Belki yazicaklariniz bana iyi gelebilir ..

ben sevgi denen şeyin şak diye olacağına inanmıyorum.
sanıyorum göstermelik bir ilişki yaşıyor. etrafımda gördüğüm erkek karakterlerinden anladığım akılları başlarına geç geliyor. geliyor. misal iki tanıdık arkadaş birlikteydi. ayrıldılar. erkek ilk günler harikaydı kızcağız 3 hafta ölü gibi gezdi. 1 ay sonra toparlanmaya başladı. erkek de dağılmaya tabi.. zira aklı başına geç geldi.
neyse kız şimdi harikaaaa.. erkek olan ise bedbah.. o yüzden sen ailenle aranı iyi tutmaya bak. zaten bir anne olarak diyorum ki anne-baba kin tutmaz evladına.. hatasıyla, doğrusuyla hep sever hep kucak açar. o kısma üzülme artık...
onu da Allah'a havale et yoluna bak. yalnız dönüp geldiğinde dirayetli olmazsan yelkenleri indirirsen ne yaşasan müstehak olur..

Herkese yorumlari icin cok tesekkur ederim, hepiniz ayri ayri cok guzel seyler yazmissiniz. Ve gercekten okudukca kendimi cok cok daha iyi hissediyorum. Zaten bugun cok guzel uyandim bugun kendimi boyle hafiflemis gibi hissediyorum garip bi sekilde gulumseyebiliyorum. Insallah hergunum boyle gider ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…