Belki yazicaklariniz bana iyi gelebilir ..

Sekerbikiz

Umut ..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
53
101
23
Bu konuyu aciyorum cunku cok doldum ve rahatlamaya ihtiyacim var ..
Ugruna yillarimi verdigim bir insan. Hic bitmeyecekmis gibi hic gitmeyecekmis gibi sevdim onu. Simdi oyle kiziyorum ki onu bu kadar sevdigim icin kendime.

6 sene .. Onun yaninda her seyi unuttum oyle guzel oyle temiz sevdim ki onu 6 yil boyunca bir kere bile yalan soylemedim ona sirf bu guzel sevgimi kirletmemek icin. Evlilik hayalleriyle yasadim, o gunun gelmesini sabirsizlikla bekledim. Ailesini ailem gibi belledim. Bir kere bile saygisizlik yapmadim ne ona ne ailesine.
Ve kendi aileme onunla evlenmek istedigimi soyledim. Ailem karsi cikti. Babam seni silerim dedi. O boyle bi durumla karsilastigi icin daha cok uzuldum. Ailem istemese de ben onunla evlenecegimi birakmiyacagimi soyledim.
Sonuc. Babam benimle kustu aylarca konusmadik ..

Sonra bir seyler oldu. Kavgalar artti, kuslukler cogaldi. Bi yandan onla olan kavgalarim bi yandan ailemi kaybediyor olmak beni iyice yordu. Ama ne olursa olsun ondan vazgecmedim beni mutlu edecegine inandim.
Bundan 1.5 ay once baska bi kiza mesaj attigini yakaladim. Dunyam basima yikildi. Meger her firsatta baskalarina kosan biriymis. Ayrildik .. Ayrildik ama ben hayatimdan bir cok seyi kaybettim. Ozellikle babamin bana olan guvenini ..
Babamin kokusunu, onu sarilmayi ne kadar cok istesem de gidemedigim geldi aklima. Onun icin aylarca babam dan ayri kalisimama uzulsem bilemedim.
Bu zamana kadar hic konusmadik.
Bugun bi arkadasim gelip onun yeni sevgilisiyle fotografini gosterdi. Bi kez daha yikildim. Ben ona yillarca yalvardim bizim fotomuzu koy diye hic koymadi. Fotografin altinada dogum gunumde gelen en guzel hediyem yazmis. Yazik ..
Su an cok uzuldum. Bunu bekliyodum ama bu kadar erken olmasini degil.
O an ki aciyla babamin yanina kostum ozur diledim affet beni diye agladim ona aylardir ilk defa sarildim. Ne kadar ozlemisim babami..
Simdi ise icimde oyle bi aci var ki nasil gecicek bilmiyorum.
Tek istedigim onu bir an once unutmak..

Anne ve baba bir ilişkiyi onaylamıyorsa bil ki hissettikleri ve doğru bildikleri bir şey var. Hayat bana bunu öğretti ! Çok fedakar olmak seni kıymetsizleştirir. Bu adam geri döner %90 asla arkana bakma.

o anki acı size iyi bişey yaptırmış babanızla aranızı düzeltmenize sevindim.

öyle bi adam da unutulur, bundan sonra da kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyin, mutluluklar...

adam yazmışım özür dilerim, mahluk diyelim

Zaman,hayatınıza ve kendinize olan inancınız her şeyi geçirecektir.bir hata olmuş belki ilişkiniz ancak çok şey öğrenmişsiniz,bundan sonra eminim daha güçlü olackasınızdır ve gerçekten hak ettiğiniz birisiyle çok güzel bi aşk yaşayacaksınızdır.tüm bu hatalar aslında gerçek aşka,doğru insana yönlendiren hatalar.

Bir baba evladına olan güvenini bu kadar kolay kaybetmez emin olun,evlat sevgisi o kadar azımsanacak kadar değil.babanızın yüreğinde yeriniz aynıdır.gidin sımsıkıca sarılın,hasret giderin.

her şey geride kaldı,umutla yarınlara ilerleyin.

Anne ve baba bir ilişkiyi onaylamıyorsa bil ki hissettikleri ve doğru bildikleri bir şey var. Hayat bana bunu öğretti ! Çok fedakar olmak seni kıymetsizleştirir. Bu adam geri döner %90 asla arkana bakma.
Donmesin. Surekli dua ediyorum bana hic bi sekilde donmesin. Ben anlamadim basta aileme kizdim neden istemediler diye ama simdi cok iyi anladim.
Hayatimdan bir cok seyi aldi goturdu o benim. Onu sadece unutmak istiyorum artik nefret bile etmek istemiyorum.

