belki de ölüm tek çaredir bana

şşşşşşşşşşşşşş kendine gel hayatım..Daha ne acılar göreceksin..Anne acısı baba acısı bu acılar sana hafif kalacak..Elin sidikli oğlanından ayrıldın diye hayatına mı kıyacaksın..En güzel yaşındasın..Belli bir hayat görüşün yaşanmışlıkların hüzünlerinin yanında sevinçlerinde olmuştur.

Hayat ölmek için o kadar uzun ki..Daha ne günler var önünde.Ne insanlar çıkacak..Daha ne aşklar göreceksin..Ne sevgililer eskiteceksin...

Ölmek çözüm olsaydı..Herkes ölmeyi seçerdi.Tek derdi olan sen değilsin unutma!!!!!!!!!

biliyorum bilemzmiyim bilipte yapamamk sorun zaten biliipte kabullenememk ben fazla duygusal biriyim

"Olsun diye ettiğin duaya gün gelir olmadı diye şükredersin"

o kadar severim ki bu sözü, o kadar çok başıma gelmiştir ki.. geçirdiğim mide spazmları, sinir krizleri günlerine keşke dönsem de söylesem bugünü.. çok değil bir kaç ay sonra şükredeceksin.. şu an yapman gereken tek şey bir p....c çakıp bir diziye başlamak..

bu sözü bende bilirim bilmezmiyim.. bende son 1 aydır gece uyku yok sabah aynı hergün bişey olcak korkusuyla uyanmak tabiki aylar geçse atltrm biliyorum ama o zamanı geçiremiyorum

evlenseydin sanımıyorsunki dertlerin biticekti daha çok yıpranacaktın seni dış görümünle yadırgıyan bir aileye gelin mi gidecektin.nerde nişanlanacağın insan arkanda durdu mu ne yaptı senin için? ailesinin istemiceğini bile bile neden geldi peşinden?boşversene sende bu günler geçicek gidecek ve bu günlerlerini güleceksin herşey zaman.bende başlığı okunca çok büyük bişey sandım bir erkek için değmez kimse için değmez önce kendini düşün.

benim türkü söylemem bile sorun oldu elimde mikrofon aile yemeğinde.. böyle bapğnaz bir aile ve içlerinde ezilen bir adamç.

ne demişler her şerde vardır bir hayır ... evlenseydin böyle kaynananayla neler yaşardın kimbilir . verilmiş sadakan var . nişanın olmasıyla dantelli gelinlik giymekle hiçbirley yoluna girmezdi.. değmez hiçbirşey için cana kıymaya böyle insanlarla uğraşıp hayatını zindan etmeye hiçbir insanoğluna üzülmeye degmez . kısa zamanda toparlanman dileklerimle

annem babam zaten çok üzgün biliyorum onlarada kızgınım iki aile ortalığı mahvetti bizi kimse düşünmedi

Yaşadığımız herseyın vardır bı sebebi ALLAH bilir biz bilemeyiz .
İnsanlar hastane yataklarında 1 dakika fazla yasayıp , fazladan bi nefes almak için hareketsiz bi şekilde günlerce yatıyorlar.
Sana bahşedilen bu güzel hayata kıymayı düşünme bile .
Bu zaman kadar yasanan hangi acı hala bizimle ,
Hala bizimleyse bile , acısı ılk gunki kadar bizi yakıyor mu ?
Herseyın ılacı zaman .
Kendini toparla .
O zaten doğru adam olsaydı ,
Bu zamanda sizin yanınızda olurdu ,
Annesinin sonradan verdiği kararın değil !!
Önce sen kendine değer ver , bu senin hayatın . Kimse senın kadar onemli değil unutma
Bence şükret , Allah sana önceden göstermiş birşeyleri .
Toparlan lütfen .

adam takılmadı ki onlara asla o beni byle sevdi annesi takıldı bunlara madem takıldın başından gelemseydin istemesydin neden günahıma grdnki sen benim..
Anasının lafıyla sevdiğinden vazgeçen adam değildir. Adam olmayan bir erkek için o benim adamım olmayacaksa öleyim daha iyi diye ağlanmaz.
Bir adamsız varlığının hiç bir anlamı yoksa, bak buna ağlanır işte.

28 yasindasin aileleri neden bu kadar karistirdiniz.Nisanlinizda aynı sekilde.Önce kendine gel anlatmaya başla ne oldu ne bitti rahatla yardimci olmaya calisiriz herkes ayriliyo eşinden nisanlisindan ama intiharı düşünmüyorlar

söze kadar hiçbişey yoktu herşey çok güzeldi taki facete bir fotom varmış 5 yıl önceki masada rakı var ben neden ordaymışım rakı içiyomuşum elimde mikrofon varmış ben nasıl şarkı söylermişim dedim sesin güzelse sende söyle tv de açıp türkü dinliyorlar ama ben söyleyince sorun bunuda geçtim sözlüm hep savundu benı şahitte oldum anneye tavır aldı konuşmadı bu seferde kadın bunlara bayıldı bide oğlu ben burda oturmıcam gtcem burdan dedi ona bayılmaya başladı yani yolu bulmuş en ufak şeye bayılıyor erzurumlular yani heopsi böyle mi ben anlamıyorum oğulları fgarklı zihniyet alkolde alır kadın ona bile içerlenio çocuk gece 12 de eve gelir baba kapıyı keser nerdesin 31 yaşındakşi adama bitirdiler onuda benide böyle anneöi olur anne evladının üzüldüğünü görse içi yanar ya sözlüm 1 haftadr evde dsarı cıkmıo kimseyle konuşmuo perişan kadın bana telefonda üzülme geçer dunyanın sonumu nolcakki dio..

