Belli olmayan cinsiyet yardım kızlar

Evet canım seni hatırlıyorum sonrasında ikili tarama testimde doktor kız dediğinde aklıma sen gelmiştin bildi diye

Yaşamayan anlayamıyor sanırım

sanırım bu ultrason cihazının kalitesiyle ve yorumlayan doktorun tecrubesiyle alakalı, valla görüntülerden ben bişey anlamadım ama herhalde bir ay sonra netleşir, çok kafaya takcak bişey değil
kimisi de özellikle doktora söyletmiyor ki süpriz olsun

22.haftada ayrıntılı ultrasona girene kadar kız dedi doktor bana :) ayrıntılıda iyi saklamış oğlun dedi :) gören herkes karnın kız diyo dedi resmen kafam karışıktı benim de. Sağ salim geldi çok şükür ya zerre umurum olmadı açıkçası. Doğduğunda erkek di mi diye sorduğumu hatırlıyorum, karnımın şeklinden herkes o kadar emindi ki kız olacağından

sikolojim alt üst oldu resmen. Çocuğumuzu ne diye seveceğimizi şaşırdık.

şaka mı yapıyosunuz? çocuğu illa kızım/oğlum diye mmi seviyosunuz? sanki hastalık var mı yok mu onun ikilemiymiş gibi bu kadar dert etmek neden?

Allah aşkına derdiniz bu mu gerçekten? karnınızdayken kızım ya da oğlum diye sevmek zorunda mısınız bebeğim diye sevemiyor musunuz cinsiyetini bilerek sevmenin ne farkı var bir açıklar mısınız ne yani bebek sizi duyacak da alınacak mı şaka gibi. Biraz daha sabredin önceden cinsiyette belli olmuyormuş yani bu ne panik bu ne kızgınlık ben anlayamadım bebeğinizin sağlıklı olmasını taramanızın sağlıklı çıkmasını daha çok umursamanız gerekmiyor mu.

Ayrıca ultrason çekilirken siz yatıyor oluyorsunuz nereden biliyorsunuz o bölgesinin gayet görünür olduğunu. 20. haftaya kadar yanılma payı olduğunu, kordonun o an görünüp görünmemesi nedeniyle yanlış tahminler olabileceğini okumadınız hiç bir yerde.

Bizim gelinimiz 20. haftada öğrendi ona da önce erkek dediler ama en net 20. hafta dediler o da taramalarda öğrenmedi hiçkimse 2 li taramada cinsiyet öğrenmiyor kesin olarak ve hiçte stres yapmadı. Ben tüp tedavisi gördüm defalarca ve negatif aldım hep eğer hamile kalsaydım en son düşündüğüm şey cinsiyet olurdu öğreneceksiniz ve kızım ya da oğlum diye sevmeye çok vaktiniz var daha. Ne kolay değil mi kolay hamile kalınca herhalde insan neye kafayı takacağını şaşırıyor benim olsa da isterse 9 ay öğrenmesem.

psikoloji bozacak ne var allah aşkına.. illa biri olacak yani.. sanki bebek dogmuş ama hala cinseyet belli değil gibi dertlenmişsin..

Allah başka dert vermesin ne diyeyim.
İki çocuğum var ilkinde 7. Ayda yanlışlıkla söyledi doktor erkek olduğunu.
Öğrenmek istemiyordum, sormamıştım.
İkincide 6. Ayda ultrasonla kontrol ederken doktor kendim anladım erkek olduğunu, kimseye de söylemedim öyle yada böyle diye.
O kadar önemsiz ki cinsiyeti. Sağlıklı mı?
Her şeyi yerinde mi? Sağ Salim kucağıma aldım mı? Bir tek bunlarla ilgilendim...
Siz de öyle yapın.
Bebeğim diye sevin.
Alışverişse derdiniz ortak renkler tercih edin.
Ki alacağınız 3-5 tulum çocuga gardrop dizmeye de gerek Yok..
Hayattaki ihtiyaç sıralamanızı gözden geçirin derim. Bu önceliklerle çok mutsuz olursunuz.

bebeğin gelişiminin sağlıklı olduğuna şükretmeniz bence yeterli. ortada psikolojinizi birbirine katacak bir durum yok. zaten aklı başında doktor 16. haftadan önce şuna buna benziyor diye yorum dahi yapmaz. doktorun da sizi oynatması yanlış fakat sizin bu saçma ruh halini terk etmeniz lazım. 6 aya kadar alışverişe gerek yok o sebeple o zamana kadar cinsiyet bilinmese de olur bu kadar problem etmeyin.

Gebeliğimin başında beri biri özelde biri devlette olmak üzere 2 doktorla devam ettim ki ikisi de doçent :) 11 , 14 ve 16 da ikisi de kesin kız dediler . Eeee 2 ayrı doktor kesin kız deyince bizde herkese kız oluyor dedik . Bu arada 3 ameliyat ve 3 tüp bebek denemesinden sonra oldu bizim bebiş . Cinsiyet bizim için en önemsiz şeydi . Sevgililkten beri kızımız olursa adı bu , oğlumuz olursa adı bu diye belirlemiştik . Kız adıyla sevdik hep .
Eş , dost , akraba herkes tarafından beklenen bebek olduğu için hepsi hediyeleri aldılar filan .
21. haftada doktora bir gittik ki erkek dedi . İnanın büyük şok yaşadım . Kendini hazırlama ve alıştırma yüzünden oluyor bu aptallık . Kesinlikle en mühim olan şey sağlık ama anne adayını çok iyi anlıyorum .
Ha şöyle bir durum var , bence renklerin cinsiyetleri yoktur . Yani hediye gelen pembe battaniyeyi seve seve oğlumda da kullanırım .
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah .

Abimler tam 7. Aya kadar erkek bebek beklediler üstelik 2 farklı hastaneden 3 farklı dr la olan kontrollerde. 7. Ayda başka bir dr "kızımız sağlıklı maşallah" deyince bizimkiler eşekten düşmüş karpuza döndü şimdi dünya tatlısı bi kızları var gayet sağlıklı maşallahı var teyzesi:) demem o ki üzülme, demek ki yavru size sürpriz yapmak istiyor demek ki yavru pembe veya mavi değil başka renklerle beklenmek istiyor:) sağlıkla gelsin inş :)

Bunda psikolojiyi bozacak ne var.niye kendinizi ve bebeginizi strese sokacak.bu kadar abartı yapmayın.sağlıklı olsun yeter.nice anneler var bebeğin sağlığı hakkında neler söyleniyor.sağlıcakla dogsun insallah

Acaip ..! Çok büyütmüşsünüz . Ben 28 haftaya kadar bilmiyordum . Ne önemi var acaba ?

Doktorum 11+3 te ikili için gittiğimde erkek dedi ve değişmeden devam etti

Ama normalde 20 li haftalarda kesinlesiyor hatta eşimin bir arkadaşının eşine son ana kadar kız diyip doğum da oğlan bebegi kucaklarina vermişler birde boyleleri var sağlıkla gelsin bebek

Sizin kadar bencil değilim en azından
Şurda size bir çok şey yazıp beni eleştridiğiniz gibi eleştiri yapmak isterdim fakat insanları heleki hiç tanımadığım birini kırmak bana asla yakışmaz. Rabbim sizede evlat sahibi olmayı nasip etsin. Sizler için hep dua etmişimdir sizin içinde ederim evlat sahibi olmak isteyen nice insanlara nasip olsun inşallah. Olsun ki hamile kaldığınızda inşallah şu yazdığınızı milyonlarca kez okuyup düşündüğüm şeyleri anlayabilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…