Umarim.. Ama artik hic kimseye guvenim kalmadi .. Bi daha birisine nasil guvenirim bilmiyorum
O şekilde kendini şartlarsan mutsuz olursun.
Herkes şerefsiz olacak diye bi kural yok.
Ama tabi daha dikkatli ol üzülmemek için.
Balık baştan kokar derler ya insanlar sinyal veriyor aslında daha en başından ama biz göremiyoruz bazen.
Bu acı da bazı şeyleri baştan görmen ve bir daha mutsuz olmaman için sana verilmiş bir hediye.

Tesekkur ederim. Zaten kimseye kendimden fazla deger vermemem gerektigini gec oldu ama ogrendim .

Unutucaksın zamanla her şey silinicek ve kimseye hak ettiğinden fazla değer verme ! Sadece anne ve baba fazla değeri hak ediyor !

Unutacaksın. Belki ağlamaktan kan akacak gözlerinden. Yüzünde yaralar çıkacak. Keşke ölseydim diceksin her defasında. Sonra anneni babanı kardeşlerini düşünüp utanacaksın aklından geçen saçma fikirlere. Bensiz ne yaparlar diye düşünmek bile daha çok ağlamana sebep olacak. Ama gün gelecek unutacaksın emin ol. Sonra biri çıkacak yıllar sonra belki. Karşına biri çıkacak senin tüm üzüntülerini unutturacak. Hatta yeri gelecek iyiki beni aldatmış diceksin. Mutlu olacaksın. Ve ona ne olacak biliyor musun bir sürü sevgilisi olacak. Ama mutluluğu bir türlü yakalayamayacak. Sana yaşattıklarının acısını çekecek. Şimdi değil. Her çaldığı kapı boş çıkınca o Zaman anlayacak.yuva kurmaya kalksa bile yapamayacak. Ayrılacak. Sonra seni arayıp helallik bile isteyecek. Kalbi yanacak kavrulacak çünkü. O zamN için iyi bir cevap hazırla. Benim cevabım hakkım helal olsun seni öbür dünyada bile görmek istemiyorum olmuştu. Bende aynısını yaşadım. Tüm bunlar yaşadıklarım. Zaman ver sadece... Sağlıcakla kal.

Şimdi sana ne desem içini soğutmaz, ama Allah karşına değer bilen birini çıkarsın arkadaşım

U
Umarim dediginiz gibi olur. Babama aylarca sarilamamk konusamamak beni o kadar cok yormus ki ona sarilip kokusunu icime cektigimde bir kez daha anladim. Onunda agladigini gormek.

Bu acı tecrübe sayesinde kimse için ailenden geçmemen gerektiğini öğrendin.
Cebine koy, yanına bu artıyı al ve git.

Şanslısın evlendikten sonra görmedin adiliğini..

U

Umarim dediginiz gibi olur. Babama aylarca sarilamamk konusamamak beni o kadar cok yormus ki ona sarilip kokusunu icime cektigimde bir kez daha anladim. Onunda agladigini gormek.

Yaa o da sizi özlemiş,çok şanslısınız babanız ile bu kadar güzel bir ilişkiniz olduğu için.bakın babanız sizin her halinizde yanınızda

Bu bana cok iyi bir ders oldu zaten. Ben onun icin kendimden cok fazla odun verdim. Yapmak istedigim bi cok seyi yapamadim. Simdi donup bakiyorum salakmisim. En azindan bunu ogrendim. Once kendim.

gereksiz adamalra bu kadar deger vermek buralara getiriyor iste. birisi icin aileni silmek falan hic olmamasi gereken seyler bence.
adaminda bi taraflari kalkti zaar, sonra ilk buldugu baska bir heyecana atlaadi.
kutulmussun ne diyim, babanla aran duzelir ins, ki duzelir eninde sonunda kiyamaz baban.

Degezmis ne geçen yıllarına ağla ne de olanlara sadece hayatına odaklandı tukursen onuda değmez boşver neler çıkar daha karsina

Zaten ona hic bi bedduam yok allah buyuk diyorum sadece.. Karsima cikmasin bi daha sadece. Insan sadece bi an kaldiramiyor. Agir geldi iste bana da bi anda. Ama iyide oldu bi yandan..Yasamis biri olarak yazmaniz cok iyi oldu .m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…