Kuzenleriniz ve yeğenleriniz hakkında ne düşünüyorlar??
selam,öncelikle yaşını sorabilir miyim?
yazdıklarını da okurken için aydınlandı resmen,o kadar tatlı anlatmışsın ki,resmen aşık olmuşsun işte...:)
E aşk bu. Kasma kendini. Ama yaşına uygun flört yaşa. Öyle "evleneyim" filan gibi şeyleri, "ciddi düşünmek" gibi kavramları aklından bile geçirme.
Bir de "Nasıl olayım?" gibi bir soru cümlesini aklından bile geçirme. Sen kendin ol o zaten seni doğallığınla sevecektir.
sen kac yasindasin,4 yas cokta sorun degil gibi,
sanirim senin en buyuk korkun cevren,
aranizda birsey gecse acaba duyarlarmi korkun var,
acaba cocuk sana karsi gercekten birseyler hissediyormu,
baksana zaten sicak kanliymis herkesle samimiymis:26:
yukarda gordum daha 15 yasindaymissin,
sevgili durumlari icin bence erken bir yas
Ailemden bu konularda çok utanan biriyim ve 4 yaş büyük olması olumsuz bir şey. Ama ya beni doğallığımla sevmezse? Küçüğüm diye ciddiye almazsa?
Herkese karşı sıcakkanlı olduğu için de rezil olma durumum da var. Peki yaşım küçük olduğu için unutmalı mıyım?
15 yaşında olduğunu mesajımı yazdıktan sonra okudum. 25 yaşındayken 4 yaş normaldir ama 15 yaşındayken biraz fazla. Üzmek istemem seni ama büyük ihtimalle seni arkadaşının küçük kuzeni olarak görüyordur. Platonik takılıp arada bakışmakta zarar yok, ama kaptırma kendini fazla. :)) Tatlı bir genç kızsın. Kendini üzecek şekilde davranma. Ha bir de yav ne işin var bu kocakarı sitesinde. Git sokakta gez, vitrin bak, ders çalış, şarkıcı resmi biriktir, kitap oku, film izle.. İnan zaten birkaç yıl sonra o günleri özleyeceksin. Benim de erkek kuzenim var senin yaşında. Aşık olmuş bu aralar. Facebook'tan takipçisiyim, gülümseyerek izliyorum aşık olduğu kızdan mesaj gelince sevincini paylaşmasını. :))) Canım benim.
bu yasta kendini aska filan kaptirirsan,
derslerine filan odaklanamassin,
lisedesin galiba kritik donemdesin,
senin icin oncelik derslerin olmali,
simdi durum degisti aslinda,
ben seni boyle 19 20 li yaslarda dusundum,
sen 15 o 19 belkide kardes gibi goruyor seni,
ilgisi bir tek sana olsa tamam diecem ama cocugun yapisi oyleymis,
peki senin yasini filan biliyormu,
cocugun hareketlerinde sana ozel birsey varmi:26:
Tabiki kitap ta okuyorum, geziyorum da.. Bu siteyi zaten saç modellerini bakarken buldum ve üye olmak istedim.. Aklımdan bile geçmezdi bunu buraya yazacağım. O zaman yapacak bir şey yok. En iyisi onun evinin oralara gitmemek ve unutmaya çalışmak
15 yaşındasın dıye bırıne aşık olamazsın, sevemezsın dıye bırşey yoktur canım :)
15 yaş sadece ılerıye dönük, cıddı bır ılışkı ıçın çok erken.
sen aşık olmuşsun kı bu çok güzel bır hıs
anladığım kadarıyla çocuk 19 yaşında, belkı tek sorun onun senden farklı beklentılerı olması olabılır
ama yanlış anlama bu dedığımı, sonuçta ne senı nede hoşlandığın çocuğu tanımıyorum
belkı ona açılabılceğın bı ortam oluşur,
ama dıkkat etmelısın belkı o senı kuzenlerının dedığı gıbı kanka katagoresıne koymuştur
yada kardeş gözüyle bakıyor olabılır :26:
ama konuşmakta fayda var, ne kaybedersın kı ?
Bir kez yanındaki arkadaşına beni göstermişti ama umursamamıştım. Sonuçta yanındaki arkadaşı sormuş olabilir ona.
Çok aklı başında bir kızsın. Sınırlarını bilerek aşkının tadını çıkaracağına eminim. Bu çağlarda aşk da aşk acısı çekmek de unutmaya çalışmak da güzeldir. :))
bence hissettiğin duyguların tadını çıkar ve sadece kendin ol..o seni bu şekilde beğenirse beğenecektir.her iki türlü de önemli olan kendi yaşadığın duygular,bu duygular karşındaki kişiden bağımsız ve harika...
sorularını hepsinin cevabı zaman aslında,,nasılsa farkedeceksin onun hislerini...
evet yaşın küçük ama her yaştaki flörtlerin yaşanma şekli var..sen 30 yaşındaki bir kadın gibi yaşamayacaksın ki ilişkini...samimi,sıcak,belki en fazla elele tutuşup,yanaktan öperek...gerçi sanırım şimdiki 15 liklerde bunu 15 katı yaşıyor sanırım ama(söz meclisten dışarı),olması gereken bu bence...
o yüzden korkma,hayatın boyunca tüm ilişkilerinde sınırları sen belirlediğin sürece sorun yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?