- 24 Temmuz 2015
- 53
- 101
- 23
- Konu Sahibi Sekerbikiz
-
Bende bunun icin sukrediyorum surekli..Verilmiş sadakaniz varmış. Ya evlendikten sonra farketseydiniz. Uzulmeye değecek bir karakter bile değil. Bu size sağlam bir tecrübe olmuş. Ve evet anne, baba hissediyor gercekten..
Ben ona yillarca yalvardim bizim fotomuzu koy diye hic koymadi. Fotografin altinada dogum gunumde gelen en guzel hediyem yazmis. .
..
Okuluma bu yil ara vermistim bu sorunlardan dolayi tekrar baslicam bi dahaki seneye insallah. Hayatima bi yerden devam edicem .. Insallah en kisa surede unuturum onu.Boyle iste...iyi olmak ya ra mi yooor..
Kotu olun azcik. Yalan soyleyin,arkasini dondu mu gizli is cevirin,cemkirin bagirin cagirin sen kimsin ki falan egolara girip ailesini de kucumseyin ooo el ustunde tutulursunuz..
Babaniz sizi yetistiren,bu dunyada en iyi taniyan insanlardan biri. O sizin yanlis yapmiycagnizi biliyordu zaten. Size guveni de hemen kirilmaz merak etmeyin. Kisa sureli bi dusunce gelip gecmistir kafasindan,acaba mi demistr belki ama.guveni kirik degil emin olun. Annenize babaniza sahip cikin. Istemedikleri biriyle evlenmeyi de dusunmeyin. Onay versinler. Yani en azindan sizinkiler akli basinda bi aileymis. Kimi ailelerin umrunda da olmuyor evlatlari pek...
Kiymet bilin iste kisacasi.. bosverin onunuze bakin. Kac yasindasiniz,okul okudunuz mu isiniz var mi.. ayaklarinizin ustunde durun.. 6 sene cok da birsey degil. Nice 6seneler devireceginiz biri cikacak karsiniza. Ama cikmasi icin, gercekten oncekini silip unutmaniz gerek. Hemen olmaz. Zamanla bakmissinz silinmis...
Ya aglamayin. Tesekkur ederim hepinize iyi dilekleri icin gercekten buraya yazmak bana o kadar iyi geldi ki cok sagolun..babana saril simsiki sarıl ..yaralarini baban saracak. .
ben sevdiğimle evlendim ailede istedi şükür mutluyum da ama bazen kendimi cokyanliz kimsesiz hissettigim anlar oluyor babama gidip sarildigim da o kokusu bana korkma kizim ben varim guvendesin hissi veriyor allah eksik etmesin.. kiz aglattin beni ..
Kesinlikle.. Bugun kendim icin bisey yaptim ve gittim spora yazildim.. Artik kendimle ilgilenmem gerekiyor onu unutmak icin.Dersini almışsın. Artık üzülme. Geçmişe mazi...
Herşey olabilir gaflet diyelim şükredin gözleriniz açılmış ya evlenseydiniz babanız sizi tamamen silseydi gidecek kapınız olmasaydı tek başınıza kalsaydınız boşansaydınız? Şükretmek için sebep çok..evet o kadar sevgiye içinizdeki duyguyu çok çok çok iyi anlıyorum,o yıkılmışlığı benzer şeyleri bende atlattım ve artık asla acı çekmiyorumBu konuyu aciyorum cunku cok doldum ve rahatlamaya ihtiyacim var ..
Ugruna yillarimi verdigim bir insan. Hic bitmeyecekmis gibi hic gitmeyecekmis gibi sevdim onu. Simdi oyle kiziyorum ki onu bu kadar sevdigim icin kendime.
6 sene .. Onun yaninda her seyi unuttum oyle guzel oyle temiz sevdim ki onu 6 yil boyunca bir kere bile yalan soylemedim ona sirf bu guzel sevgimi kirletmemek icin. Evlilik hayalleriyle yasadim, o gunun gelmesini sabirsizlikla bekledim. Ailesini ailem gibi belledim. Bir kere bile saygisizlik yapmadim ne ona ne ailesine.
Ve kendi aileme onunla evlenmek istedigimi soyledim. Ailem karsi cikti. Babam seni silerim dedi. O boyle bi durumla karsilastigi icin daha cok uzuldum. Ailem istemese de ben onunla evlenecegimi birakmiyacagimi soyledim.
Sonuc. Babam benimle kustu aylarca konusmadik ..
Sonra bir seyler oldu. Kavgalar artti, kuslukler cogaldi. Bi yandan onla olan kavgalarim bi yandan ailemi kaybediyor olmak beni iyice yordu. Ama ne olursa olsun ondan vazgecmedim beni mutlu edecegine inandim.
Bundan 1.5 ay once baska bi kiza mesaj attigini yakaladim. Dunyam basima yikildi. Meger her firsatta baskalarina kosan biriymis. Ayrildik .. Ayrildik ama ben hayatimdan bir cok seyi kaybettim. Ozellikle babamin bana olan guvenini ..
