- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 34
Çok ayıp bir öğretmen hanıma yakışıyor mu bu !!G..t oldun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ayıp bir öğretmen hanıma yakışıyor mu bu !!G..t oldun mu
Alan sınavı da en zor olan bölüm. Onu da biliyor musun bari?Hayır canım sürekli atama puanlarına bakıyorum.Sinif öğretmenliği en çok atanan branş.
TerbiyesizYok alayimiz vajina olduk.
Daraltılmayi bekliyoruz senin gibi.
Şu kayinbabanin parasını alin da biz de nasiplenelim be
70 alsam dese neyse zaten patron olacakmışNe 80'i bacım, çıta epey yüksek. Hiçbir eğitim fakültesi öğrencisi bu denli bihaber olamaz durumdan. Biz değildik eskiden.
Ya fake ya da okula eser miktarda uğradığı için hangi bölümde okuduğunun bile farkında değil. Ki sınıf öğretmenliğinin öyle az buz mezun sayısı yok. Atanmak iyice zorlaştı.
Sen ilk önce kınanı yap bunlar küçük meseleler.Sanane kardeşim öğretmenliği geç patronluk yaparım .Öğretmenlikten daha üst
Ne var alan sınavı üniversitede gördüğün derslerden.Ben yaparım canım.Sen ne öğretmenisin bu arada edebiyat mi ?Alan sınavı da en zor olan bölüm. Onu da biliyor musun bari?
Böyle okula uğramayan her şeyi salmış birinin öyle girip de çat diye 80+ puan alabileceği bir sınav değil.
Ben de öğretmenim, yemezler canım benim.
Yok ben bişi olmadım olan olmuş amaG..t oldun mu
Aaaa patron olacaksın bir duruşun olmalı. Yapma böyle şeylerG..t oldun mu
Kafamıza esti evlendik deDoğru bir an önce söyleyeceğim.Nasil anlatsam ki onlara
Araba kullanıyorumBu kafayla yaparsın kardeşim sen yeterki çoluk çocuktan uzak dur bir yıldır parasızlıktan okula gidememişsin şimdi patron oldun bişi mi kullanıyorsunuz siz
Stella bi sie go bacim ya.Terbiyesiz
E iyi o zaman annenizi artık mezuniyet yerine düğününüze götürürsünüz. Kalabalık bir okul dersiniz
Bence benziyor.
Kocalar kaçıyor gibi koşa koşa evlenirsen eksik kalırsın yavrucuğum.Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Bu zekadan beklenen espriAraba kullanıyorum
Canım matematiğin kit galiba.200 bin az para.1 milyon ,2 ,3, hatta 100 milyon daha fazla 200 bindenSen çok yaşa kız güldürdün beni
Dünkü bi konuda kadının kocasının aylık geliri 200 bin maddiyattan dert yanıyordu,
sizin arkadaşların milyonları var kendinizi garantiye aldığınızı sanıyorsunuz siz
Bence bu terslikte bi iş var
AhahahahBu zekadan beklenen espri
Canım burada sana Kpss danışmanlığı mı yapacağım? Sahiden mi? Bana mı soruyorsun alan sınavında olan dersleri?Ne var alan sınavı üniversitede gördüğün derslerden.Ben yaparım canım.Sen ne öğretmenisin bu arada edebiyat mi ?