Belli olmayan cinsiyet yardım kızlar

Bakıyorum bakmaz olur muyum tüm dikkatim ultrosonda oluyor. Dün çok inceledi hatta sanırım kendide anlayamadı olayı baya bi irdeledi ultrosonda bu ultroson fotığraflarını verdi ve hiç bişi anlamadım

Allah aşkına neden psikolojiniz alt üst oldu bir açıklar mısınız?
Çocuğun cinsiyeti belli olmadı diye nasıl bir psikolojiye sahipsiniz ki alt üst oluyor.
Yahu sağlıklı olduğuna şükredin.

Sağlıklı olduğu için o kadar çok şükrediyorum ki doktora giderken şikayetlerimi aklımda tutan ben doktor bebeğiniz çok iyi dediğinde soracağım tüm soruları dahi unutuyorum merak etmeyin çocuğumun sağlığı herşeyden daha önemli

Psikolojim bozulmaya yer aramıyor malesef. Aksine çok mutlu ve pozitif bi hamilelij geçiriyorum. Bebeğimin sağlığı herşeyden önemli benim için. Sadece 2017 yılındayız ve çocuk oyuncağı gibi sürekli cinsiyet değişimi söylentileri artık insanı aptallaştırıyor bari yüzde 51 oran filan versinler yüzde 95 nedir yahu

Beyaz sarı yeşil gri renk alın cicileri

Genelde kızda böyle oluyor erkekse çok net belli oluyor ... Banada 4 buçuk aya kadar erkek dediler sonra kız olduğu netleşti

Bizde 22 deki ayrıntılıyı bekliyoruz artık canım

Artık bebeğim diye seviyorum canım 22. Haftaya kadar ayrıntılı ultrosonda belli olana kadar böyle yapacağım

benimkine de erkek dedilee cogunlukla ama kiz diyenler de oldu sonucta 6 aylikken kız olduğu netlesmisti yesilli mavili hastsne cikislarini da giydi kuzum aman saglikli olsunlar da

SaklıyorDur belki ☺☺

Böyle karışıklıklarda genelde kız çıkıyor ama hayırlısı:)eşim çocuğumuz olacağı zaman cinsiyet öğrenmek istemiyor bizede sürpriz olacak sanırım buda öyle bir adam:))

benimkine de erkek dedilee cogunlukla ama kiz diyenler de oldu sonucta 6 aylikken kız olduğu netlesmisti yesilli mavili hastsne cikislarini da giydi kuzum aman saglikli olsunlar da

Tek dileğim sağlıkla kucağıma alabilmek canım olsun o pamuk gibi bebişine mavili yeşillide yakışmıştır eminim

Neden bu tarz bir başlık açıldığında psikolojiyi anlamak yerine daha da saldirganlasilir anlamiyorum. Tabiki bi anne bebeginin saglikli olmasina sukretmistir bunun birileri tarafindan dillendirilmesine mi gerek var.
Muhtemelen gonlunuzden gecen cinsiyet istegi kizdi, ona gore kendinizi hazirladiniz simdi tersi durum cikinca doktorun sizi beklenti icine sokup sonrasinda da erkek demesi dengeleri bozdu. Doktora karsi sinirler gerildi. Yoksa erkek dedi diye cocugu cope atacak degilsiniz hayirla saglikla gelsin yavrunuz bi sure sonra alisacaksiniz.

Benim doktorumda kalıbımı basarım diye saçma bir laf söylemişti :)

Sizi kucaklamak istiyorum ve çok teşekkür ediyorum gerçekten beni anlayabilen birisi çıktı sonunda

Lafın gelişi diyo.
Ve onu çok iyi anlıyorum.
İnsan hareketlerini hissetmeye başladığında kızım ya da oğlum diyerek konuşmak istiyor.
Ben çocuk hareketlendikten yaklaşık bi buçuk ay sonra öğrendim cinsiyetini.
Ve baya sinir olmuştum dr.a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…