Belli bir yaştan sonra gelinlik giyilmez mi?

Ben gelinlik giymeyi çok sevdim . İyi ki satın almışız diyorum, ara sıra çıkarıp deniyorum. Küçük oğlum annem prenses oldu der .
Nikah tazeleme geleneğimiz olsa yeniden gelinlik giyerdim.
İçinizden ne geliyorsa onu yapın . Kendini giyinmeye de giyinmemeye de mecbur hissetme.

Bizim burda bir abla var 3.Eşi düğün yaptı gelinlik giydi kimsede yadırgamadı.. El alem delisi olmayın

İstiyorsa n giy

önemli olan sizin nasıl mutlu olduğunuz. bunun yaşla ilgisi yok ki, insanın ruhu yaşlanmıyor, içi kıpır kıpır.
giymek istiyorsanız kimseyi düşünmeden giyin.

Gelinlik giymenin yaşı olmadığı gibi yaşına uygun gelinlikte olmaz. Canin nasil bir gelinlik istiyorsa, kendine hangisini yakistiriyorsan onu giymelisin. Bence gelinlik tüm kadinlara cok yakisiyor hangi yasta olursa olsun.

İstiyorsanız kesinlikle giyin. İçinizde kalmasın. Hem adı üstünde düğünün gelinisiniz. Gelinlik giymenizin nesi anormal. Üç günlük dünyada içinizden geleni elinizden geldiğince yapın. Mutlu olunuz.

Ayol ne varmış yaşınızda. 40 yaşında ki bir kadın olgunluğunda verdiği çekicilikle daha alımlıdır. Gelinlikte pekâlâ çok yakışır. Ayrıca istersen 70 inde giy. Kime ne!

Eşimin köyünde 50 yaşındaki genç kız eşi ölmüş koylusuylr evlendi düğün yapıldı kabarık gelinlik giydi herkes normal karşıladi gitti çok kalabalık oldu çok da yakıştı valla güzel olmuştu sonra ki yaş baktım ikiz bebeği aynı düğün yerinde uyutmaya çalışıyor tüp bebekle anne olmuş geç diye Bir şey yok ben olsam giyerim

Su elalemi kendi evladindan daha cok.Dusunen anneler baydi artik.Bosver canimnasil mutlu olacaksan oyle yap keske demeyecegin arkana bakinca pisman olmayacagin sekilde yap kimseyide takma kafana salla.Gitsin walla gina geldi elalemden kimseyi ilgilendirmz cunku bu senin hayatin

dışarıdan biri olsa bunu söyleyen hadi neyse de annenizin bunu söylemesi yanlış gelinlik giymenin yaş sınırımı var siz böyle gereksiz laflara bakmayın inşallah hayal ettiğin gelinligi giyersin Allah gönlünüze göre versin

Gelinligin yasi mi.olur?
20 yaşındayken evlenince giyilir 40 yaşında giyilmez mi ne sacma düşünce?
Gerci bizim milletimiz garip 21 yasindaki ev hanimi olacak gelinine son model esyalar alinirken ben çalışan insanim bulasik makinesine ne gerek var tek basinasin diyorlardi! Yani siz insanlarin ne dedigine cok takiyorsunuz birakin pasa gönlünüz ne diliyorsa onu yapin. Ama tavsiyem hemen gelin güvey olmayin, biraz tanıyın karsinizdakini. Daha gecenlerde baska konulariniz vardi. Temkinli olun.

Çok konuşmasın o yorum yapanlar. Ayrıca ne varmış 40 yaşında yahu? 40 yaş eskisi gibi ileri bir yaş değil şimdilerde. Şu her şeye karışan insanlardan illallah geldi gerçekten. Bir de öz anneniz demiş bunu pes vallahi. Evleniyorsaniz tabii ki gelinlik giyeceksiniz. Dünyanın en normal şeyi bu. Hiç kafanızı karıştırmayın. Hatta buraya da atın beğenip kararsız kaldığınız modeller olursa, birlikte yorum yapalım

Gelinlik herkesin hskkı yaşın bi önemi yok ki. İstersem 70 imde giyerim hiç kimse karışamaz. Sakın böyle diyo diye gözünde koyma. Hayalindeki gelinliği al ve giy

Üç günlük dünyada hepimiz kendimizi mutlu edecek şeyler yapmalıyız. Mutlaka gelinlik giyin kim.ne derse desin boşverin. Annenizin yorumları üzücü onu bile takmayın. Mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…