Belki yazicaklariniz bana iyi gelebilir ..

Bu acı tecrübe sayesinde kimse için ailenden geçmemen gerektiğini öğrendin.
Cebine koy, yanına bu artıyı al ve git.

Şanslısın evlendikten sonra görmedin adiliğini..
Bende buna sukrediyorum. Eger olsaydi bi daha ki ay evlenmis olucaktik her seye ragmen. Biraz daha gec gorseydim hayatimin en buyuk hatasini yapmis olucaktim..

Zaten ona hic bi bedduam yok allah buyuk diyorum sadece.. Karsima cikmasin bi daha sadece. Insan sadece bi an kaldiramiyor. Agir geldi iste bana da bi anda. Ama iyide oldu bi yandan..Yasamis biri olarak yazmaniz cok iyi oldu .m
Kaldıramaman normal. Bende kaldıramamıştum. Öyle çok açmam bu konuyu. İçten yazmışsın. Yardımcı olmak adına yazdım. İnan herşey düZelcek.

Yaa o da sizi özlemiş,çok şanslısınız babanız ile bu kadar güzel bir ilişkiniz olduğu için.bakın babanız sizin her halinizde yanınızda
Zaten babam beni affetmeseydi o zaman benim icin her sey daha da zor olurdu .. Zaten tek soyledigi bi daha o cocukla gorusme. Ne olursa olsun bana soyle, biz senin iyiligini isteriz dedi .. Cok kiziyorum kendime oyle birisi icin onlari uzdugume

Babanla aranı açmana üzüldüm ama şunu biliyorum kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ondan dolayı sabret ve izle

Zaten babam beni affetmeseydi o zaman benim icin her sey daha da zor olurdu .. Zaten tek soyledigi bi daha o cocukla gorusme. Ne olursa olsun bana soyle, biz senin iyiligini isteriz dedi .. Cok kiziyorum kendime oyle birisi icin onlari uzdugume
Böyle bir kızgınlık hissetmeniz normal ama kendinize haksızlık edip çok yüklenmeyin,insanı sonuçta hepimiz,hata yapmak öZümüzde var

Babanla aranı açmana üzüldüm ama şunu biliyorum kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ondan dolayı sabret ve izle
Allah buyuk.. Onun uzulmesini ya da ilerde uzulcek olmasiyla ilgilenmiyorum artik. Ben kendime uzuluyorum daha cok. Onun icin feda ettiklerime aileme ..

Anne baba her zaman evlatları için en iyisini ister
İnşallah çocuklar da bunu görebilir her zaman
Geçmişi kenara at se en iyisi
Çok Mutlu olursun bundan sonra inşallah
Elin adamı için hiç bir zaman ailenize sırtınızı dönmeyin. Onlar size koşulsuz kucak açar

Kac yasindasin bilmiyorum ama bir kere kimseye asla bu kadar safca guvenmemek lazim, ayrica sen 6 sene bu cocukla gorusuyorsun ailesinin yanina girip cikiyorsun o arada anne babanin haberi olmuyormu yani ? 6 sene nerdeymis babanin akli keske basta karsi ciksaymis o cocukla olmana demekki baban birsey gormuste hayor demis yani.
Neyse bu sekilde kendin deneyimleyip ogrenmis oldun hayatta neyin onemli oldugunu ve neler basta gelmesi gerektigini.

Annemin haberi vardi ama babamin yoktu. Annemde istemedi ama ben sirf seviyorum diye diretmemisti. Yasamam gerekiyormus yasadim ve gordum. Artik yapabilcek biseyim yok.

Insallah .. Bunu cok iyi ogrendim zaten ailemin her seyden daha degerli oldugunu ..

Kaybettim derken cok sey kazanmissin aslinda. Her serde hayir vardir iste :)

olayı sağlam ajite ederek yazmışsın. baya roman özeti gibi olmuş. ben bu kadar ajite sevmem.
kardeş kimler neleri unutuyor kocası karısı ölen-cocugu ölen- boşanan liste uzar gider. sende elbet unutacaksın..
babanla da küsseniz sanki baban ölene kadar seninle barışmayacak...böyle babaları da anlamıyorum. seni silerim. sil. lafla silmek olsaydı ohoo hoo ... ben olsam "e baba hala kutugumdeyim" derdim

Guldurdunuz beni :) bende bu kadar uzgun uzgun konusmayi sevmem genelde ama su an hissettigim duygularla yazdim icimden nasil geldiyse ..

Bu dedigim mantiksiz gelecek sana suan ama yemin ederim ki zaman herseyin ilaci... Bende unutamam diyordum ailemle kac kavga ettim onun icin ama ne oldu unutuldum ve tek kaldim... En iyi yaptigim sey kendimi ailemin kucagina atmak oldu zaman gecti aram ailedeki herkesle duzeldi o kiside mazide kaldi sabret. Olur mu sabret. Acisi daha yeni elbet kanayip canini yakacak ama sabret gececek

Sabrediyorum etmeye de calisicam. Ama uyandigimda icimde bi agriyla uyanmak beni zorluyo. Aklima gelmesinden nefret ediyorum. Hala bazen onunla ilgili bisey dusundugum icin kiziyorum kendime. Insallah bu zaman cabuk gecer. Su an tek istedigim sanki hayatimda o hic olmamiscasina yasayabilmek ..

Verilmiş sadakaniz varmış. Ya evlendikten sonra farketseydiniz. Uzulmeye değecek bir karakter bile değil. Bu size sağlam bir tecrübe olmuş. Ve evet anne, baba hissediyor gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…