- 19 Nisan 2017
- 328
- 15.959
- 108
- 43
- Konu Sahibi bicirbicircadi
-
ama 16 haftadan önce yapılan tahminler zaten yanıltıcı benim doktorum 16. haftaya kadar hiç yorum yapmamıştı ısrarla sormama rağmen yanıltıcı olur demişti..16 dan önceki tahminler hiçbir zaman kesin değilPsikolojim alt üst oldu resmen. Çocuğumuzu ne diye seveceğimizi şaşırdık. Yıl olmuş 2017 halâ bu ikilemler var. 10 haftalıkken kendi doktoruma gittim. Cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor demişti. 13+4 te ikili tarama testim için ultrosonda 2 kez bakılmasına rağmen ve bacak arası gayet açık olmasına rağmen ikili tarama testimi yapan doktor kız olduğunu yüzde 95 oranda onayladı. Ultroson resmini verirken kızının fotoğrafı diye uzattı bana. Sonra ne mi oldu ? Dün tam 16+4 te doktor kontrolümde erkek olduğu söylendi ve artık karmakarışık bi hal aldık eşimle. Neye inanıcaz bilmiyorum artık. 22. Haftamda ayrıntılı ultrosona kadar hiç bişey düşünmek istemiyorum buda dün doktorun bize verdiği ultroson erkek mi bebeğim anlayamıyorum sizce ?
Geç belli olanlar genelde kız oluyor gözlemlerim o yönde :)
Psikolojinin bozulacağı durum ne anlamadım , bebek sağlıklı mı? Tamam. Bu yeterli değil mi psikolojimizin süper olması için?
Alışveriş için diyorsan giysi kıyafet işini sona bırak yada al renk renk işte kızı erkeği mi var bebeğin hepsini de giyer.
Psikolojiniz bozulmaya yer arıyormuş bulmuş galiba
Psikolojim alt üst oldu resmen. Çocuğumuzu ne diye seveceğimizi şaşırdık. Yıl olmuş 2017 halâ bu ikilemler var. 10 haftalıkken kendi doktoruma gittim. Cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor demişti. 13+4 te ikili tarama testim için ultrosonda 2 kez bakılmasına rağmen ve bacak arası gayet açık olmasına rağmen ikili tarama testimi yapan doktor kız olduğunu yüzde 95 oranda onayladı. Ultroson resmini verirken kızının fotoğrafı diye uzattı bana. Sonra ne mi oldu ? Dün tam 16+4 te doktor kontrolümde erkek olduğu söylendi ve artık karmakarışık bi hal aldık eşimle. Neye inanıcaz bilmiyorum artık. 22. Haftamda ayrıntılı ultrosona kadar hiç bişey düşünmek istemiyorum buda dün doktorun bize verdiği ultroson erkek mi bebeğim anlayamıyorum sizce ?
O zaman bütün hamile kalanlar kahrolsun?Kiz erkek hicbiri olmuyor bnm ve bazilarinin.
Psikolojinin bozulmasi icin gayet gecerli bir sebep degil mi?Evet,bencede.
Ne güzel peşpeşe evlat sahibi oluyorsun:) Allah hayırlı evlat etsin ikisini de inşallah:)Ultrason sırasında ekrana bakıyor musunuz siz de? Bir kızım var bir de oğlan bekliyorum oğlanların pipisi bariz belli oluyor ultrasonda çünkü siz de görürsünüz. Koyduğunuz fotolardan anlaşılmıyor malesef. Benim kızım cinsiyeti de 28 haftalıkken kesinleşti. Doğumda bile sormuştum kız da mi diye bir türlü emin olamadı doktorlar da çünkü :) oğlumda ise hemen 10 haftada belli oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?