Ben, ailem ve sevdiğim çocuk..

katiliyorum,yazmasindan belli akli basinda bir kiz oldugu,
diger 15 likler gibi akli bir karis havada degil,
olabilecek butun ihtimallerin farkinda,
aferin sana :38:

Sanırım bu özelliğim erkeklere karşı çekingem olmamdan kaynaklanıyor. 1. sınıftan itibaren hep kız arkadaşlarım oldu, erkeklerin yanında rahat edemiyordum. Yetiştirme tarzıyla da alakalı olabilir. Aileme bu konuda çok teşekkür ediyorum, yoksa ben de diğerleri gibi olabilirdim :1:

Bu derdimi buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama yazıyorum ve silmeden hemen yayınlamak istiyorum. Çünkü biraz düşünürsem silebilirim. Birisi var.. İlk başlarda hoşlanmadır amaan daha yaşım kaç diyordum ama artık öyle olmadığımı düşünüyorum. Benden 4 yaş büyük. Sanırım ben onun kişiliğine aşık oldum. Centilmen ve kibar davranışlarına, sanki benle konuşurken ( ki sadece 3 kez konuştuk, selam, naber gibisinden ) dokunsam kırılacakmışım gibi konuşuyor. Öyle kibar ki.. Onun yaşındakiler genellikle dışarıda serseri gruplarıyla gezerlerken o, kendine ait o mükemmel gezegeni yapmış bile. Dinlediğimiz müzik türleri, sevdiğimiz sanatçılar, kendimize ait ruh halimiz çok uyuyor. O kadar büyüsüne kapılmışım ki onu görünce marketteki tuvalet kağıtlarının olduğu bölümü yıktım :5: , yolda birden karşıma çıkıp gülümseyince kendimi o kadar sıkmışım ki, başım döndü ve kafamı duvara çarptım ve o çok panikledi..:50: Arkadaşlarıma söyleyince, ' kızım saçmalama o ne tip öyle ' dediler. Şimdi, pürüzsüz, hafif sarı bir yüz düşünün. Hafif kumral ve yukarıya doğru taranmış parlayan saçlar ve benim halâ rengini çözemediğim, turuncu yada sarımtrak gözler.. Her erkek gibi başka bir erkekle konuşurken küfür ediyor, fakat bir kez küfür ederken denk geldiğimde, yüzü öyle kızardı ki, sanki bir suç işlemiş gibi :16: :26:

Ama bir sorun var.. Ruh halini çözemiyorum. Çok esrarengiz, çok neşeli, çok düşünceli olabiliyor. Sizce ben nasıl olmalıyım? Bazen çook geveze olabiliyorum. Şımarık olabiliyorum, yolda giderken annemin üstüne çıkabiliyorum :16: Canım istemediği zaman çok esrarengiz olabiliyorum. Siz onun hoşlanacağı kız tipini nasıl hayal ederdiniz? O kızın giyimini, saçının şeklini, gülümseyişini, tavırlarını, bakışlarını.. Sizin fikirleriniz doğrultusunda kendimi sonsuza dek değiştirmeye hazırım.

Fakat bir sorun daha var. Ailem.. Erkek arkadaş konusunda annem, sözü geçtiğinde, ' peki senin var mı? senin kesinlikle vardır' diyor ve yüzü düşüyor. Her zaman da, ' sevgili bu yaşta asla önemli değil.. Derslerine çalış, kariyerini yap, ondan sonra sevgili de yaparsın, koca da, çocuk ta der.' Yani sevgili işine pek olumlu bakmıyorlar ve mutlaka nereye gitsem mutlaka ailecek tanıdığımız yada babamın tanıdığı birileri çıkıyor. Eğer sevgilim olursa, dedikodu olmasından da korkuyorum. Sizin olumlu-olumsuz tüm düşüncelerinize açığım. Eleştirilerinize de açığım. Lütfen akıl gösterin ve çok tecrübesizim. Yanlış bir şeyler yapmaktan korkuyorum :43:

Dipnot: Bu arada o çocuk tüm kuzenlerimin ve yeğenlerimin en yakın arkadaşı. Yani çok sıcakkanlı olduğundan herkes onu zamanımızın tabiriyle 'kanka' olarak görüyor. Bu çocuk, annemin yanında da benimle konuştu. Daha doğrusu, '....., ( elindeki köpeğini işaret ederek) sevmek ister misiin? diye sordu. Ben hayvanları çok severim, sokak köpeklerini bile severim ama sırf annemden utandığım için sevemedim. Sonra da annem bana, ' sevsen nolur du ki, her şeyden korkuyorsun' diye kızdı ama aslında o da köpekleri çok sevdiğimi biliyor. Ayrıca bütün o gün boyunca onun kibarlığından bahsetti. O bahsettikçe ben kızardım ve renk vermekten korktum.. İşte benim derdim de bu :43:

canım sen çok şeker, çok tatlı bir kızsın...senin yaşında öğrencilerim var benim...ve ben senin giyimini, saç şeklini, gülümseyişini, tavırlarını ve bakışlarını hayal ettim hoşlanacağı kız tipi olarak çünkü eminim çok güzeldir hepsi...kendini kasma bırak, yürürken annenin tepesine çık :))) sen nasıl onun kişiliğine aşık olduysan o da sana nasılsan öyle aşık olsun...

