• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belli olmayan cinsiyet yardım kızlar

Psikolojim alt üst oldu resmen. Çocuğumuzu ne diye seveceğimizi şaşırdık. Yıl olmuş 2017 halâ bu ikilemler var. 10 haftalıkken kendi doktoruma gittim. Cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor demişti. 13+4 te ikili tarama testim için ultrosonda 2 kez bakılmasına rağmen ve bacak arası gayet açık olmasına rağmen ikili tarama testimi yapan doktor kız olduğunu yüzde 95 oranda onayladı. Ultroson resmini verirken kızının fotoğrafı diye uzattı bana. Sonra ne mi oldu ? Dün tam 16+4 te doktor kontrolümde erkek olduğu söylendi ve artık karmakarışık bi hal aldık eşimle. Neye inanıcaz bilmiyorum artık. 22. Haftamda ayrıntılı ultrosona kadar hiç bişey düşünmek istemiyorum buda dün doktorun bize verdiği ultroson erkek mi bebeğim anlayamıyorum sizce ?

a1JjaO.jpg

yz8mDy.jpg
Konu basligi cok ilginc geldi herseyi hem kiz hem erkegin kullanabilecegi sekilde al saglikla dogsun insallah

Doktorum 11+3 te ikili için gittiğimde erkek dedi ve değişmeden devam etti

Ama normalde 20 li haftalarda kesinlesiyor hatta eşimin bir arkadaşının eşine son ana kadar kız diyip doğum da oğlan bebegi kucaklarina vermişler birde boyleleri var sağlıkla gelsin bebek

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

Gebeliğimin başında beri biri özelde biri devlette olmak üzere 2 doktorla devam ettim ki ikisi de doçent :) 11 , 14 ve 16 da ikisi de kesin kız dediler . Eeee 2 ayrı doktor kesin kız deyince bizde herkese kız oluyor dedik . Bu arada 3 ameliyat ve 3 tüp bebek denemesinden sonra oldu bizim bebiş . Cinsiyet bizim için en önemsiz şeydi . Sevgililkten beri kızımız olursa adı bu , oğlumuz olursa adı bu diye belirlemiştik . Kız adıyla sevdik hep .
Eş , dost , akraba herkes tarafından beklenen bebek olduğu için hepsi hediyeleri aldılar filan .
21. haftada doktora bir gittik ki erkek dedi . İnanın büyük şok yaşadım . Kendini hazırlama ve alıştırma yüzünden oluyor bu aptallık . Kesinlikle en mühim olan şey sağlık ama anne adayını çok iyi anlıyorum .
Ha şöyle bir durum var , bence renklerin cinsiyetleri yoktur . Yani hediye gelen pembe battaniyeyi seve seve oğlumda da kullanırım .
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah .

Çoooook teşekkür ederim beni anladığınız için amin inşallah

Abimler tam 7. Aya kadar erkek bebek beklediler üstelik 2 farklı hastaneden 3 farklı dr la olan kontrollerde. 7. Ayda başka bir dr "kızımız sağlıklı maşallah" deyince bizimkiler eşekten düşmüş karpuza döndü şimdi dünya tatlısı bi kızları var gayet sağlıklı maşallahı var teyzesi:) demem o ki üzülme, demek ki yavru size sürpriz yapmak istiyor demek ki yavru pembe veya mavi değil başka renklerle beklenmek istiyor:) sağlıkla gelsin inş :)

Çok tatlısın çok teşekkür ederim anlayışla karşılayıp güzel dilekler sunduğun için :)

Kadının kadın psikolojisinden anlamayıp yorum yapmak için yorum yapan, empati kurmadan kırıp döken, psikoloji derken aslında ne demek istediğimi anlayamayan hemcinslerimle aynı ülkede yaşadığım için bazen çok üzülüyorum. Yerine beni koyupta anlayan bana hak veren arkadaşlarada çık teşekkür ederim. Çocuğu olmadığı için beni suçlarmışçasına bunu ön plana atanlarada Rabbim isteyen herkese nasip etsin demekten başka diyeceğim bişey yok
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatabilir misin ?

