• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Yalnız 70 ile 80 çok farklı puanlar. Burada açık verdin işte😂😂
Ne 80'i bacım, çıta epey yüksek. Hiçbir eğitim fakültesi öğrencisi bu denli bihaber olamaz durumdan. Biz değildik eskiden.
Ya fake ya da okula eser miktarda uğradığı için hangi bölümde okuduğunun bile farkında değil. Ki sınıf öğretmenliğinin öyle az buz mezun sayısı yok. Atanmak iyice zorlaştı.

Ben annemden bişey sakladığımda 1 saate kalmaz gerçek ortaya çıkardı sen maşallah evliliği sakladın bu zamana kadar ortaya çıkmadıysa devam et çocuk olunca gider el öpersiniz

Ne 80'i bacım, çıta epey yüksek. Hiçbir eğitim fakültesi öğrencisi bu denli bihaber olamaz durumdan. Biz değildik eskiden.
Ya fake ya da okula eser miktarda uğradığı için hangi bölümde okuduğunun bile farkında değil. Ki sınıf öğretmenliğinin öyle az buz mezun sayısı yok. Atanmak iyice zorlaştı.
Hayır canım sürekli atama puanlarına bakıyorum.Sinif öğretmenliği en çok atanan branş.

geçmişi değiştiremeyeceğinize göre yaptıklarınızı kabul edecek ve sorumluluğunu alacaksınız. sonuçta illegal bir şey yapmadınız, yetişkin bir birey olarak bir karar alıp ona göre yolunuzu çizmişsiniz. bunu yapma sürecinde illa aileniz öğrense ne tepki verir bunu düşünmüşsünüzdür ve ona rağmen bu kararı almışsınızdır. şimdi sefasını sürdüğünüz sürecin cefasını çekme zamanı gibi. aileniz ne tepki verecek bunu kontrol edemezsiniz, siz sadece bundan sonra kendinizin ne yapacağını kontrol edebilirsiniz. bunun için de ne kadar erken harekete geçseniz o kadar iyi bence.

Allahım hamileyim kınayamıyorum da. Besle büyüt KPSS 70-80 alırım , milyonluk arkadaşlarım var, butik açarım gibi bambaşka kafalarda biri olsun. Tövbe yarabbim

Milyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.
Sen çok yaşa kız güldürdün beni 🤣
Dünkü bi konuda kadının kocasının aylık geliri 200 bin maddiyattan dert yanıyordu,
sizin arkadaşların milyonları var kendinizi garantiye aldığınızı sanıyorsunuz siz 😂

Bence bu terslikte bi iş var 🤪🤪

geçmişi değiştiremeyeceğinize göre yaptıklarınızı kabul edecek ve sorumluluğunu alacaksınız. sonuçta illegal bir şey yapmadınız, yetişkin bir birey olarak bir karar alıp ona göre yolunuzu çizmişsiniz. bunu yapma sürecinde illa aileniz öğrense ne tepki verir bunu düşünmüşsünüzdür ve ona rağmen bu kararı almışsınızdır. şimdi sefasını sürdüğünüz sürecin cefasını çekme zamanı gibi. aileniz ne tepki verecek bunu kontrol edemezsiniz, siz sadece bundan sonra kendinizin ne yapacağını kontrol edebilirsiniz. bunun için de ne kadar erken harekete geçseniz o kadar iyi bence.
Doğru bir an önce söyleyeceğim.Nasil anlatsam ki onlara

Back