• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Hayır canım sürekli atama puanlarına bakıyorum.Sinif öğretmenliği en çok atanan branş.
Alan sınavı da en zor olan bölüm. Onu da biliyor musun bari?
Böyle okula uğramayan her şeyi salmış birinin öyle girip de çat diye 80+ puan alabileceği bir sınav değil.
Ben de öğretmenim, yemezler canım benim.

Ne 80'i bacım, çıta epey yüksek. Hiçbir eğitim fakültesi öğrencisi bu denli bihaber olamaz durumdan. Biz değildik eskiden.
Ya fake ya da okula eser miktarda uğradığı için hangi bölümde okuduğunun bile farkında değil. Ki sınıf öğretmenliğinin öyle az buz mezun sayısı yok. Atanmak iyice zorlaştı.
70 alsam dese neyse 😂 zaten patron olacakmış😂

Alan sınavı da en zor olan bölüm. Onu da biliyor musun bari?
Böyle okula uğramayan her şeyi salmış birinin öyle girip de çat diye 80+ puan alabileceği bir sınav değil.
Ben de öğretmenim, yemezler canım benim.
Ne var alan sınavı üniversitede gördüğün derslerden.Ben yaparım canım.Sen ne öğretmenisin bu arada edebiyat mi ?

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Kocalar kaçıyor gibi koşa koşa evlenirsen eksik kalırsın yavrucuğum.

Sen çok yaşa kız güldürdün beni 🤣
Dünkü bi konuda kadının kocasının aylık geliri 200 bin maddiyattan dert yanıyordu,
sizin arkadaşların milyonları var kendinizi garantiye aldığınızı sanıyorsunuz siz 😂

Bence bu terslikte bi iş var 🤪🤪
Canım matematiğin kit galiba.200 bin az para.1 milyon ,2 ,3, hatta 100 milyon daha fazla 200 binden

Ne var alan sınavı üniversitede gördüğün derslerden.Ben yaparım canım.Sen ne öğretmenisin bu arada edebiyat mi ?
Canım burada sana Kpss danışmanlığı mı yapacağım? Sahiden mi? Bana mı soruyorsun alan sınavında olan dersleri?
He canım edebiyatçıyım bu arada.

Back