Yaşadığımız herseyın vardır bı sebebi ALLAH bilir biz bilemeyiz .
İnsanlar hastane yataklarında 1 dakika fazla yasayıp , fazladan bi nefes almak için hareketsiz bi şekilde günlerce yatıyorlar.
Sana bahşedilen bu güzel hayata kıymayı düşünme bile .
Bu zaman kadar yasanan hangi acı hala bizimle ,
Hala bizimleyse bile , acısı ılk gunki kadar bizi yakıyor mu ?
Herseyın ılacı zaman .
Kendini toparla .
O zaten doğru adam olsaydı ,
Bu zamanda sizin yanınızda olurdu ,
Annesinin sonradan verdiği kararın değil !!
Önce sen kendine değer ver , bu senin hayatın . Kimse senın kadar onemli değil unutma
Bence şükret , Allah sana önceden göstermiş birşeyleri .
Toparlan lütfen .

öyle haklısınız ki sağolun

Okuldabi aarkadaş nisanlandigi günnisanlisinitrafik kakazasındakaybetti. Onun artik en ufacik dahi bi umudu kalmamisti. Bak senin ssevdiginle kavuşmaihtimalini var.
Sadaka kküçük belalari yok edermiş. KV için dua et yola getirecek olan Allahtir, ona da zor değildir bu

off silemiyorum ki elim gitmiyor :/ face ımı kapadım bir ınstg. var ordanda silmedim hiçbişeyi bir onlar var elimde
Bak sana geçmişte yaşanan bi olay anlatiyim 18 yasinda bi arkadasim vardı erkek arkadisiyla deli gibi birbirlerini seviyorlardi 3 sene sürdü kızın durumu maddi durumu iyi degildi kucuk bi ilcede oturuyorduk oglanin babasi diş doktorydu kizi hic istemediler kendi aralarinda kizla oglan nisan takmış ölene kadar sevecegiz birbirimizi demişler. Oglanin anne babadi karşı cikti kesinlikle olmaz diye ayrildilar kiz kaldiramadi intihar etti cok uzucu bi olaydı aradan cok gecmeden oglan baskasiyla evlendi kız unutuldu gitti olan kizin ailesine oldu bu yuzden boyle sacma biseye sakin kalkisma aynen unutulup gidersin valla simdi okuduysan hemen fikrini değiştir Allah ömür verdi ise cok guzel gunlerin olur henen umutsuzluk aninda böyle saçma sapan şeyleri yapmayi lütfen bu hayat senin

Anasının lafıyla sevdiğinden vazgeçen adam değildir. Adam olmayan bir erkek için o benim adamım olmayacaksa öleyim daha iyi diye ağlanmaz.
Bir adamsız varlığının hiç bir anlamı yoksa, bak buna ağlanır işte.

anası ona bırak demedi defalarca srdu benım skıntım yok srunum yok mutlu olun dio ama akşama bayılıo vebal almıyım dıo söyleyıp ama mutsz gözükeyim belli edeyim byle vebal almam sanıor

Bayiliyorsunuz kendinize acimaya. Insanlar nelerle ugrasiyor ne zorluklarla yasamaya calisiyorlar. Soz, nisan dediginiz sey zaten deneme yanilma isidir her sozlenen evlenecek demek degil. Her gelinlik giyen de mutlu olmuyor.

benim türkü söylemem bile sorun oldu elimde mikrofon aile yemeğinde.. böyle bapğnaz bir aile ve içlerinde ezilen bir adamç.
kurtulduğunuza yatıp kalkıp şüküredeceğinizi bide ölümden bahsediyorsunuz.kimin umrundasındanız onların mı?allah vermesin ölseniz o tip insanlar bir günahkar gitti diye kendi kafalarınca sevinirler.kalkın kendinize gelin allah aşkına milleti mi sevindiriceksiniz.dimdik durun ayakta.

sorun sözlümü hala sevmem kapalı olmamam kolumda dövme olması yıllr oncesi facete cekılen masada rakı olan biryerde oturmam daha ne diyim ne alkol alırım ne sigara içerim ben türk kahvesi bile iç.emiyorum gastritim var 1 haftada 5 kilo verdim

Bence adam seni sevmiyormus evlenip ayrilmaktansa bu sekilde bitmesi en iyisi biliyorum cok aci cekiyorsun ama kalici bir aci yok hayatta illa azaliyor.
Seni sen oldugun icin sana deger veren insanlarla olmalisin.
Iliski mutlu olmak icindir. Mutsuzsan vazgecmelisin..

Okuldabi aarkadaş nisanlandigi günnisanlisinitrafik kakazasındakaybetti. Onun artik en ufacik dahi bi umudu kalmamisti. Bak senin ssevdiginle kavuşmaihtimalini var.
Sadaka kküçük belalari yok edermiş. KV için dua et yola getirecek olan Allahtir, ona da zor değildir bu

allah rahmet eylesin allah korusun :KK43: rabbim vermesin kimseye byle aı tabıkı ama o kadınlık bir durum yok artık

her insanın bir acı sınırı vardır yani dayanağı sabrı.. sözlendiğim günden bu yana savaş veriyorum resmen çırpındım oda bende ama bir kadın bir fotoğraf grup nasıl bayılır bunun izahı varmı ve bunu oğlu için bilerek nasıl yapar nasıl bir anne bu nasıl bir vicdan al eşin hasta 1 haftadr bu olaydan beri oğlun işe gtmiyor psikolojık tedavi gruyor ben perişan bitik bu nasıl hayat ya

bence senin de psikolojik olarak tedaviye ihtiyacın var. Her insanın bir acı sınırı var evet ama başına daha büyüğü geldiğinde anlarsın acı sınırını.

X