Ben, ailem ve sevdiğim çocuk..

katiliyorum,yazmasindan belli akli basinda bir kiz oldugu,
diger 15 likler gibi akli bir karis havada degil,
olabilecek butun ihtimallerin farkinda,
aferin sana

Sanırım bu özelliğim erkeklere karşı çekingem olmamdan kaynaklanıyor. 1. sınıftan itibaren hep kız arkadaşlarım oldu, erkeklerin yanında rahat edemiyordum. Yetiştirme tarzıyla da alakalı olabilir. Aileme bu konuda çok teşekkür ediyorum, yoksa ben de diğerleri gibi olabilirdim

canım sen çok şeker, çok tatlı bir kızsın...senin yaşında öğrencilerim var benim...ve ben senin giyimini, saç şeklini, gülümseyişini, tavırlarını ve bakışlarını hayal ettim hoşlanacağı kız tipi olarak çünkü eminim çok güzeldir hepsi...kendini kasma bırak, yürürken annenin tepesine çık :))) sen nasıl onun kişiliğine aşık olduysan o da sana nasılsan öyle aşık olsun...

şimdi gelelim asıl söylemek istediklerime 3 görüşme bir insanın kişiliği hakkında karar vermek için çok erken değil mi??? ben olsam senin yerinde erken olduğunu düşünür biraz daha tanımak isterdim...biraz daha karşılaşıp konuşmaya mı çalışsan ne??

veee şimdi daha önemli bişey okadar şey söyledim şimdi kel alaka olacak ama ben aslında annenen katılıyorum...önce geleceğini şekillendirip hayatına öyle alsan birini...hem o zaman daha az keşkelerin olur....kendine iyi bak, sevgiyle kal....

Sürekli değil ama haftada bir karşılaşıyoruz. Bundan sonra ruhumun oradan uzaklaşmasına izin vermeyerek onun hareketlerini takip ederim o zaman
evet hareketlerine dikkat et bak bakalim,
hem oyle bi dusuncesi varsa o gelsin acilsin sana,
sen hic imajini bozma
tabi derlerinide aksatma,
sürekli kafanda o vardir uzaklasmaya calis :))

aileni bende tebrik ediyorum senin gibi akli basinda bir kiz yetistirmisler

Son düzenleme:

Yazdıklarınız ne kadar içten öyle, ruhumu aydınlattı çok teşekkür ederim Sanırım şöyle 18-20 yaşıma geleyim, umarım o zamana kadar bir sevgilisi olmaz

Evet, derslerim konusunda kendimi iyice saldım. Onu düşünmeye devam edersem ondan da, geleceğimden de olacağım. Ama annem bunu buraya yazdığımı görürse kim bilir ne der.. Ki bugün fırından çıktıktan sonra, ' Anne çocuğun ne güzel gözleri vardı Aman Allah'ım sence lens miydi' demişim, şöyle bir baktı, sonra da ' ne bakıyorsun elin oğlunun gözlerine aa' dedi. Sanırım fazla sahipleniyor

15 yaşınızdasınız ve burada sevgili adayınızla fikir istiyorsunuz. Bunun yerine derslerinize ve sınava odaklanın. Çok az zamanınız var önünüzde. Ve artık bir meslek sahibi olmak gerçekten zor.
Daha sonra düşünün bence bunları...

Yazdıklarınız ne kadar içten öyle, ruhumu aydınlattı çok teşekkür ederim Sanırım şöyle 18-20 yaşıma geleyim, umarım o zamana kadar bir sevgilisi olmaz

inşallah...bak ne diyeceğim ben senin için dua edeyim sen de bu sırada 2. dönemi başarılı bir şekilde tamamla kendine güzel bir meslek seç sonra hem daha da güzel hem daha kendine güvenli ve güçlü çık karşısına olmaz mı???

Haklısınız, gerçekten sonuna kadar haklısınız. İyiki de buraya yazmışım, yazmasaydım yine hayal dünyamın içinde yaşardım. Bundan sonra tek düşündüğüm sınavlarım olacak, teşekkür ederim

derslerine dikkat et canim,
kritik zamanlardasin ask bulunurda bu dersler birdaha geri gelmez
hahaha alemsin ya :)) cocuk firindami calisiyor :26:

Ay birinin benim için dua etmesi çok güzel İnşallah bitiririm. Çünkü ilkokulda hiç boş geçtiğimi bilmiyorum, hep ya takdir ya teşekkür alırdım, bu 1. dönem 5 tane zayıfım geldi inanır mısınız :18: İlk sınav sonucum gelince ben de sizin için çok çok çok dua edeceğim

canımsın 9. sınıftasın sanırım çok üzülme zayıfların için 9. sınıf lise hayatının en problemli dönemidir eğer bırakmazsan 10 11 12 çok daha başarılı geçer hem daha çok yolun başındasın ne istiyorsan karar verip başarmak için vaktin var....

bak şöyle söyleyeyim sana, anadolu lisesinde çalışıyorum 30 kişilik bir 9. sınıfım var hepsi de ilkokulu çok başarılı bitirmişler ama bu dönem sadece 2 kişi takdir 5 kişi teşekkür aldı diğerlerinin hep zayıfları vardı ama ben biliyorum ki bu 10. sınıfa geçince değişecek seninde öyle olur...

Bizim okul düz lise ve daha kötü, okuldan sadece 1 kişi takdir aldı Aslında ben annem de istiyor diye hemşirelik okuyacaktım, sonra diğer bir konumda belirttiğim gibi iğne korkumdan dolayı vazgeçtim. Daha kötüsü ise ne olacağıma karar veremedim ve ingilizce üzerine bir şeyler okumak istediğimden eminim Ama bizim okulda yabancı dil bölümü yok inşallah yabancı dil bölümü olan başka bir okula geçebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…