Belki kizacaksiniz

Önerdiğim hastahane özel biraz fiyatları yüksek ama çok iyi. zaten devlet hastahanelerinde direk ilaç verip iyice mahf ediyorlar.

Önerdiğim hastahane özel biraz fiyatları yüksek ama çok iyi. zaten devlet hastahanelerinde direk ilaç verip iyice mahf ediyorlar.
Teşekkür ediyorum
Evet biliyorum ben de özel istiyorum o yüzden
çünkü ilk izlenimi çok önemli guvenmesi lazım

Eh, zor günler seni bekliyor, bize de kolay gelsin demekten başka bi'şey düşmez. Ben olsam fazla uğraşmazdım, kendi hayatıma bakardım ama herkes farklı bir düşünceye sahip böyle konularda.

Senin bu eski dedigin hani abisinin sevgilisiyle birlikte ayni evde kaldiklari, annesiyle ayni yatakta yatan mi?
Sen ondan ayrildin mi? Iyi yaptin bence hic dönme ve ugrasma. Ailesi ilgilensin..

Senin bu eski dedigin hani abisinin sevgilisiyle birlikte ayni evde kaldiklari, annesiyle ayni yatakta yatan mi?
Sen ondan ayrildin mi? Iyi yaptin bence hic dönme ve ugrasma. Ailesi ilgilensin..
Yok bu o değil bu ilki
o da ikincisiydi onunla bitti

Ona yardim edicem derken nasilsa barişirsiniz. Bizim adamlarimiz degil de kadinlarimiz sorunlu, nerede çetrefilli biri var bizi çekiyor, neden?
Ben sorunlu birisi değilim sadece seviyorum ve biraz da aciyorum o kadar
Barışma gibi bi ihtimal de zaten çok düşük benimle o kadar da ugrasamaz kalp hastası ve birnevi ölümü bekliyor zaten

Neden bu kadar cirpiniyorsun? Ailesi ilgilensin sen neden ugrasiyorsun ki ? Konunda cok uzulmustun hatirliyorum.Ayrica bana hic inandirici gelmiyor bu yataklara dustu,evden cikmiyor,hep seni sayikliyor,cok pisman laflari.

Neden yardım ediyorsun diyenlere tekrar söylüyorum onu seviyorum ve onu severek terkettim çünkü ben o kadar ay ona normal olmadığını gösteremedi m ve üzülen hep ben oldum

Su an yataklardan çıkmadığını da biliyorum
Çocukluğunda burada anlatamadıgim şeyler yaşamış ileride ise basketbolcu olacakken tüm hayatı bunun üzerine kurulu iken kalp hastası olduğunu öğrendi daha sonra da buna benzer bir çok olumsuzliklarla iyice dibe battı
Şimdi doktor kalp için geç kalmış her şeye hazırlıklı olun dedi o ölümü bekliyor derken edebiyat yapmadım

Bütün bunlar onun elinde olan şeyler değil ve o da bir şeyler için hazirsa ve de ben seviyorsam varsin yardım ederek sorunlu Olan da ben olayım

Ama ne yazikki sizden istediistedigim yardım da bu değildi.

Neden bu kadar cirpiniyorsun? Ailesi ilgilensin sen neden ugrasiyorsun ki ? Konunda cok uzulmustun hatirliyorum.Ayrica bana hic inandirici gelmiyor bu yataklara dustu,evden cikmiyor,hep seni sayikliyor,cok pisman laflari.
Hep beni sayiklamiyor sadece sevdiğini söylemiş keşke gerçek olmasa ama onu biliyorum
Ben uğraşıyorum çünkü seviyorum

Sız ayrılmıssınız ve sıın soyledıgınıze gore nedeni ıse sızden kaynaklı..barısmakta ıstemıyorsunuz .. aılesııleırtıbata gecın sadece saglıgı ıcın .. onunla gorusmekonu uzer...dr bulun veya bu konuda yardımcı olun hepsı bu

ona tekrar dönmek için bahaneniz olmuş işte. ama lütfen küfür ve saygısızlıkları depresyonun arkasına sığındırmayın. alakası yok çünkü. istanbuldaysanız numune hastanesi psikiyatride iyi doktorlar olduğunu duymuştum.

Sigindirmiyorum çünkü arastirdigim kadariyla erkeklerde sinir öfke agresiflik gibi belirtiler oluyormuş
Ona dönmek istesem çoktan dönerdim hayatima başkası da girdi
Ben bunları simdilik düşünüyorum ama doğrusunu zaten zamanla ogrenicem
O hastane ozelse onu da araştırabilirim
Teşekkür ederim

İlk yaptığım o oldu doktordoktora tek gidecek zaten

Canım hani ailesiyle yaşama muhabbetin vardı ozamanlar çok üzülmüştüm bu duruma ne yalan söylim ayrıldığına sevindim
Geçmiş olsun depresyon için bişey diyemem bazen bende giriyorum

Canım hani ailesiyle yaşama muhabbetin vardı ozamanlar çok üzülmüştüm bu duruma ne yalan söylim ayrıldığına sevindim
Geçmiş olsun depresyon için bişey diyemem bazen bende giriyorum
Çok teşekkür ederim canım ben de geçmişte anksiyete yaşadım çok zordu benim için o günler belki ben sadece acidigim için yapıyorum bunu inan ben de bilmiyorum

rahmetli dayim ileri derecede depresyon hastaligi ile ugrasti
ve zaman icinde sizofreniye dondu ve olumsuz bi kac olayla beraber 6 yil evvel sah damarini keserek intihar etti

gecmesi muhtemel ama asla kolay olmayan ve diger psikolojik hastaliklari da beraberinde getirebilen bi rahatsizlik. sifa diliyorum

Teşekkür ederim fakat bu yazdığınız umut verici olmadı
Tüylerimi diken diken etti ve beni korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…