Ben, ailem ve sevdiğim çocuk..

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Bu derdimi buraya yazacağım aklıma gelmezdi ama yazıyorum ve silmeden hemen yayınlamak istiyorum. Çünkü biraz düşünürsem silebilirim. Birisi var.. İlk başlarda hoşlanmadır amaan daha yaşım kaç diyordum ama artık öyle olmadığımı düşünüyorum. Benden 4 yaş büyük. Sanırım ben onun kişiliğine aşık oldum. Centilmen ve kibar davranışlarına, sanki benle konuşurken ( ki sadece 3 kez konuştuk, selam, naber gibisinden ) dokunsam kırılacakmışım gibi konuşuyor. Öyle kibar ki.. Onun yaşındakiler genellikle dışarıda serseri gruplarıyla gezerlerken o, kendine ait o mükemmel gezegeni yapmış bile. Dinlediğimiz müzik türleri, sevdiğimiz sanatçılar, kendimize ait ruh halimiz çok uyuyor. O kadar büyüsüne kapılmışım ki onu görünce marketteki tuvalet kağıtlarının olduğu bölümü yıktım , yolda birden karşıma çıkıp gülümseyince kendimi o kadar sıkmışım ki, başım döndü ve kafamı duvara çarptım ve o çok panikledi.. Arkadaşlarıma söyleyince, ' kızım saçmalama o ne tip öyle ' dediler. Şimdi, pürüzsüz, hafif sarı bir yüz düşünün. Hafif kumral ve yukarıya doğru taranmış parlayan saçlar ve benim halâ rengini çözemediğim, turuncu yada sarımtrak gözler.. Her erkek gibi başka bir erkekle konuşurken küfür ediyor, fakat bir kez küfür ederken denk geldiğimde, yüzü öyle kızardı ki, sanki bir suç işlemiş gibi :26:

Ama bir sorun var.. Ruh halini çözemiyorum. Çok esrarengiz, çok neşeli, çok düşünceli olabiliyor. Sizce ben nasıl olmalıyım? Bazen çook geveze olabiliyorum. Şımarık olabiliyorum, yolda giderken annemin üstüne çıkabiliyorum Canım istemediği zaman çok esrarengiz olabiliyorum. Siz onun hoşlanacağı kız tipini nasıl hayal ederdiniz? O kızın giyimini, saçının şeklini, gülümseyişini, tavırlarını, bakışlarını.. Sizin fikirleriniz doğrultusunda kendimi sonsuza dek değiştirmeye hazırım.

Fakat bir sorun daha var. Ailem.. Erkek arkadaş konusunda annem, sözü geçtiğinde, ' peki senin var mı? senin kesinlikle vardır' diyor ve yüzü düşüyor. Her zaman da, ' sevgili bu yaşta asla önemli değil.. Derslerine çalış, kariyerini yap, ondan sonra sevgili de yaparsın, koca da, çocuk ta der.' Yani sevgili işine pek olumlu bakmıyorlar ve mutlaka nereye gitsem mutlaka ailecek tanıdığımız yada babamın tanıdığı birileri çıkıyor. Eğer sevgilim olursa, dedikodu olmasından da korkuyorum. Sizin olumlu-olumsuz tüm düşüncelerinize açığım. Eleştirilerinize de açığım. Lütfen akıl gösterin ve çok tecrübesizim. Yanlış bir şeyler yapmaktan korkuyorum

Dipnot: Bu arada o çocuk tüm kuzenlerimin ve yeğenlerimin en yakın arkadaşı. Yani çok sıcakkanlı olduğundan herkes onu zamanımızın tabiriyle 'kanka' olarak görüyor. Bu çocuk, annemin yanında da benimle konuştu. Daha doğrusu, '....., ( elindeki köpeğini işaret ederek) sevmek ister misiin? diye sordu. Ben hayvanları çok severim, sokak köpeklerini bile severim ama sırf annemden utandığım için sevemedim. Sonra da annem bana, ' sevsen nolur du ki, her şeyden korkuyorsun' diye kızdı ama aslında o da köpekleri çok sevdiğimi biliyor. Ayrıca bütün o gün boyunca onun kibarlığından bahsetti. O bahsettikçe ben kızardım ve renk vermekten korktum.. İşte benim derdim de bu

selam,öncelikle yaşını sorabilir miyim?
yazdıklarını da okurken için aydınlandı resmen,o kadar tatlı anlatmışsın ki,resmen aşık olmuşsun işte...:)

Kuzenleriniz ve yeğenleriniz hakkında ne düşünüyorlar??