Babamin kokusunu, onu sarilmayi ne kadar cok istesem de gidemedigim geldi aklima. Onun icin aylarca babam dan ayri kalisimama uzulsem bilemedim.
Bu zamana kadar hic konusmadik.
Bugun bi arkadasim gelip onun yeni sevgilisiyle fotografini gosterdi. Bi kez daha yikildim. Ben ona yillarca yalvardim bizim fotomuzu koy diye hic koymadi. Fotografin altinada dogum gunumde gelen en guzel hediyem yazmis. Yazik ..
Su an cok uzuldum. Bunu bekliyodum ama bu kadar erken olmasini degil.
O an ki aciyla babamin yanina kostum ozur diledim affet beni diye agladim ona aylardir ilk defa sarildim. Ne kadar ozlemisim babami..
Simdi ise icimde oyle bi aci var ki nasil gecicek bilmiyorum.
Tek istedigim onu bir an once unutmak..
Ne guzel .. Bende en yakin zamanda o gunleri gorucem insallah .Herşey olabilir gaflet diyelim şükredin gözleriniz açılmış ya evlenseydiniz babanız sizi tamamen silseydi gidecek kapınız olmasaydı tek başınıza kalsaydınız boşansaydınız? Şükretmek için sebep çok..evet o kadar sevgiye içinizdeki duyguyu çok çok çok iyi anlıyorum,o yıkılmışlığı benzer şeyleri bende atlattım ve artık asla acı çekmiyorum
İnanki okurken cok üzüldümBu konuyu aciyorum cunku cok doldum ve rahatlamaya ihtiyacim var ..
Ugruna yillarimi verdigim bir insan. Hic bitmeyecekmis gibi hic gitmeyecekmis gibi sevdim onu. Simdi oyle kiziyorum ki onu bu kadar sevdigim icin kendime.
6 sene .. Onun yaninda her seyi unuttum oyle guzel oyle temiz sevdim ki onu 6 yil boyunca bir kere bile yalan soylemedim ona sirf bu guzel sevgimi kirletmemek icin. Evlilik hayalleriyle yasadim, o gunun gelmesini sabirsizlikla bekledim. Ailesini ailem gibi belledim. Bir kere bile saygisizlik yapmadim ne ona ne ailesine.
Ve kendi aileme onunla evlenmek istedigimi soyledim. Ailem karsi cikti. Babam seni silerim dedi. O boyle bi durumla karsilastigi icin daha cok uzuldum. Ailem istemese de ben onunla evlenecegimi birakmiyacagimi soyledim.
Sonra bir seyler oldu. Kavgalar artti, kuslukler cogaldi. Bi yandan onla olan kavgalarim bi yandan ailemi kaybediyor olmak beni iyice yordu. Ama ne olursa olsun ondan vazgecmedim beni mutlu edecegine inandim.
Bundan 1.5 ay once baska bi kiza mesaj attigini yakaladim. Dunyam basima yikildi. Meger her firsatta baskalarina kosan biriymis. Ayrildik .. Ayrildik ama ben hayatimdan bir cok seyi kaybettim. Ozellikle babamin bana olan guvenini ..
Babamin kokusunu, onu sarilmayi ne kadar cok istesem de gidemedigim geldi aklima. Onun icin aylarca babam dan ayri kalisimama uzulsem bilemedim.
Bugun bi arkadasim gelip onun yeni sevgilisiyle fotografini gosterdi. Bi kez daha yikildim. Ben ona yillarca yalvardim bizim fotomuzu koy diye hic koymadi. Fotografin altinada dogum gunumde gelen en guzel hediyem yazmis. Yazik ..
O an ki aciyla babamin yanina kostum ozur diledim affet beni diye agladim ona aylardir ilk defa sarildim. Ne kadar ozlemisim babami..
Okuluma bu yil ara vermistim bu sorunlardan dolayi tekrar baslicam bi dahaki seneye insallah. Hayatima bi yerden devam edicem .. Insallah en kisa surede unuturum onu.
Bi daha hatirlamak bile istemiyorum ..
Bu konuyu aciyorum cunku cok doldum ve rahatlamaya ihtiyacim var ..
İnşallahNe guzel .. Bende en yakin zamanda o gunleri gorucem insallah .
Onu unutmak için mantığını bırakırsan iyi olur. Onu unutmak için cümlesini çıkar hayatından. O ,zaten , sen yeni şeyleri gördükçe , yasadikca , zevk almaya basladikca ,yavaş yavaş sis olur en sonunda da yok olur gider. Sonuçta kendin için yaparsan birşeyleri ,o, gün olur geri dönmek isterse güçlü bir şekilde kışşş edebilirsin :)Kesinlikle.. Bugun kendim icin bisey yaptim ve gittim spora yazildim.. Artik kendimle ilgilenmem gerekiyor onu unutmak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?