• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belli olmayan cinsiyet yardım kızlar

Evet.. Uniseks renkler alın. İlkinde bebek ters duruyordu bendede.. Herşeyi sarı yaptık. Yorgan, battaniye, kıyafet v. b. İkincide erkek olduğu 3aylıkken söylendi. Ama 16.haftada net erkek dendi. Bildiğim erkek çocuğun anatomisi anne karnında daha çabuk gelişiyor.. Öyle duymuştum

Bende anlamadım maalesef . Doktorlarda yanılabiliyor maalesef ama 4,5-5 aydan sonra üreme organları gelişiyor. Detaylı ultrasonda net görebilirsin . Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah...

Psikolojim alt üst oldu resmen. Çocuğumuzu ne diye seveceğimizi şaşırdık. Yıl olmuş 2017 halâ bu ikilemler var. 10 haftalıkken kendi doktoruma gittim. Cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor demişti. 13+4 te ikili tarama testim için ultrosonda 2 kez bakılmasına rağmen ve bacak arası gayet açık olmasına rağmen ikili tarama testimi yapan doktor kız olduğunu yüzde 95 oranda onayladı. Ultroson resmini verirken kızının fotoğrafı diye uzattı bana. Sonra ne mi oldu ? Dün tam 16+4 te doktor kontrolümde erkek olduğu söylendi ve artık karmakarışık bi hal aldık eşimle. Neye inanıcaz bilmiyorum artık. 22. Haftamda ayrıntılı ultrosona kadar hiç bişey düşünmek istemiyorum buda dün doktorun bize verdiği ultroson erkek mi bebeğim anlayamıyorum sizce ?

a1JjaO.jpg

yz8mDy.jpg
ama 16 haftadan önce yapılan tahminler zaten yanıltıcı benim doktorum 16. haftaya kadar hiç yorum yapmamıştı ısrarla sormama rağmen yanıltıcı olur demişti..16 dan önceki tahminler hiçbir zaman kesin değil

fotolara baktım ama anlayamadım 16+4 dr erkek dediyse doğrudur direk çıkıntıdan anlıyor erkeği bilmek daha kolaymış

İlk cumleniz biraz tepki topladi cunku hakikatten psikolojinizin bozulmasi falan mesela bana da luks geliyor...
kalbinizide kirmak istemiyorum hamilesiniz cumlelerime dikkat etmeye calisiyorum.

Mesela kendimden bahsedeyim
Bende hamileyim cok sukur. Cok sukur diyorum cunku ilk hamileligimde tedaviyle olmustu. Bu sefer ne kadar kolay hamile kaldim diye seviniyordum ki 4 . Ayda kanamalar basladi hala suruyor sebebide bulunamadi neyse buna sukur bebegim saglikli diyordum ki 26 haftada erken dogum sebebiyle 1 hafta hastanede kaldim nerdeyse 3 haftadir yatiyorum . İctigim ilaclari oldugum igneleri hic saymiyorum .

Derken puppp diye bi illete tutuldum. Allah dusmanima vermesin. Ne kadar aci cekiyorum anlatamam goruntu olarak cok kotu kimse gorsun istemiyorum .
Sonra dusunuyorum en azindan bebegim hala karnimda bildigim bi sikintisi yok saglikli tek tesellim o

Yani burda gelip benim derdim var demeye bende cekiniyorum yillarca cocuk hasreti cekenler var.
Bazi dertler var ki kimine gore luks ..
sukredin bebeginiz saglikli olsun. Gerisi bosss...

Dr un çok acele etmiş cnm bnm 13 haftalık bebek için cinsiyet tahmini saçma doğru sonuç 16 dan sonra verilir bence de ayrıntılı ultrason da ne çıkarsa ona inan

Geç belli olanlar genelde kız oluyor gözlemlerim o yönde :)

Oyle mi gercekten:110:
Bnm kizi 9+5 de doktorum kiza benziyor, bi kemik varmis ona bakarak oyle yorum yapti.
12. Haftada diger doktorda kiz gibi kemik yapisi kiza benziyor dedi.
20. Haftada kiz oldugu kesinlesti.
Oglumda ise 22. Haftaya kadar tahmin edemediler:110:

Kız bebekler genelde geç belli oluyor ki benimkine 19. Haftada kesin kız demişti doktorum. Doktorlar bile terddütte kalmışken burdan yorum yapmamız doğru olmaz kafan dahada karışır. Sağlıkla gelsin bebişiniz.

