Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Birakmiycam diplomamı Alicam.İster çalışırım ister çalışmam.Butik açarım belki

Sen kendinde söylesen, ailen bi şekilde sen söylemeden de öğrense sonu hüsran cok Yazik cok . Ailene söyleyeydin madem evleneceğini bakarlardı vazgeçmiyorsun he derlerdi neyi bekliyosun hamile kalmayimi. Bide verilen parayı yiyorsun hala gizliyorsun. Eşini , eşinin ailesini al git memleketine konuşsunlar istesinler seni belki affederler

Vallaha su "Sonunu düsünen kahraman olamaz" beni de huylandirmadi degil..

anne baba, ben katolik bir fijiliyle kilisede evlendim. bu yüzden dinimi, ismimi değiştirdim. bundan sonra bana elisapeci demenizi istiyorum. gelecek ay da onun memleketine yerleşeceğim' de. 15 dakika kendi hallerine bırak. sonra durumun doğrusunu anlat. ölümü görünce sıtmaya razı olur garipler.

Seviyorum dediğiniz kocanız sizi ailenize karşı mahcup eden okulunuzu bırakmanıza sebep olan ve üstelikte evliliğinizden haberi olmayan babanızın parasını yiyecek kadar düşüncesiz vicdansız biri ama pardon o bir kahramandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…