Eski evlilikler derken daha önce kaç defa evlendiniz? Bence adam bu saatten sonra hizmetçi arıyor evine.Kızlar evlilik yolunda ilerliyorum. Görüşmem iyi gidiyor şimdilik. Ama bende biraz eski evliliklerden dolayı ruhsal olarak yorgunluk oluşmuş. Aslında fiziksel olarak da kendimi yorgun hissediyorum. Görüştüğüm bey “güzel yemek yapar mısın?”, “ben evimin temiz olmasını severim” gibi şeyler söylüyor. Yani anlayacağınız benden iyi ev hanımlığı bekliyor. Benim ise bedenim 40 yaşında ruhum 70 yaşında. Aslında evlilikte bunu hayal etmemiştim. Birlikte gezeriz, iyi vakit geçiririz diye düşünürken karşı tarafın yemek, temizlik muhabbetine girmesi de beni biraz korkutuyor. Belli bir yaştan sonra evlenen, evliliğin sorumluluklarını kaldırabileniniz var mı aranızda? Sizler nasıl başettiniz bu durumla?
2 defa evlendim.Eski evlilikler derken daha önce kaç defa evlendiniz? Bence adam bu saatten sonra hizmetçi arıyor evine.
Çok yapacağını sanmıyorum. Çünkü o daha önce hiç evlenmemiş ve hala ailesiyle yaşıyor. Yani annesi yapıyor yemeğini, temizliğini.Kendiside yapacak mı peki yemek temizlik iş bölümü yani bunları konuşun? Yoksa kim sevmez eşi güzel yemek yapsn, benim eşim çok güzel yemek yapar ama temizlikte ben ondan daha iyiyim mesela. Pis olmasındar iyidir emin ol. Önemli olan beraber yapılması.
Bu cümle beni çok rahatsız etti, keşke ağzının payını verseydiniz. Resmen sizden hizmetçilik bekliyor.“ben evimin temiz olmasını severim”
Baştan konuş ozman detaylarıyla. Yoksa herşey tek bi kişinin üstünde cok yorucu olur, çekilmez yani.Çok yapacağını sanmıyorum. Çünkü o daha önce hiç evlenmemiş ve hala ailesiyle yaşıyor. Yani annesi yapıyor yemeğini, temizliğini.
“ben evimin temiz olmasını severim” gibi şeyler söylüyor.
Ben pek bir şey diyemedim aslında. Öyle kal geldi.siz ne dediniz böyle söyleyince?
Beraber temizleriz o zaman. Beraber yemek yaparız o zaman gibi cümleler hem karşı tarafında bir fikir sahibi olmasına vesile olur hem de sorumluluğun tamamen sizde olmayacağını belirtmiş olursunuz. Hem sağlam durmuş hem de beklentiye girmemesine sebep olur güzel olur.Kızlar evlilik yolunda ilerliyorum. Görüşmem iyi gidiyor şimdilik. Ama bende biraz eski evliliklerden dolayı ruhsal olarak yorgunluk oluşmuş. Aslında fiziksel olarak da kendimi yorgun hissediyorum. Görüştüğüm bey “güzel yemek yapar mısın?”, “ben evimin temiz olmasını severim” gibi şeyler söylüyor. Yani anlayacağınız benden iyi ev hanımlığı bekliyor. Benim ise bedenim 40 yaşında ruhum 70 yaşında. Aslında evlilikte bunu hayal etmemiştim. Birlikte gezeriz, iyi vakit geçiririz diye düşünürken karşı tarafın yemek, temizlik muhabbetine girmesi de beni biraz korkutuyor. Belli bir yaştan sonra evlenen, evliliğin sorumluluklarını kaldırabileniniz var mı aranızda? Sizler nasıl başettiniz bu durumla?
Ben evin bi köşesine şaapıyorum demeliydi bencesiz ne dediniz böyle söyleyince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?