• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Yaşınız düşünüp mantıklı karar vermek için uygun başka herhangi bir sorununuz yoksa. Girdiğiniz aksiyon çok mantıksız akıl alır değil bir de siz sınıf öğretmeni mi olacaksınız , cocuklara egitim vereceksiniz 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Bence okuluda birakin, evinizin hanimi olun.
Birakmiycam diplomamı Alicam.İster çalışırım ister çalışmam.Butik açarım belki

Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Sen kendinde söylesen, ailen bi şekilde sen söylemeden de öğrense sonu hüsran cok Yazik cok . Ailene söyleyeydin madem evleneceğini bakarlardı vazgeçmiyorsun he derlerdi neyi bekliyosun hamile kalmayimi. Bide verilen parayı yiyorsun hala gizliyorsun. Eşini , eşinin ailesini al git memleketine konuşsunlar istesinler seni belki affederler

Yok kızlar ya konu mu fake üye mi anlamadım resmen dalga geçiyor bazı mesajlarda bu kadar olamaz çünkü bazende erkek gibi konuşuyor bilemedim. gerçekse de Allah düşmanıma vermesin Allah ıslah etsin… eğitmen olucak bir de aman aman tüüüü tüüüü tüüüh :KK70:

Vallaha su "Sonunu düsünen kahraman olamaz" beni de huylandirmadi degil..

anne baba, ben katolik bir fijiliyle kilisede evlendim. bu yüzden dinimi, ismimi değiştirdim. bundan sonra bana elisapeci demenizi istiyorum. gelecek ay da onun memleketine yerleşeceğim' de. 15 dakika kendi hallerine bırak. sonra durumun doğrusunu anlat. ölümü görünce sıtmaya razı olur garipler.

Seviyorum dediğiniz kocanız sizi ailenize karşı mahcup eden okulunuzu bırakmanıza sebep olan ve üstelikte evliliğinizden haberi olmayan babanızın parasını yiyecek kadar düşüncesiz vicdansız biri ama pardon o bir kahramandı...

Back