Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuBellona suena koltuk takımı
canım üründe
2 Adet Tekli (Sabit) + 1 Adet İkili + 1 Adet Üçlü üniteden oluşmaktadır. yazmaktafır
bence ürün görünümü hoş kullanımıda rahattır diye düşünüyorum ama o 2 li yerine keşke 3 lü olsaydı 2 tekli 2 üçlü şeklinde
ben çok beğeniyorum o koltuk takımını ve almayı düşünüyorum çok şık duruyor bence kullanımı nasıldır bilemiyorum ama rahat duruyor yalnız ben rengini biraz daha açık istiyorum süt kahve tonlarında inşallah almak nasip olur..yeni bir ürün olduğu için fiyatlarıda biraz bindirmişler yalnız ama olsun değer bence
evt kızlar fiyat çok yüksek ben gidip gerçeğini gördüm ürünün aslında salon için uygun bi model ama sanki minderleri yamuk yumuk duruyo gibi....ben hepsini istikbalden aldım.valensia koltuk yakımı salon için prestij yemek takımı ve prestij yatak odası inşallah memnun kalırım...oturma odam için 1 üçlü ve 2 tekli beğendim
hadi yaa suena koltuk takımının yastıkları yamuk mu duruyor ben gerçeğini görmedim internetten çok beğendim kafamda kesinleştirmiştim hayallerim suya düştü bak şimdi neyse hemen karar vermemek lazım zaten gezmeden alınmaz
suenanın leopar gibi kahve krem çizgilisini mağazasında gördüm ve çok beğendim...açık renk kullanamam diye almadım..malum iki küçük fırlama çocuklarım var. gidip istikbalden aldım....ayrıca yastıklarını yamuk yumuk görmedim ben. yumuşak olduğundan öyle anlaşılmış olabilir...bu arada leoparlı gibi olanının kahveleri hafif simli...taşlarıyla uyumlu durmuş bence...
bende bayıldım ama alamıom çok üzgünümmmmmm yerim yok ama şunları biliom istersen tek tek alabilion yani 2 üçlü 2 tekli olabilio bonusa kampanyası var şimdi al haziranda 12 taksit öde peşin fiyatına fiyatıda 3400 falan galiba çokmu ki
ben cok begendim canim bizde basliycaz artik yavas yavas mobilyalara ve bu renk tonlarinda alcam bende insallah en sevdigim tonlar cok begendim cok güzel gercekten ben su an türkiye de olsam hic tereddüt etmeden alirdim o derece begendim yani
slm bende suena koltuk takımı aldım ama halı da karasızım yardımcı olursanız sevinirim
royal 2750a nasıl sizce yada baska tavsiye edebileceğiniz varsa
o kadar çok halı baktımki yardımınıza ihtiyacım var
bende ilk çıktığı günden beri bu mobilyayı çok beğeniyorum özellikle renklerini ama evet biraz pahalı ve değer mi bilmem çünkü kumaşından dolayı bir süre sonra oturulan yerlerin kumaşı yıpranıyormuş umarım öyle bir şey yoktur bende almak istiyorum çünkü