• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belli olmayan cinsiyet yardım kızlar

En sağlıklı bilgiye 18. haftadan sonra ulaşılır zaten. Çocuk sağlıklı olsun cinsiyet mühim mi, 'bebeğim' diyerek seviver bir müddet daha. Eşyalarını da 1 ay sonra almaya başla, psikolojin buna mı bozuldu ?

Yazdiklarimdan bunu anlamis olmanizi sizin kotu niyetinize bagliyorum.
Dediklerinizle benim yazdiklarim hic örtüşmüyor çünkü..
Yazdiginizin bizim çocuğumuz olmuyor anlamı taşımadığını mı ima ediyorsunuz?
Kusura bakmayın ama artık bu bizim çocuğumuz olmuyor , olanın derdine bak söylemleri bir yerden sonra gına getirdi. Benim bir ablam 2 bebek aldırdı digerininde olmuyor tüp bebek deniyor. Ama bunda olanların suçu ne? Sizlerin öyle yazmanız konu sahibini yüzmekten başka ne yapıyor?
Ha inanmıyorsanız soralım kendisi söylesin. bicirbicircadi bicirbicircadi ?

kardeşime 2002 yılında doktor kız demiş başka doktor erkek dedi erkek kardeşim var şuan :) önemli olan sağlıcakla gelmesi :)

Yazdiginizin bizim çocuğumuz olmuyor anlamı taşımadığını mı ima ediyorsunuz?
Kusura bakmayın ama artık bu bizim çocuğumuz olmuyor , olanın derdine bak söylemleri bir yerden sonra gına getirdi. Benim bir ablam 2 bebek aldırdı digerininde olmuyor tüp bebek deniyor. Ama bunda olanların suçu ne? Sizlerin öyle yazmanız konu sahibini yüzmekten başka ne yapıyor?
Ha inanmıyorsanız soralım kendisi söylesin. bicirbicircadi bicirbicircadi ?
Yahu ben cocugumun olmadigini ve kiz da olsa erkek de olsa psikolojisinin bozulmasinin yersiz oldugunu soyledim.
Senin niyetin munakasa onu belli ettin de.
Hadi cicim baska kapiya.

Lafın gelişi diyo.
Ve onu çok iyi anlıyorum.
İnsan hareketlerini hissetmeye başladığında kızım ya da oğlum diyerek konuşmak istiyor.
Ben çocuk hareketlendikten yaklaşık bi buçuk ay sonra öğrendim cinsiyetini.
Ve baya sinir olmuştum dr.a.

Yaşamayan anlayamıyor sanırım:KK66:

4 sene içinde 3 kere düşük yapıp , tüp bebekle hamile kalan anlamıyor diyelim. Tek dileğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak , isterse 9 ay boyunca erkek denilip kız doğsun kız denilip erkek doğsun , sağlıklı olduktan sonra zerre umrumda değil ;)

" Psikolojim alt üst oldu " cümlelerini 3 düşük yaptıktan sonra bile kurmadığım için ergen tribi gibi geliyor bana kusura bakmayın ;)

Psikolojim alt üst oldu resmen. Çocuğumuzu ne diye seveceğimizi şaşırdık. Yıl olmuş 2017 halâ bu ikilemler var. 10 haftalıkken kendi doktoruma gittim. Cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor demişti. 13+4 te ikili tarama testim için ultrosonda 2 kez bakılmasına rağmen ve bacak arası gayet açık olmasına rağmen ikili tarama testimi yapan doktor kız olduğunu yüzde 95 oranda onayladı. Ultroson resmini verirken kızının fotoğrafı diye uzattı bana. Sonra ne mi oldu ? Dün tam 16+4 te doktor kontrolümde erkek olduğu söylendi ve artık karmakarışık bi hal aldık eşimle. Neye inanıcaz bilmiyorum artık. 22. Haftamda ayrıntılı ultrosona kadar hiç bişey düşünmek istemiyorum buda dün doktorun bize verdiği ultroson erkek mi bebeğim anlayamıyorum sizce ?

a1JjaO.jpg

yz8mDy.jpg
Benim arkadasima hep kiz dediler. Tum herseyi kiz olarak hazirlandi. Ve erkek bir bebegi oldu. Normal dogum olmasa karistilar derdim ama gordum dedi