Onların tabiriyle ' kafa çocuk '. Yani onlarla maça gittiği için, veya onlar ondan bir şeyler yapmasını istediğinde geri çevirmediği için mükemmel arkadaş. Fakat diğerleri umursamaz ama bir kuzenim beni kendi kardeşi yerine sayıyor ve kendisinin sayısız kız arkadaşı olmasına rağmen erkek arkadaş konusuna çok katı.

selam,öncelikle yaşını sorabilir miyim?
yazdıklarını da okurken için aydınlandı resmen,o kadar tatlı anlatmışsın ki,resmen aşık olmuşsun işte...:)

Yaşım daha 15. Ama ben yaşıtlarım gibi sevgili değiştiren birisi değilim ve hiç erkek arkadaşım olmadı. Bu yaşta erkek arkadaş konusuna da katı bakıyordum o karşıma çıkana kadar.. 1 seneden beri süren bu duygunun hoşlantı mı aşk mı olduğunu anlayamadığım için buraya yazdım ve yanlış bir şeyler yapmaktan korkuyorum.

E aşk bu. Kasma kendini. Ama yaşına uygun flört yaşa. Öyle "evleneyim" filan gibi şeyleri, "ciddi düşünmek" gibi kavramları aklından bile geçirme.
Bir de "Nasıl olayım?" gibi bir soru cümlesini aklından bile geçirme. Sen kendin ol o zaten seni doğallığınla sevecektir.

sen kac yasindasin,4 yas cokta sorun degil gibi,
sanirim senin en buyuk korkun cevren,
aranizda birsey gecse acaba duyarlarmi korkun var,
acaba cocuk sana karsi gercekten birseyler hissediyormu,
baksana zaten sicak kanliymis herkesle samimiymis:26:

yukarda gordum daha 15 yasindaymissin,
sevgili durumlari icin bence erken bir yas

Son düzenleme:

Ailemden bu konularda çok utanan biriyim ve 4 yaş büyük olması olumsuz bir şey. Ama ya beni doğallığımla sevmezse? Küçüğüm diye ciddiye almazsa?

Herkese karşı sıcakkanlı olduğu için de rezil olma durumum da var. Peki yaşım küçük olduğu için unutmalı mıyım?

Ailemden bu konularda çok utanan biriyim ve 4 yaş büyük olması olumsuz bir şey. Ama ya beni doğallığımla sevmezse? Küçüğüm diye ciddiye almazsa?

15 yaşında olduğunu mesajımı yazdıktan sonra okudum. 25 yaşındayken 4 yaş normaldir ama 15 yaşındayken biraz fazla. Üzmek istemem seni ama büyük ihtimalle seni arkadaşının küçük kuzeni olarak görüyordur. Platonik takılıp arada bakışmakta zarar yok, ama kaptırma kendini fazla. :)) Tatlı bir genç kızsın. Kendini üzecek şekilde davranma. Ha bir de yav ne işin var bu kocakarı sitesinde. Git sokakta gez, vitrin bak, ders çalış, şarkıcı resmi biriktir, kitap oku, film izle.. İnan zaten birkaç yıl sonra o günleri özleyeceksin. Benim de erkek kuzenim var senin yaşında. Aşık olmuş bu aralar. Facebook'tan takipçisiyim, gülümseyerek izliyorum aşık olduğu kızdan mesaj gelince sevincini paylaşmasını. :))) Canım benim.

