Hayır amacım onu haklı çıkarmak değil tamamen tarafsız düşünüyorum buna da oldukça eminim çünkü biteli çok oldu şu an hayatımda olmasa da büyük acılar çekmem yani onula olmak gibi bir düşünce yok pek fazla o istemez çünkü kendini çok aciz beni çok mükemmel görüyor
Küfür etmesi onu sürekli sorumsuz olmakla suçlamamdan kaynaklanırdi ama o sorumsiz değil hasta idi ruhsal olarak
Enerjisi yok hayatı durmuş üstelik sürekli intiharı düşünüyor ben ona bir şans vermek yanında olmak istiyorum sonu illa birliktelik olmak zorunda değil
Teşekkür ediyorumÖnerdiğim hastahane özel biraz fiyatları yüksek ama çok iyi. zaten devlet hastahanelerinde direk ilaç verip iyice mahf ediyorlar.
Eh, zor günler seni bekliyor, bize de kolay gelsin demekten başka bi'şey düşmez. Ben olsam fazla uğraşmazdım, kendi hayatıma bakardım ama herkes farklı bir düşünceye sahip böyle konularda.Bu kadar basit bir şey degil
Çünkü bi erkeğe depresyonda olduğunu kabul ettirmek çok zor bir şey bu aşama bir yıl sürdü ve bunun sonunda randevuyu kabul etti
Psikolojik sorunlar zaten aile yüzünden ayrıca bir ailesi olduğunu başta yazmıştım gözden kacirdiniz sanırım
Yok bu o değil bu ilkiSenin bu eski dedigin hani abisinin sevgilisiyle birlikte ayni evde kaldiklari, annesiyle ayni yatakta yatan mi?
Sen ondan ayrildin mi? Iyi yaptin bence hic dönme ve ugrasma. Ailesi ilgilensin..
Ben sorunlu birisi değilim sadece seviyorum ve biraz da aciyorum o kadarOna yardim edicem derken nasilsa barişirsiniz. Bizim adamlarimiz degil de kadinlarimiz sorunlu, nerede çetrefilli biri var bizi çekiyor, neden?
Hep beni sayiklamiyor sadece sevdiğini söylemiş keşke gerçek olmasa ama onu biliyorumNeden bu kadar cirpiniyorsun? Ailesi ilgilensin sen neden ugrasiyorsun ki ? Konunda cok uzulmustun hatirliyorum.Ayrica bana hic inandirici gelmiyor bu yataklara dustu,evden cikmiyor,hep seni sayikliyor,cok pisman laflari.
Hep beni sayiklamiyor sadece sevdiğini söylemiş keşke gerçek olmasa ama onu biliyorum
Ben uğraşıyorum çünkü seviyorum
Sız ayrılmıssınız ve sıın soyledıgınıze gore nedeni ıse sızden kaynaklı..barısmakta ıstemıyorsunuz .. aılesııleırtıbata gecın sadece saglıgı ıcın .. onunla gorusmekonu uzer...dr bulun veya bu konuda yardımcı olun hepsı bu*ilk paragraf açıklama,
Hemen konuya gecmek isteyen ikinciden baslayabilir :)
Selam kk üyeleri;
Her gün türlü türlü dertle geliyorum buraya
Aslında çoğu zaman can sıkıcı şeyler yaşıyorum, konumu da kapattiriyorum
Yalnız bir o kadar da farklı fikirler/tecrubelere ihtiyacım var
Belki şu an bu konu benim için en büyük derttir, şu an öyle görüyorum
Benim eski nişanlım çok sorunlu ve sorumsuz ayrıca kaba ve kırıcı biriydi bütün bu nedenler yüzünden bitirmistim
Onu çok seviyordum ama bitirmistim çünkü bana küfür etmişti son olay buydu yani
Onunla bittikten sonra çok zaman geçti başka biri,başka hayat denedim unutuyorum sandım ama her şey başa sardı... tabi ben yine dönmedim
Ama çok yakın bir zamanda ailesi benimle konuştu onun çok kötü olduğunu hatta yataktan cikamadigini falan söyledi beni de hala çok sevdiğini tabi. ..
Biraz düşündüm ama içim parcalandi seviyordum onu ve sevdiğim acı çekiyordu
Ona depresyonda olduğunu kabul ettirememistim bir türlü
Kaldırmasi güç şeyler yaşamıştı bu hale gelmesi normaldi ama o hiç bir zaman kabul etmedi
Eger etseydi ben yanında olacaktım
Sonra bana bir mesaj attı biraz kabul etmiş gibi görünüyordu
Sonra ben de üzerine gittim ve o kadar zaman yapamadigim şeyi yaptım randevu için ikna ettim
Bu benim için o kadar zor o kadar da önemli bir şeydi
Şimdi onun iyileşmesi için neler yapabilirim
Depresyon hakkında tecrübesi olan
Kısacası iyileşme ile ilgili olumlu veya olumsuz her şey olabilir
Sizden yorum istiyorum
Bu arada barışma adına bir sey yok ortada ben istesem de o istemez çünkü kendini çok aciz görüyor
Depresyon belirtileri işte
Suçluluk acızlik...
Ben bana yaşattığı her şeyi buna bağladım ve affettim onu
şimdi iyi olmak için de ugrasacak gibi görünüyor
Ben ona destek olmak istiyorum
Sigindirmiyorum çünkü arastirdigim kadariyla erkeklerde sinir öfke agresiflik gibi belirtiler oluyormuşona tekrar dönmek için bahaneniz olmuş işte. ama lütfen küfür ve saygısızlıkları depresyonun arkasına sığındırmayın. alakası yok çünkü. istanbuldaysanız numune hastanesi psikiyatride iyi doktorlar olduğunu duymuştum.
İlk yaptığım o oldu doktordoktora tek gidecek zatenSız ayrılmıssınız ve sıın soyledıgınıze gore nedeni ıse sızden kaynaklı..barısmakta ıstemıyorsunuz .. aılesııleırtıbata gecın sadece saglıgı ıcın .. onunla gorusmekonu uzer...dr bulun veya bu konuda yardımcı olun hepsı bu
baska daelden bı durum gelmez ki , cunku barısma durumunuz yok .. gordukce senı uzulecek , tedavı zorlasacak veya sen kendını suclayacak , uzeceksınnİlk yaptığım o oldu doktordoktora tek gidecek zaten
Çok teşekkür ederim canım ben de geçmişte anksiyete yaşadım çok zordu benim için o günler belki ben sadece acidigim için yapıyorum bunu inan ben de bilmiyorumCanım hani ailesiyle yaşama muhabbetin vardı ozamanlar çok üzülmüştüm bu duruma ne yalan söylim ayrıldığına sevindim
Geçmiş olsun depresyon için bişey diyemem bazen bende giriyorum
Teşekkür ederim fakat bu yazdığınız umut verici olmadırahmetli dayim ileri derecede depresyon hastaligi ile ugrasti
ve zaman icinde sizofreniye dondu ve olumsuz bi kac olayla beraber 6 yil evvel sah damarini keserek intihar etti
gecmesi muhtemel ama asla kolay olmayan ve diger psikolojik hastaliklari da beraberinde getirebilen bi rahatsizlik. sifa diliyorum