- 6 Temmuz 2014
- 422
- 326
Ben hala diyorum, o kaynanaya inat sizin devam etmeniz lazım. Konudaki diğer yorumlarını okumadım çok fazla detay bilmiyorum. Annesine falan çok düşkün biri değil son yazdığınız şeylerden onu anladım. Niye buna rağmen sizden ayrılmayı seçti bilemiyorum. Ama sizi gerçekten seviyorsa eninde sonunda ailesini karşısına alır sevgisinin arkasında durur. Sizde o kadına inat düğünü de yaparsınız, o dantelli gelinliği de giyersiniz. Sakın vazgeçmeyin, savaşmayı seçin. Bunun birde Allah katı var, onu da düşün
resimdeki senmisin kız
ard arda çok icme acayip mide bulantısı yapıyor
onun yuzunden mı kıyacaksın canına gerçekten çok yanlış daha 28 yasındasın ve onunde koca bı hayat var ınsanlar neler yasıyor ben 4 cocuk kaybettım hıcbırı doğmadı ama şukredıyorum ya rabbım onların kokusunu çektıkten sonra alsaydı ne yapardım hayat çok zor ve hersey bı ımtıhan böyle düşün ve bu sınavları gecmeye bak cnm kaynanana gelınce bırak ne halı varsa görsun bırak sevdıgınle evlenme bı an hıc beklemedıgın bı an başka bırı cıkar karsına ve gülersin iyi ki kaynanam o kadar kötuymus ( artık her nasılsa sen bılıyorsun ) iyi ki onunla evlenmemişim ve seni bulmuşum dersin....kaynana denen varlığın çaresi yok
Oyle olur kendileri yaparlar sana gelince i-ihh olur.
her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı vardır
Madem birbirinizi bu kadar seviyorsunuz kaçıp evlenin. Ailelerle de görüşmeyin.
Bu kadar ah vah edecek bişey yok. Benim Annem babam da eşimin annesi de bizim evlenmemizi istemedi ayırmaya uğraştı herkes. Biz Hayır biz evlenicez diye direttik ve kimseye aldırış etmedik birbirimize inandık ve vazgeçmedik çünkü. Eşim evlenirken annesine bile haber vermedi mesela. Nişan düğün vs olmadı tabi ama amaç evlenmekse evlendik yani.
Madem seviyorsunuz evlenin kendinizi öldürmek yerine.
onun yuzunden mı kıyacaksın canına gerçekten çok yanlış daha 28 yasındasın ve onunde koca bı hayat var ınsanlar neler yasıyor ben 4 cocuk kaybettım hıcbırı doğmadı ama şukredıyorum ya rabbım onların kokusunu çektıkten sonra alsaydı ne yapardım hayat çok zor ve hersey bı ımtıhan böyle düşün ve bu sınavları gecmeye bak cnm kaynanana gelınce bırak ne halı varsa görsun bırak sevdıgınle evlenme bı an hıc beklemedıgın bı an başka bırı cıkar karsına ve gülersin iyi ki kaynanam o kadar kötuymus ( artık her nasılsa sen bılıyorsun ) iyi ki onunla evlenmemişim ve seni bulmuşum dersin....
Hemen sacını bu renge boyatıp aynı bu modelde kestirmelisin cok yakısıyomus valla böyle ilk defa bakır sac beğendim,hem de kuaföre gitmek iyi gelir böyle durumlardasayy deme utandım yemin ederim allah razı olsun saçlarım şu an dibi gelmiş beyazlar var hali görseniz çok bıraktım kendimi şu an açık kahve ama kestrcem eski haline getricem yine inş.
Bu Hayatta kimse mutLuluğun ne olduğunu veya nasıl ulaşılacağını bilmiyor.
Gerçek Şu ki, hayatınız gözünüzde canlanandan çok farklı şekilde ilerlemiş, ama çıktığınız yolun farklı olması aynı yere gitmeyeceğiniz anlamına gelmez.
Bunu unutmayın lütfen hayatınız hiç bir zaman mükemmel olmayacak. ÇÜNKÜ bu hayatta öyle bir şey yok.!!!
ŞöyLe düşün Lütfen bir tabağı fırlatıp parçalarının gideceği yerleri kontrol etmeyi bekleyemezsin. Zor zamanlar geçirirken, parçaların nereye isterse oraya düşmesine izin vermek ondan sonra birleştirmeye çalışmak en iyisi olacaktır.
oh ya. neydi o avatar öyle. bunu sevdim bak:)inan bunu yapıcam avatarımı değiştim bile :)
Hemen sacını bu renge boyatıp aynı bu modelde kestirmelisin cok yakısıyomus valla böyle ilk defa bakır sac beğendim,hem de kuaföre gitmek iyi gelir böyle durumlarda
bence dıyeceksın ama şimdi şu kötü durumdan bı kurtarmalısın kendını ruhunubirgün bunu diyecekmiyim inan bilmiyorum o günü bekliyorum bende
oh ya. neydi o avatar öyle. bunu sevdim bak:)
hemde ne güzellmişsin. maşallah. inşallah sana değer veren seni herşeyinle kabul eden biri çıkar karşına. aileside dahil. dualarım seninlebenim :) vallahi aç karnada ne kötü kokuyor içim kalktı
bence dıyeceksın ama şimdi şu kötü durumdan bı kurtarmalısın kendını ruhunu
gün gelir olmadı diye üzüldüğün isteğine gün gelir olmadı diye şükredersın bunu unutma ve o ilçaları çöpe at bakalım hadi
Aman ne önemliymiş bi koca. Böyle yapa yapa adamların bi tarafını kaldırıyorsunuz kendilerini bişey sanıyorlar. Doğru düzgün adam olsa; kimseyi dinlemez alırdı seni zaten.