Ben 30'lu yaşların ortasında bir kadınım ve gençliğimi esimin sorunlarıyla harcadığımı hissediyorum.

Eeee boşanın.

Boşa harcamışsın evet şimdi boşan ve yeni hayatini dolu dolu yaşa.Zaten başka kadinlarla flort ediyor sana ihanet ediyor yani timsah göz yaşlarına kanma.

konuyu niye sildiniz? hayatınız boşa geçmeye devam ediyor. Merak etmeyin kendini öldürmez hatta sömürecek başka birilerini hemen bulur. Siz de kendinizi kandırmayın.

Kendimi oldururum diye tehdit edince o kadar kolay olmuyor ne yazik ki ama baska cikar yol birakmadi bana da.
kendini öldürecek kimse bunu tehdit olarak söylemiyor…
Kimseye bişey demeden çat diye kıyıyor canına. Daha yeni böyle bir olay yaşadık… hiçbir şey anlamadık bile, mutlu mesut sanıyorduk .

Kendimi oldururum diye tehdit edince o kadar kolay olmuyor ne yazik ki ama baska cikar yol birakmadi bana da.
Bugün kendimi öldüreceğim diye tehdit eder,yarın sizi öldürmekle tehdit eder.Büyük ihtimalle blöf yapıyor ama kurtulun bu ruh hastasından.

Kendini öldürecek insan simdi ye oldururdu ama sizi korkutmak iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…