PsikolojiniZ bunun için m alt üst oldu.yatın kalkında hastalıksız kazasız belasın kucağıma alayım diye dua edin bence. Ne fark eder yani her iki cinsiyetinde kullanabileceklerinden alın. Ne diye seveceğinizede doğunca karar verirsiniz :)

Sizin kadar bencil değilim en azından :KK15:
Şurda size bir çok şey yazıp beni eleştridiğiniz gibi eleştiri yapmak isterdim fakat insanları heleki hiç tanımadığım birini kırmak bana asla yakışmaz. Rabbim sizede evlat sahibi olmayı nasip etsin. Sizler için hep dua etmişimdir sizin içinde ederim evlat sahibi olmak isteyen nice insanlara nasip olsun inşallah. Olsun ki hamile kaldığınızda inşallah şu yazdığınızı milyonlarca kez okuyup düşündüğüm şeyleri anlayabilesiniz
Benim ikinci hamileliğim ama düşündüğünüz şeyi anlayamadım .
"Hamile kalsanız da anlasanız" demeniz hiç hoş değil . Sizinki takıntı kusura bakmayın

Psikolojim alt üst oldu resmen. Çocuğumuzu ne diye seveceğimizi şaşırdık. Yıl olmuş 2017 halâ bu ikilemler var. 10 haftalıkken kendi doktoruma gittim. Cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor demişti. 13+4 te ikili tarama testim için ultrosonda 2 kez bakılmasına rağmen ve bacak arası gayet açık olmasına rağmen ikili tarama testimi yapan doktor kız olduğunu yüzde 95 oranda onayladı. Ultroson resmini verirken kızının fotoğrafı diye uzattı bana. Sonra ne mi oldu ? Dün tam 16+4 te doktor kontrolümde erkek olduğu söylendi ve artık karmakarışık bi hal aldık eşimle. Neye inanıcaz bilmiyorum artık. 22. Haftamda ayrıntılı ultrosona kadar hiç bişey düşünmek istemiyorum buda dün doktorun bize verdiği ultroson erkek mi bebeğim anlayamıyorum sizce ?

a1JjaO.jpg

yz8mDy.jpg
Erkek

Iyide cok erken değil mi cinsiyet söylemek icin? 13.haftada yüzde 95 cinsiyet söyleyen doktorda bir tuhafmış yani.
22-23 hafta da net öğrendik biz,öncesinde de kıza benziyor ama net değil demişti doktorumuz bir kez,bir daha sormadım,renkli usg'de net söylenmişti kız diye.Hatta öğrenmek istemiyorsanız söylemeyeyim bile demişti,öğrenmeyen bile varmış yani doğuma kadar,siz neden bu kadar problem ettiniz anlamadım?
Psikolojiniz neden bozuldu onu hiç anlamadım? Alışverişse mevzu son 2 ayda bile toparlanır herşey,paranıza geçer nazınız.
Şimdi illaki birşeyler almak istiyorsanız unisex birşeyler alırsınız olur biter.
Nasıl hitap edileceği ise,çok erken ve kızım,oğlum demedende hitap edilebilecek binlerce kelime var.
Meraksa birazcık daha beklemeniz gerekecek.
Kendinizi boş yere strese sokmayın. Her halükarda belli olacak yani.

Bence çok güzel bi dert biliyo musunuz? Tadini cikarin. Kötü bi şekilde degerlendirmeyin sert gelen yorumları:) sağlıkla alın kucağınıza minisinizi... ve bize de böyle bi derdimiz olması için dua edin. Sevgiler..

Kız olursa aldıracak mısınız? Bebeğiniz olacak işte. Doğunca kesin bir şekilde öğrenirsiniz. Ha kızım olursa odasını pespembe, oğlum olursa masmavi yapmazsam olmaz diyorsanız o konu ayrı.

Bebeklere cinsiyet rollerinin dayatılmasına sinir oluyorum. Zorla kızların eline bebek erkeklerin eline araba verilmesine.

Back