İyi de bu bakarak degil testler anlasilir. Arkadasim testi yaptirdi erkenden ogrendi yok pipiymis yok kordonmus

Karından sıvı alındığında.. Ki eğer tarama testinde gerekli görülürse.. Kesin belli oluyor.. Kızmı, erkekmi olduğu. Allah hayırlı ve sağlıklı sını versin diyorum. :nazar::emir_bebek::KK200:gerisi boş

Psikolojinin bozulacağı durum ne anlamadım , bebek sağlıklı mı? Tamam. Bu yeterli değil mi psikolojimizin süper olması için?

Alışveriş için diyorsan giysi kıyafet işini sona bırak yada al renk renk işte kızı erkeği mi var bebeğin hepsini de giyer.

Psikolojiniz bozulmaya yer arıyormuş bulmuş galiba

Herşeyi abartmayı pek seviyoruz.

Basın açıklaması gibi herkese duyurmuycan cinsiyeti. 5 aylık olana kadar ayrıntılı ultrasona kadar kendine saklıycaksın

Kemik yapısından belli oluyo kızlar. Nub teorisi ismi. Kendisi doktor olur. Ben bu şekilde rahatlıkla anlıyorum gebe arkadaşlarımın bebişlerinin cinsiyetlerini :)

Psikolojim alt üst oldu resmen. Çocuğumuzu ne diye seveceğimizi şaşırdık. Yıl olmuş 2017 halâ bu ikilemler var. 10 haftalıkken kendi doktoruma gittim. Cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor demişti. 13+4 te ikili tarama testim için ultrosonda 2 kez bakılmasına rağmen ve bacak arası gayet açık olmasına rağmen ikili tarama testimi yapan doktor kız olduğunu yüzde 95 oranda onayladı. Ultroson resmini verirken kızının fotoğrafı diye uzattı bana. Sonra ne mi oldu ? Dün tam 16+4 te doktor kontrolümde erkek olduğu söylendi ve artık karmakarışık bi hal aldık eşimle. Neye inanıcaz bilmiyorum artık. 22. Haftamda ayrıntılı ultrosona kadar hiç bişey düşünmek istemiyorum buda dün doktorun bize verdiği ultroson erkek mi bebeğim anlayamıyorum sizce ?

a1JjaO.jpg

yz8mDy.jpg

Daha 16 haftalıkmış konuyu okurken 36 haftalık falan sandım :27:
Ne var cinsiyetiyle sevmeyiverin bi süre daha, bunda öyle psikolojiden ölünecek bi durum yok.

Cnm bebeğin daha 17 haftalık. . Kız erkek ne farkeder.. sanki yarın doğacak mı?? Bekle biraz daha bikaç haftaya tam belli olur.. bu arada çok fazla çeşit insanın olduğu bu foruma ultrason resimlerini koymanız hiç hoş değil bence :(

Sağlıklı olsun da :) Bu arada fotoğraflara anlamsızca bakan benim gibi. Hiçbir şey çıkartamadım. Bebek bile :/

Yıllarca kimse cinsiyet vs bilmezdi

Ne çıkarsa bahtına

Hiç de anneler sorun etmezdi bunu

Giysi vs diyorsunuz da oğlum olacağı belli idi ama mavi giysi almayacağım diye mağaza mağaza dolandım

Sarı yeşil kırmızı beyaz turuncu eşyalar aldım

Ultrason sırasında ekrana bakıyor musunuz siz de? Bir kızım var bir de oğlan bekliyorum oğlanların pipisi bariz belli oluyor ultrasonda çünkü siz de görürsünüz. Koyduğunuz fotolardan anlaşılmıyor malesef. Benim kızım cinsiyeti de 28 haftalıkken kesinleşti. Doğumda bile sormuştum kız da mi diye bir türlü emin olamadı doktorlar da çünkü :) oğlumda ise hemen 10 haftada belli oldu :)
Ne güzel peşpeşe evlat sahibi oluyorsun:) Allah hayırlı evlat etsin ikisini de inşallah:)

Back