Hayatımın aşkıyla karşılaştığımı anladıktan sonraki her buluşmaya beyaz giyip gideceğimAklıma şey geldi: “Ne bileyim sen öyle gülünce ben de gelinlik giydim.”
Bence de gelinliğin yaşı yok. Ama sade, balık bir model vs. tercih edilirse daha şık durur.
bak şimdi büyük konuşmaKime ne ya? Sen istersen tabii ki al,giyin. Benim kuzenim 3. Evliliğinde bile gelinlik giydi,konuşana b.k yemek düşer. Yine bir arkadasim, 3. Evliliğinde gelinlik giyimdi,hala da boy boy resimlerini atıyor.
Yaş olarak ileri yaşlarda gelinlik giyen kişi var mi dusundum, bir tanıdığım(in abisi) onuncu mu onbesinci mi ne evlilik yıldönümleri için açık havada tören yapmıştı, orada da kadın gelinlik denebilecek beyaz bir elbise giymişti . Instagram'dan görmüştüm:)
Olur yani, neden olmasın ki. Yeter ki sen iste.
Misal, benim hayalim asla gelinlik giymek değil. 9 yildir KKdayim, bir 9 yıl daha olurum,yengenç dediydi,hakikaten de giymedi dersinizhem bir kaç saat giyinecegim rahatsız edici bir elbiseye birkaç maaş vermek istemem, hem bugüne kadar hiç de görüp beğendiğim bir gelinlik olmadı. Hatta yaptığım bir gözleme göre nikahta giyilen beyaz elbiselerin yüzde doksanı o kişinin düğünde giydiği gelinlikten çok daha güzeldi:) bir gelinliğe beş on bin lira vereceğime kocayla bir tatil daha yaparız..
Bu mesela benim hayatım ve ben 'elalem ne der,gelinlik giymezsen' laflarını dikkate almayacağım (diye umuyorum)
Sen de eğer gelinlik istiyorsan 'elalem ne der , gelinlik giyersen' laflarini dikkate alma
Çünkü bu senin hayatın.
Elaleme düşen düğününe katılıp 'cok güzel olmuşsun canım' deyip arkandan konuşmak.
Ya anneniz eski kafalı mi ben anlamadımKızlar görüştüğüm biri var. Şimdilik iyi gidiyor. Evlilik hayalleri kurmaya başladım bile :) Belki size çocukça geliyor ama gelinlik bile araştırmaya başladım. Öyle ciddi bir araştırma değil ama internetten bakınıyorum öyle. Ama annem gelinlik olayının yanlış olduğunu düşünüyor. 40 yaşında gelinlik giymiş derler diyor. Ya neden böyle düşünüyor herkes hala. İnternette, televizyonda görüyoruz. Yurtdışında insanlar 70inde, 80inde bile gelinlik giymiş oluyorlar, çok da tatlı oluyorlar. Gelinlik sadece genç kızlara mı yakışır. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Bir yaştan sonra gelinlik giyeniniz var mı?
Ne ilgisi var yaa. İnsanlar iki üç kere evlenip yine gelinlik giyiyor. Bu senin en doğal hakkın. Tadını çıkar.Kızlar görüştüğüm biri var. Şimdilik iyi gidiyor. Evlilik hayalleri kurmaya başladım bile :) Belki size çocukça geliyor ama gelinlik bile araştırmaya başladım. Öyle ciddi bir araştırma değil ama internetten bakınıyorum öyle. Ama annem gelinlik olayının yanlış olduğunu düşünüyor. 40 yaşında gelinlik giymiş derler diyor. Ya neden böyle düşünüyor herkes hala. İnternette, televizyonda görüyoruz. Yurtdışında insanlar 70inde, 80inde bile gelinlik giymiş oluyorlar, çok da tatlı oluyorlar. Gelinlik sadece genç kızlara mı yakışır. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Bir yaştan sonra gelinlik giyeniniz var mı?
Ben ilk evliligimdede giydim ikinci evliligimi yaparken de 35 yaşındaydım onda da giydim gelinlik..bana bıkac kişi ikinci evlilik bu giyecekmisin gelinlik falan diye sormuslardi tuhaf gelmişti başkalarına...ama giydim elbette..sizde giyeceksiniz tabiki yaş kaç olursa olsun gelinlik her bayana yakisirKızlar görüştüğüm biri var. Şimdilik iyi gidiyor. Evlilik hayalleri kurmaya başladım bile :) Belki size çocukça geliyor ama gelinlik bile araştırmaya başladım. Öyle ciddi bir araştırma değil ama internetten bakınıyorum öyle. Ama annem gelinlik olayının yanlış olduğunu düşünüyor. 40 yaşında gelinlik giymiş derler diyor. Ya neden böyle düşünüyor herkes hala. İnternette, televizyonda görüyoruz. Yurtdışında insanlar 70inde, 80inde bile gelinlik giymiş oluyorlar, çok da tatlı oluyorlar. Gelinlik sadece genç kızlara mı yakışır. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Bir yaştan sonra gelinlik giyeniniz var mı?
Kime ne ya? Sen istersen tabii ki al,giyin. Benim kuzenim 3. Evliliğinde bile gelinlik giydi,konuşana b.k yemek düşer. Yine bir arkadasim, 3. Evliliğinde gelinlik giyimdi,hala da boy boy resimlerini atıyor.
Yaş olarak ileri yaşlarda gelinlik giyen kişi var mi dusundum, bir tanıdığım(in abisi) onuncu mu onbesinci mi ne evlilik yıldönümleri için açık havada tören yapmıştı, orada da kadın gelinlik denebilecek beyaz bir elbise giymişti . Instagram'dan görmüştüm:)
Olur yani, neden olmasın ki. Yeter ki sen iste.
Misal, benim hayalim asla gelinlik giymek değil. 9 yildir KKdayim, bir 9 yıl daha olurum,yengenç dediydi,hakikaten de giymedi dersinizhem bir kaç saat giyinecegim rahatsız edici bir elbiseye birkaç maaş vermek istemem, hem bugüne kadar hiç de görüp beğendiğim bir gelinlik olmadı. Hatta yaptığım bir gözleme göre nikahta giyilen beyaz elbiselerin yüzde doksanı o kişinin düğünde giydiği gelinlikten çok daha güzeldi:) bir gelinliğe beş on bin lira vereceğime kocayla bir tatil daha yaparız..
Bu mesela benim hayatım ve ben 'elalem ne der,gelinlik giymezsen' laflarını dikkate almayacağım (diye umuyorum)
Sen de eğer gelinlik istiyorsan 'elalem ne der , gelinlik giyersen' laflarini dikkate alma
Çünkü bu senin hayatın.
Elaleme düşen düğününe katılıp 'cok güzel olmuşsun canım' deyip arkandan konuşmak.
Çok tatlısın.Hayatımın aşkıyla karşılaştığımı anladıktan sonraki her buluşmaya beyaz giyip gideceğim
Teşekkür ederimÇok tatlısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?