Herkese karşı sıcakkanlı olduğu için de rezil olma durumum da var. Peki yaşım küçük olduğu için unutmalı mıyım?

bu yasta kendini aska filan kaptirirsan,
derslerine filan odaklanamassin,
lisedesin galiba kritik donemdesin,
senin icin oncelik derslerin olmali,
simdi durum degisti aslinda,
ben seni boyle 19 20 li yaslarda dusundum,
sen 15 o 19 belkide kardes gibi goruyor seni,
ilgisi bir tek sana olsa tamam diecem ama cocugun yapisi oyleymis,
peki senin yasini filan biliyormu,
cocugun hareketlerinde sana ozel birsey varmi:26:

Tabiki kitap ta okuyorum, geziyorum da.. Bu siteyi zaten saç modellerini bakarken buldum ve üye olmak istedim.. Aklımdan bile geçmezdi bunu buraya yazacağım. O zaman yapacak bir şey yok. En iyisi onun evinin oralara gitmemek ve unutmaya çalışmak

15 yaşındasın dıye bırıne aşık olamazsın, sevemezsın dıye bırşey yoktur canım :)
15 yaş sadece ılerıye dönük, cıddı bır ılışkı ıçın çok erken.

sen aşık olmuşsun kı bu çok güzel bır hıs
anladığım kadarıyla çocuk 19 yaşında, belkı tek sorun onun senden farklı beklentılerı olması olabılır
ama yanlış anlama bu dedığımı, sonuçta ne senı nede hoşlandığın çocuğu tanımıyorum

belkı ona açılabılceğın bı ortam oluşur,
ama dıkkat etmelısın belkı o senı kuzenlerının dedığı gıbı kanka katagoresıne koymuştur
yada kardeş gözüyle bakıyor olabılır :26:

ama konuşmakta fayda var, ne kaybedersın kı ?

bence hissettiğin duyguların tadını çıkar ve sadece kendin ol..o seni bu şekilde beğenirse beğenecektir.her iki türlü de önemli olan kendi yaşadığın duygular,bu duygular karşındaki kişiden bağımsız ve harika...
sorularını hepsinin cevabı zaman aslında,,nasılsa farkedeceksin onun hislerini...
evet yaşın küçük ama her yaştaki flörtlerin yaşanma şekli var..sen 30 yaşındaki bir kadın gibi yaşamayacaksın ki ilişkini...samimi,sıcak,belki en fazla elele tutuşup,yanaktan öperek...gerçi sanırım şimdiki 15 liklerde bunu 15 katı yaşıyor sanırım ama(söz meclisten dışarı),olması gereken bu bence...
o yüzden korkma,hayatın boyunca tüm ilişkilerinde sınırları sen belirlediğin sürece sorun yok...

Bir kez yanındaki arkadaşına beni göstermişti ama umursamamıştım. Sonuçta yanındaki arkadaşı sormuş olabilir ona.

Çok aklı başında bir kızsın. Sınırlarını bilerek aşkının tadını çıkaracağına eminim. Bu çağlarda aşk da aşk acısı çekmek de unutmaya çalışmak da güzeldir. :))

Mesela onunla konuşsam onun belki de beni kardeş yerine koyduğu kategoriden bile düşebilirim. Bunun olmasından korkuyorum

Bir kez yanındaki arkadaşına beni göstermişti ama umursamamıştım. Sonuçta yanındaki arkadaşı sormuş olabilir ona.

sürekli karsilasiyormusunuz,
bence hareketlerini iyice gozlemlemeden adim atma,
sonucta kuzenlerinlede samimi:26:

Çok aklı başında bir kızsın. Sınırlarını bilerek aşkının tadını çıkaracağına eminim. Bu çağlarda aşk da aşk acısı çekmek de unutmaya çalışmak da güzeldir. :))

katiliyorum,yazmasindan belli akli basinda bir kiz oldugu,
diger 15 likler gibi akli bir karis havada degil,
olabilecek butun ihtimallerin farkinda,
aferin sana

Onunla karşılaştığımda mutlaka rezil olduğum için tadını çıkarmamın imkanı yok gibi Ya ayağım takılıyor, ya kafamı vuruyorum, elim kolum benden bağımsızlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…