Belli olmayan cinsiyet yardım kızlar

Konu basligi cok ilginc geldi herseyi hem kiz hem erkegin kullanabilecegi sekilde al saglikla dogsun insallah

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

Çoooook teşekkür ederim beni anladığınız için amin inşallah

Çok tatlısın çok teşekkür ederim anlayışla karşılayıp güzel dilekler sunduğun için :)

Ben hala bilmiyorum psikolojim de gayet yerinde :)) Allah saglik sihat versin elinde sonunda ogreneceksin.

Kadının kadın psikolojisinden anlamayıp yorum yapmak için yorum yapan, empati kurmadan kırıp döken, psikoloji derken aslında ne demek istediğimi anlayamayan hemcinslerimle aynı ülkede yaşadığım için bazen çok üzülüyorum. Yerine beni koyupta anlayan bana hak veren arkadaşlarada çık teşekkür ederim. Çocuğu olmadığı için beni suçlarmışçasına bunu ön plana atanlarada Rabbim isteyen herkese nasip etsin demekten başka diyeceğim bişey yok
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatabilir misin ?

PsikolojiniZ bunun için m alt üst oldu.yatın kalkında hastalıksız kazasız belasın kucağıma alayım diye dua edin bence. Ne fark eder yani her iki cinsiyetinde kullanabileceklerinden alın. Ne diye seveceğinizede doğunca karar verirsiniz :)

Benim ikinci hamileliğim ama düşündüğünüz şeyi anlayamadım .
"Hamile kalsanız da anlasanız" demeniz hiç hoş değil . Sizinki takıntı kusura bakmayın

Erkek

Iyide cok erken değil mi cinsiyet söylemek icin? 13.haftada yüzde 95 cinsiyet söyleyen doktorda bir tuhafmış yani.
22-23 hafta da net öğrendik biz,öncesinde de kıza benziyor ama net değil demişti doktorumuz bir kez,bir daha sormadım,renkli usg'de net söylenmişti kız diye.Hatta öğrenmek istemiyorsanız söylemeyeyim bile demişti,öğrenmeyen bile varmış yani doğuma kadar,siz neden bu kadar problem ettiniz anlamadım?
Psikolojiniz neden bozuldu onu hiç anlamadım? Alışverişse mevzu son 2 ayda bile toparlanır herşey,paranıza geçer nazınız.
Şimdi illaki birşeyler almak istiyorsanız unisex birşeyler alırsınız olur biter.
Nasıl hitap edileceği ise,çok erken ve kızım,oğlum demedende hitap edilebilecek binlerce kelime var.
Meraksa birazcık daha beklemeniz gerekecek.
Kendinizi boş yere strese sokmayın. Her halükarda belli olacak yani.

Bence çok güzel bi dert biliyo musunuz? Tadini cikarin. Kötü bi şekilde degerlendirmeyin sert gelen yorumları:) sağlıkla alın kucağınıza minisinizi... ve bize de böyle bi derdimiz olması için dua edin. Sevgiler..

Kız olursa aldıracak mısınız? Bebeğiniz olacak işte. Doğunca kesin bir şekilde öğrenirsiniz. Ha kızım olursa odasını pespembe, oğlum olursa masmavi yapmazsam olmaz diyorsanız o konu ayrı.

Bebeklere cinsiyet rollerinin dayatılmasına sinir oluyorum. Zorla kızların eline bebek erkeklerin eline araba verilmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…