şimdi gelelim asıl söylemek istediklerime 3 görüşme bir insanın kişiliği hakkında karar vermek için çok erken değil mi??? ben olsam senin yerinde erken olduğunu düşünür biraz daha tanımak isterdim...biraz daha karşılaşıp konuşmaya mı çalışsan ne??

veee şimdi daha önemli bişey okadar şey söyledim şimdi kel alaka olacak ama ben aslında annenen katılıyorum...önce geleceğini şekillendirip hayatına öyle alsan birini...hem o zaman daha az keşkelerin olur....kendine iyi bak, sevgiyle kal....

Sürekli değil ama haftada bir karşılaşıyoruz. Bundan sonra ruhumun oradan uzaklaşmasına izin vermeyerek onun hareketlerini takip ederim o zaman :1:
evet hareketlerine dikkat et bak bakalim,
hem oyle bi dusuncesi varsa o gelsin acilsin sana,
sen hic imajini bozma :34:
tabi derlerinide aksatma,
sürekli kafanda o vardir uzaklasmaya calis :))

Sanırım bu özelliğim erkeklere karşı çekingem olmamdan kaynaklanıyor. 1. sınıftan itibaren hep kız arkadaşlarım oldu, erkeklerin yanında rahat edemiyordum. Yetiştirme tarzıyla da alakalı olabilir. Aileme bu konuda çok teşekkür ediyorum, yoksa ben de diğerleri gibi olabilirdim :1:

aileni bende tebrik ediyorum senin gibi akli basinda bir kiz yetistirmisler :16:

Son düzenleme:
canım sen çok şeker, çok tatlı bir kızsın...senin yaşında öğrencilerim var benim...ve ben senin giyimini, saç şeklini, gülümseyişini, tavırlarını ve bakışlarını hayal ettim hoşlanacağı kız tipi olarak çünkü eminim çok güzeldir hepsi...kendini kasma bırak, yürürken annenin tepesine çık :))) sen nasıl onun kişiliğine aşık olduysan o da sana nasılsan öyle aşık olsun...

şimdi gelelim asıl söylemek istediklerime 3 görüşme bir insanın kişiliği hakkında karar vermek için çok erken değil mi??? ben olsam senin yerinde erken olduğunu düşünür biraz daha tanımak isterdim...biraz daha karşılaşıp konuşmaya mı çalışsan ne??

veee şimdi daha önemli bişey okadar şey söyledim şimdi kel alaka olacak ama ben aslında annenen katılıyorum...önce geleceğini şekillendirip hayatına öyle alsan birini...hem o zaman daha az keşkelerin olur....kendine iyi bak, sevgiyle kal....

Yazdıklarınız ne kadar içten öyle, ruhumu aydınlattı çok teşekkür ederim :16: Sanırım şöyle 18-20 yaşıma geleyim, umarım o zamana kadar bir sevgilisi olmaz :1:

evet hareketlerine dikkat et bak bakalim,
hem oyle bi dusuncesi varsa o gelsin acilsin sana,
sen hic imajini bozma :34:
tabi derlerinide aksatma,
sürekli kafanda o vardir uzaklasmaya calis :))

aileni bende tebrik ediyorum senin gibi akli basinda bir kiz yetistirmisler :16:

Evet, derslerim konusunda kendimi iyice saldım. Onu düşünmeye devam edersem ondan da, geleceğimden de olacağım. Ama annem bunu buraya yazdığımı görürse kim bilir ne der.. Ki bugün fırından çıktıktan sonra, ' Anne çocuğun ne güzel gözleri vardı Aman Allah'ım sence lens miydi' demişim, şöyle bir baktı, sonra da ' ne bakıyorsun elin oğlunun gözlerine aa' dedi. Sanırım fazla sahipleniyor :1:

15 yaşınızdasınız ve burada sevgili adayınızla fikir istiyorsunuz. Bunun yerine derslerinize ve sınava odaklanın. Çok az zamanınız var önünüzde. Ve artık bir meslek sahibi olmak gerçekten zor.
Daha sonra düşünün bence bunları...

