belki de ölüm tek çaredir bana

halam sözlümü çok sever aralarıda iyiydi ayrıldığımı gün hastanelik oldum sözlüm başımda bekledi elimi hiç bırakmadı halam onla dsrda sigara içerken çocugun tek söylediği ben çok kötüyüm abla ben arad kaldım abla ben bittim tükendim ben ne yapıcam bu ahlde bu insan şu anda o bana savaşalım demedikten sonra ben ne yapayım halam konuşucak onunla dsrda dertleşicekler tabıkı gelirse..

Ben hala diyorum, o kaynanaya inat sizin devam etmeniz lazım. Konudaki diğer yorumlarını okumadım çok fazla detay bilmiyorum. Annesine falan çok düşkün biri değil son yazdığınız şeylerden onu anladım. Niye buna rağmen sizden ayrılmayı seçti bilemiyorum. Ama sizi gerçekten seviyorsa eninde sonunda ailesini karşısına alır sevgisinin arkasında durur. Sizde o kadına inat düğünü de yaparsınız, o dantelli gelinliği de giyersiniz. Sakın vazgeçmeyin, savaşmayı seçin. Bunun birde Allah katı var, onu da düşün

Şu profili resminide degistirirsen bidze rahat edelim sende nerdende buldun gözü yaşlı giz resmini bul bitane canli kanli kiz koy icin acilsin bizimde :confused:

kendimi koyayım :)

-Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır. MEVLANA.
demekki rabbim seni daha kötü olaylar yaşamayasın diye uzaklaştırdı bilemezsin. evlenince herşey daha da zorlaşıyor şimdi üzülürsün ağlarsın ama sonrası ferahlık canım :KK16:

amin canım inş.

1 hafta sonra emınım eskı sevımlı halıne dönecek, annesının lafıyla hareket eden sözlünün adını dahı anmayacaksın:)

Sigara mıııııı? Sakınnnn! Sakın sakın sakın sakınnn! Ben de böyle bunalımlı bir ruh haliyle başladım, 2 senedir içiyorum. Hamileyim diye azalttım bıraktım falan ama çok zorlanıyorum yani. Aman deyim. Sağlığınıza yazık.

vallahi içiyorum yalan değil bide bilmediğim için arka arkaya içiyorum..

:KK52:

kendimi koyayım :)

amin canım inş.
İnanmıyorum ya nekadar güzel bir kızsın sen kusura bakma ama manyaksın bence bukadar güzel bir kız sevgilim benden ayrıldı diye kendini öldürmeyi düsünür mü?delirdin heralde su güzellikle kimler ölüp biter senin icin?Bak simdi cok kızdım yeter artık su karamsar mesajları yazmayı bırak:21:Sen bu güzellikle neler bulursun,bir de keske de o kadın istedi diye sacını kahvaye boyatmasaydın bakır pek yakısmıs:KK45:

Evet cok guzel bi kizsin icimiz acildi valla birak gözü yaşlı seni uzen resimleri muzikleri dinlemeyi felan ac bi hareketli şarkı kıpır kıpır ol :KK75::KK73::KK71:

Bu Hayatta kimse mutLuluğun ne olduğunu veya nasıl ulaşılacağını bilmiyor.
Gerçek Şu ki, hayatınız gözünüzde canlanandan çok farklı şekilde ilerlemiş, ama çıktığınız yolun farklı olması aynı yere gitmeyeceğiniz anlamına gelmez.
Bunu unutmayın lütfen hayatınız hiç bir zaman mükemmel olmayacak. ÇÜNKÜ bu hayatta öyle bir şey yok.!!!
ŞöyLe düşün Lütfen bir tabağı fırlatıp parçalarının gideceği yerleri kontrol etmeyi bekleyemezsin. Zor zamanlar geçirirken, parçaların nereye isterse oraya düşmesine izin vermek ondan sonra birleştirmeye çalışmak en iyisi olacaktır.

Canım üzülme bu kadar. Ye evlenip ayrıl saydınız? Bence iyi olmuş. Hakkınızda hayırlısı.

:KK52:İnanmıyorum ya nekadar güzel bir kızsın sen kusura bakma ama manyaksın bence bukadar güzel bir kız sevgilim benden ayrıldı diye kendini öldürmeyi düsünür mü?delirdin heralde su güzellikle kimler ölüp biter senin icin?Bak simdi cok kızdım yeter artık su karamsar mesajları yazmayı bırak:21:Sen bu güzellikle neler bulursun,bir de keske de o kadın istedi diye sacını kahvaye boyatmasaydın bakır pek yakısmıs:KK45:

sayy deme utandım yemin ederim allah razı olsun saçlarım şu an dibi gelmiş beyazlar var hali görseniz çok bıraktım kendimi şu an açık kahve ama kestrcem eski haline getricem yine inş.

X