar ne kadar çok kizsada kussede evlatlarına kıyamaz evet yaptığınız doğru bișey değil ama cesaretinizi toplayıp ailenize açıklayın bence en mantıklısı buMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Bence max 10cm ahsfshshs kendi kabullenemedigi için kiza suc atiyorMesela ölçü ver ne gadan iyi ?
25 cm ?
Öğretmenlik yapamazsın meselaNe var 23 yaşındayım.İstedigimi yapamam mi
Puan aralığını anlamayacak kadar kitsan benim suçum neUğraşma kızla. İsterse 50- 100 alır.
Zorla sinirlendiriyorsunuz kızı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?