• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Bende annemin babamın yüzünü karartmak istemiyorum .Bir çözüm bulmam lazim yoksa ogrenirlerse kaçarak evlendiğimi yalnız kalacağım bide arkadaşları akrabalar dalga geccek
Konunuzu okuyunca tek diyeceğim şey kimse evladım yok diye üzülmesin, Allah evladın bile hayırlısını versin sözü oluyor. Ayrıca siz kaçarak evlenmemişsiniz, onlar bile sizden daha mert hareket ediyorlar en azından cesurca kararlarının arkasında duruyor ve sonuçlarına katlanıyorlar siz resmen ailenizi dolandorıyorsunuz. Madem evlendiniz kocanız erkek gibi ailenize haber verseydi. Kusura bakmayın hadi sizin karakteri geçtimde eşiniz ve kayınvalidenizinde insani yönden çok sağlam karakterleri olduğunu düşünmüyorum. İnsanın öyle bir para ile alınan lokma boğazına oturur, biraz vicdanı ve insani değeri varsa. Resmen koca diye kendinizi yakmışsınız.

Yav doğum yapmamış birinin şeyi nasıl geniş oluyor, ben anlamadım. Oluyor muymuş öyle? Hadi biraz da gece gece kuku konuşalım. :KK53:
Doğum yapmadım.Sik cinsel ilişki ile de genişliyormuş.Bazende genetik oluyormuş galiba

bir komsu kizi vardi ben o zaman kucuktum ...bir ay sonra evlenecegini duymustu kizlarinjnda agzindan annesi ona ragmen hazmedememislerdi...

biz daha damadi tanimiyoruz evlilik nerden cikti demislerdi o kizda okuyordu

sizin durum daha kotu bundan ..ailene uzuldum :(

Herhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
Yaşınız düşünüp mantıklı karar vermek için uygun başka herhangi bir sorununuz yoksa. Girdiğiniz aksiyon çok mantıksız akıl alır değil bir de siz sınıf öğretmeni mi olacaksınız , cocuklara egitim vereceksiniz 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Bence okuluda birakin, evinizin hanimi olun.

Yok kızlar ya konu mu fake üye mi anlamadım resmen dalga geçiyor bazı mesajlarda bu kadar olamaz çünkü bazende erkek gibi konuşuyor bilemedim. gerçekse de Allah düşmanıma vermesin Allah ıslah etsin… eğitmen olucak bir de aman aman tüüüü tüüüü tüüüh :D

Back