Allah aşkına derdiniz bu mu gerçekten? karnınızdayken kızım ya da oğlum diye sevmek zorunda mısınız bebeğim diye sevemiyor musunuz cinsiyetini bilerek sevmenin ne farkı var bir açıklar mısınız ne yani bebek sizi duyacak da alınacak mı şaka gibi. Biraz daha sabredin önceden cinsiyette belli olmuyormuş yani bu ne panik bu ne kızgınlık ben anlayamadım bebeğinizin sağlıklı olmasını taramanızın sağlıklı çıkmasını daha çok umursamanız gerekmiyor mu.
Ayrıca ultrason çekilirken siz yatıyor oluyorsunuz nereden biliyorsunuz o bölgesinin gayet görünür olduğunu. 20. haftaya kadar yanılma payı olduğunu, kordonun o an görünüp görünmemesi nedeniyle yanlış tahminler olabileceğini okumadınız hiç bir yerde.
Bizim gelinimiz 20. haftada öğrendi ona da önce erkek dediler ama en net 20. hafta dediler o da taramalarda öğrenmedi hiçkimse 2 li taramada cinsiyet öğrenmiyor kesin olarak ve hiçte stres yapmadı. Ben tüp tedavisi gördüm defalarca ve negatif aldım hep eğer hamile kalsaydım en son düşündüğüm şey cinsiyet olurdu öğreneceksiniz ve kızım ya da oğlum diye sevmeye çok vaktiniz var daha. Ne kolay değil mi kolay hamile kalınca herhalde insan neye kafayı takacağını şaşırıyor benim olsa da isterse 9 ay öğrenmesem.