Ben tahmin edebiliyorum karnin önde top gibi ve vücut olarak arkadan hamile oldugun belli değilse oglan diyorum .
Genis bir karnın var ve arkadanda hamile olduğun belliyse kız.
ßimdiye kadar dogru çıktı

Psikolojim alt üst oldu resmen. Çocuğumuzu ne diye seveceğimizi şaşırdık. Yıl olmuş 2017 halâ bu ikilemler var. 10 haftalıkken kendi doktoruma gittim. Cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor demişti. 13+4 te ikili tarama testim için ultrosonda 2 kez bakılmasına rağmen ve bacak arası gayet açık olmasına rağmen ikili tarama testimi yapan doktor kız olduğunu yüzde 95 oranda onayladı. Ultroson resmini verirken kızının fotoğrafı diye uzattı bana. Sonra ne mi oldu ? Dün tam 16+4 te doktor kontrolümde erkek olduğu söylendi ve artık karmakarışık bi hal aldık eşimle. Neye inanıcaz bilmiyorum artık. 22. Haftamda ayrıntılı ultrosona kadar hiç bişey düşünmek istemiyorum buda dün doktorun bize verdiği ultroson erkek mi bebeğim anlayamıyorum sizce ?

a1JjaO.jpg

yz8mDy.jpg
Amannn yahu ne vara bunda bu kadar endişe edicek... bebk sagliklimi saglikli tamam iste.. mutlu olun... hiç bişey almayın şimdi.. hepsini 3 ay sonra halledersiniz... hay allahim ya

Bakıyorum bakmaz olur muyum tüm dikkatim ultrosonda oluyor. Dün çok inceledi hatta sanırım kendide anlayamadı olayı baya bi irdeledi ultrosonda bu ultroson fotığraflarını verdi ve hiç bişi anlamadım

Anladım bir farklı doktora daha gidin isterseniz çikolata yeyin gitmeden önce

Benim 13 hafta kız gibi
14. Hafta erkek gibi

Baktım bu böyle olmayacak 17. Haftaya kadar bekledim netleşti erkek çıktı

Cumartesi de detaylı var bakalım hala duruyor mu pipisi:)

Siz de bekleyin 16 dan önce hiç sormayın bile :)

Benimkiler icerde yer dar olmasina rağmen benim drum 12. Haftadan sonra bildi en alttaki bacaklarini acmiyordu yawrumun yeri dar die ama 2si kiz 2 si erkek dendi sonradan 3 kiz 1 erkek olduğu belli oldu ve dogru da cikti ben hic bir tarama testini de yaptirmadim bu arada. Sadece ense kalınliklarına bakti sanirim drum . Bi perinatloga a gidin isterseniz onlar ayrintisina kadar bakiyorlar

Son düzenleme:
Benimkiler icerde yer dar olmasina rağmen benim drum 12. Haftadan sonra bildi en alttaki bacaklarini acmiyordu yawrumun yeri dar die ama 2si kiz 2 si erkek dendi sonradan 3 kiz 1 erkek olduğu belli oldu ve dogru da cikti . Bi perinatloga a gidin isterseniz onlar ayrintisina kadar bakiyorlar

Masallahhhhhhhh 4uz muuuuu:)

Benimkiler icerde yer dar olmasina rağmen benim drum 12. Haftadan sonra bildi en alttaki bacaklarini acmiyordu yawrumun yeri dar die ama 2si kiz 2 si erkek dendi sonradan 3 kiz 1 erkek olduğu belli oldu ve dogru da cikti ben hic bir tarama testini de yaptirmadim bu arada. Sadece ense kalınliklarına bakti sanirim drum . Bi perinatloga a gidin isterseniz onlar ayrintisina kadar bakiyorlar

Subhanallah dördüz müü :KK68:
Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin doğdular mı kaç aylıklar? Maşallah

Kadının kadın psikolojisinden anlamayıp yorum yapmak için yorum yapan, empati kurmadan kırıp döken, psikoloji derken aslında ne demek istediğimi anlayamayan hemcinslerimle aynı ülkede yaşadığım için bazen çok üzülüyorum. Yerine beni koyupta anlayan bana hak veren arkadaşlarada çık teşekkür ederim. Çocuğu olmadığı için beni suçlarmışçasına bunu ön plana atanlarada Rabbim isteyen herkese nasip etsin demekten başka diyeceğim bişey yok
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatabilir misin ?

Back