- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- 498
Yok öyle istediğim gibi falan sen boşuna son yılı okuma senden olmayacakSanane istediğim gibi egitirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle istediğim gibi falan sen boşuna son yılı okuma senden olmayacakSanane istediğim gibi egitirim
Sanane istediğim gibi egitirim
Kuku çok muhim.O kayınvalide ile iki kız kardeş de diyorlardır zaten, gelinin kukusu genişmiş, babamızdan gelecek olan ölüm parasını ona hibe edelim diye. Kesin kesin öyle diyorlardır.
O kayınvalide ile iki kız kardeş de diyorlardır zaten, gelinin kukusu genişmiş, babamızdan gelecek olan ölüm parasını ona hibe edelim diye. Kesin kesin öyle diyorlardır.
OlcakYok öyle istediğim gibi falan sen boşuna son yılı okuma senden olmayacak
Evet ve daha bir sürü şey çıkabilir Yani kütüğü bile değişti mesela sanırım hikaye uydurmaResmi nikahınız varsa banka hesabınızdan babanız anlamadı mı
Evlenmek için bu kadar aceleye de aileni kandirmayada gerek yoktu olan olmuş yapacağınız tek şey ailenizi ailenize gerçeği söylemekHerhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
Bence sen aksiyon seviyorsun düz bir planın yokki hep dolambaçlı be bacımEşim öyle insan değil .Ben ona söyleyeceğim istemeye gelcek gerekirse bosancsz tekrar evleniriz
Aa ben onu unuttumAilenden biri e devletten nüfus kayıt örneği alırsa zaten çıkar evli oldugun. Bir an önce şöyle bence
Konunuzu okuyunca tek diyeceğim şey kimse evladım yok diye üzülmesin, Allah evladın bile hayırlısını versin sözü oluyor. Ayrıca siz kaçarak evlenmemişsiniz, onlar bile sizden daha mert hareket ediyorlar en azından cesurca kararlarının arkasında duruyor ve sonuçlarına katlanıyorlar siz resmen ailenizi dolandorıyorsunuz. Madem evlendiniz kocanız erkek gibi ailenize haber verseydi. Kusura bakmayın hadi sizin karakteri geçtimde eşiniz ve kayınvalidenizinde insani yönden çok sağlam karakterleri olduğunu düşünmüyorum. İnsanın öyle bir para ile alınan lokma boğazına oturur, biraz vicdanı ve insani değeri varsa. Resmen koca diye kendinizi yakmışsınız.Bende annemin babamın yüzünü karartmak istemiyorum .Bir çözüm bulmam lazim yoksa ogrenirlerse kaçarak evlendiğimi yalnız kalacağım bide arkadaşları akrabalar dalga geccek
Yav doğum yapmamış birinin şeyi nasıl geniş oluyor, ben anlamadım. Oluyor muymuş öyle? Hadi biraz da gece gece kuku konuşalım.Kuku çok muhim.
Geniş olunca adamceyiz hissetmiyi.
Bende anlamadım .hiç sormadım. İstemeye gelebilirdiler ama işte.Aslinda bana sordu emin misin diye emin değilsen nikah yapmayalım diye
Niye acele ettik bende anlamadım.soyleyecgim az kaldiEvlenmek için bu kadar aceleye de aileni kandirmayada gerek yoktu olan olmuş yapacağınız tek şey ailenizi ailenize gerçeği söylemek
Belki adam bamyadir, sucu kiza atıyordur. Buda safoz gibi zaten kabullenmistirKuku çok muhim.
Geniş olunca adamceyiz hissetmiyi.
Olmayacak çünkü hiç bir veli buna izin vermez bu akılla gidersen kimse sana evladını emanet etmez ki bu fikirlerinin bulanıklığını çok saklaya bileceğini sanmıyorum
Doğum yapmadım.Sik cinsel ilişki ile de genişliyormuş.Bazende genetik oluyormuş galibaYav doğum yapmamış birinin şeyi nasıl geniş oluyor, ben anlamadım. Oluyor muymuş öyle? Hadi biraz da gece gece kuku konuşalım.
Yaşınız düşünüp mantıklı karar vermek için uygun başka herhangi bir sorununuz yoksa. Girdiğiniz aksiyon çok mantıksız akıl alır değil bir de siz sınıf öğretmeni mi olacaksınız , cocuklara egitim vereceksinizHerhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
Hayır bamya değil.Baya iyiBelki adam bamyadir, sucu kiza atıyordur. Buda safoz gibi zaten kabullenmistir