Yazdıklarınız ne kadar içten öyle, ruhumu aydınlattı çok teşekkür ederim :16: Sanırım şöyle 18-20 yaşıma geleyim, umarım o zamana kadar bir sevgilisi olmaz :1:

inşallah...bak ne diyeceğim ben senin için dua edeyim sen de bu sırada 2. dönemi başarılı bir şekilde tamamla kendine güzel bir meslek seç sonra hem daha da güzel hem daha kendine güvenli ve güçlü çık karşısına olmaz mı???

15 yaşınızdasınız ve burada sevgili adayınızla fikir istiyorsunuz. Bunun yerine derslerinize ve sınava odaklanın. Çok az zamanınız var önünüzde. Ve artık bir meslek sahibi olmak gerçekten zor.
Daha sonra düşünün bence bunları...

Haklısınız, gerçekten sonuna kadar haklısınız. İyiki de buraya yazmışım, yazmasaydım yine hayal dünyamın içinde yaşardım. Bundan sonra tek düşündüğüm sınavlarım olacak, teşekkür ederim :16:

Evet, derslerim konusunda kendimi iyice saldım. Onu düşünmeye devam edersem ondan da, geleceğimden de olacağım. Ama annem bunu buraya yazdığımı görürse kim bilir ne der.. Ki bugün fırından çıktıktan sonra, ' Anne çocuğun ne güzel gözleri vardı Aman Allah'ım sence lens miydi' demişim, şöyle bir baktı, sonra da ' ne bakıyorsun elin oğlunun gözlerine aa' dedi. Sanırım fazla sahipleniyor :1:

derslerine dikkat et canim,
kritik zamanlardasin ask bulunurda bu dersler birdaha geri gelmez :34:
hahaha :27::27:alemsin ya :)) cocuk firindami calisiyor :26:

inşallah...bak ne diyeceğim ben senin için dua edeyim sen de bu sırada 2. dönemi başarılı bir şekilde tamamla kendine güzel bir meslek seç sonra hem daha da güzel hem daha kendine güvenli ve güçlü çık karşısına olmaz mı???

Ay birinin benim için dua etmesi çok güzel :9: İnşallah bitiririm. Çünkü ilkokulda hiç boş geçtiğimi bilmiyorum, hep ya takdir ya teşekkür alırdım, bu 1. dönem 5 tane zayıfım geldi inanır mısınız :18: İlk sınav sonucum gelince ben de sizin için çok çok çok dua edeceğim :16:

Ay birinin benim için dua etmesi çok güzel :9: İnşallah bitiririm. Çünkü ilkokulda hiç boş geçtiğimi bilmiyorum, hep ya takdir ya teşekkür alırdım, bu 1. dönem 5 tane zayıfım geldi inanır mısınız :18: İlk sınav sonucum gelince ben de sizin için çok çok çok dua edeceğim :16:

canımsın :16: 9. sınıftasın sanırım çok üzülme zayıfların için 9. sınıf lise hayatının en problemli dönemidir eğer bırakmazsan 10 11 12 çok daha başarılı geçer hem daha çok yolun başındasın ne istiyorsan karar verip başarmak için vaktin var....

bak şöyle söyleyeyim sana, anadolu lisesinde çalışıyorum 30 kişilik bir 9. sınıfım var hepsi de ilkokulu çok başarılı bitirmişler ama bu dönem sadece 2 kişi takdir 5 kişi teşekkür aldı diğerlerinin hep zayıfları vardı ama ben biliyorum ki bu 10. sınıfa geçince değişecek seninde öyle olur...

canımsın :16: 9. sınıftasın sanırım çok üzülme zayıfların için 9. sınıf lise hayatının en problemli dönemidir eğer bırakmazsan 10 11 12 çok daha başarılı geçer hem daha çok yolun başındasın ne istiyorsan karar verip başarmak için vaktin var....

bak şöyle söyleyeyim sana, anadolu lisesinde çalışıyorum 30 kişilik bir 9. sınıfım var hepsi de ilkokulu çok başarılı bitirmişler ama bu dönem sadece 2 kişi takdir 5 kişi teşekkür aldı diğerlerinin hep zayıfları vardı ama ben biliyorum ki bu 10. sınıfa geçince değişecek seninde öyle olur...

Bizim okul düz lise ve daha kötü, okuldan sadece 1 kişi takdir aldı :1: Aslında ben annem de istiyor diye hemşirelik okuyacaktım, sonra diğer bir konumda belirttiğim gibi iğne korkumdan dolayı vazgeçtim. Daha kötüsü ise ne olacağıma karar veremedim ve ingilizce üzerine bir şeyler okumak istediğimden eminim :1: Ama bizim okulda yabancı dil bölümü yok inşallah yabancı dil bölümü olan başka bir okula geçebilirim :1:

Back