- 30 Aralık 2009
- 22.939
- 89.551
- 1.123
ShshahshaMilyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.
Oooo zengo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ShshahshaMilyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.
Ne 80'i bacım, çıta epey yüksek. Hiçbir eğitim fakültesi öğrencisi bu denli bihaber olamaz durumdan. Biz değildik eskiden.Yalnız 70 ile 80 çok farklı puanlar. Burada açık verdin işte
Sanane kardeşim öğretmenliği geç patronluk yaparım .Öğretmenlikten daha üstÖğretmenlik yapamazsın mesela
Vaaay okul neden bitiyor ki şimdi açsınlar işiMilyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.
Vay beee enişte süper kahramanMilyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.
O zaman tamam yaMilyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.
10 bile fazla ya.Bence max 10cm ahsfshshs kendi kabullenemedigi için kiza suc atiyor
Hayır canım sürekli atama puanlarına bakıyorum.Sinif öğretmenliği en çok atanan branş.Ne 80'i bacım, çıta epey yüksek. Hiçbir eğitim fakültesi öğrencisi bu denli bihaber olamaz durumdan. Biz değildik eskiden.
Ya fake ya da okula eser miktarda uğradığı için hangi bölümde okuduğunun bile farkında değil. Ki sınıf öğretmenliğinin öyle az buz mezun sayısı yok. Atanmak iyice zorlaştı.
G..t oldun muO zaman tamam ya
Bence Abdülhey ahdhshshVay beee enişte süper kahraman
Polat alemdarın kardeşi felan mı
Sen çok yaşa kız güldürdün beniMilyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.
Hiç!Sanane kardeşim öğretmenliği geç patronluk yaparım .Öğretmenlikten daha üst
Bu kafayla yaparsın kardeşim sen yeterki çoluk çocuktan uzak dur bir yıldır parasızlıktan okula gidememişsin şimdi patron oldun bişi mi kullanıyorsunuz sizSanane kardeşim öğretmenliği geç patronluk yaparım .Öğretmenlikten daha üst
Alır ben inandım. Patron olacakmış baksanaUğraşma kızla. İsterse 50- 100 alır.
Zorla sinirlendiriyorsunuz kızı işte
Doğru bir an önce söyleyeceğim.Nasil anlatsam ki onlarageçmişi değiştiremeyeceğinize göre yaptıklarınızı kabul edecek ve sorumluluğunu alacaksınız. sonuçta illegal bir şey yapmadınız, yetişkin bir birey olarak bir karar alıp ona göre yolunuzu çizmişsiniz. bunu yapma sürecinde illa aileniz öğrense ne tepki verir bunu düşünmüşsünüzdür ve ona rağmen bu kararı almışsınızdır. şimdi sefasını sürdüğünüz sürecin cefasını çekme zamanı gibi. aileniz ne tepki verecek bunu kontrol edemezsiniz, siz sadece bundan sonra kendinizin ne yapacağını kontrol edebilirsiniz. bunun için de ne kadar erken harekete geçseniz o kadar iyi bence.
Yok alayimiz vajina olduk.G..t oldun mu
Bu kafayla yaparsın kardeşim sen yeterki çoluk çocuktan uzak dur bir yıldır parasızlıktan okula gidememişsin şimdi patron oldun bişi mi kullanıyorsunuz
OlacamAlır ben inandım. Patron olacakmış baksana