belki de ölüm tek çaredir bana

tövbe yarabbim canım ben boyle birşey grsem orda o karıyıda onuda rezil ederim yaparım var o deli damarım inan iplemem gram ağlamam

aman kadın da ne kabahat var onu görmedim bile o anda yalnız eve gitarını getirmiş onu kaptığım gibi bunun kafaya geçirdim baya bir sarsıntı geçirdi hala aklıma geldikçe gülerim

zaman yarat bak hayatta her şey bi şekilde yoluna giriyor. daha öncede eminim zor zamanalrın oldu ama şmdi hatırlamıyorsun bile. iyi ol :) bahar geldi her şey canlandı sende canlanacaksın

saçımı pembeye boyayım birde rakı masasında fto çekınıp kadına yollaam ne güzel olur :) kırdım kafatyı vallahi

allah rahmet eylesin nur içinde yatsın tabıkı bılıyorum ailem ağladığımda bile içi yanıyor üzülüyor farkındayım..ama bazen herşey öyle boş geliyorkı vbe inthr eden arkadşın ne ruh içinde oldugunu cok iyi biliyorum ve anlıyorum buna ınanın o çok başka bir ruh hali..

şimdi gülüyorum ama o anda dünyam başıma yıkıldı hani derler ya kanını içsem öfkem dinmezdi benim en büyük dayanağım hep öfkem nefretim oldu beni güçlendirdi kendine acımayı bırak öfkeni güçlendir seni ayakta tutucak eminim buna

anladım öfkem yok aslında hırsım var sadece o kadın yüzünden oldu diye galıba ve saçma sapan bir konu yuzunden oldugu için

bence haline şükret ya evli olsaydın ya bebeğin olsaydı allahın sevdiği kuluymuşsunki herşey daha yolun başındayken öğrenmişsin ..

amin inşallah Allahım affeder diye dua ediyor, tövbesini yapıyoruz..
bahsettiğinize inanırım, normal bir psikolojiyle yapılacak iş değil..
ama yine de iradesizliği kabullenemiyorum ben..

o yüzden aklınıza bu tür vesveseler getirmeyin, bir abdest almak 2 dakikanızı alır en fazla... ama sonsuz huzur verir, kötü düşüncelerden arındırır...

çıkın biran evvel bu psikolojiden,
yaşamaya değer olan çok güzel şeyler var hayatta..

vallahi yalan söylemicem benim tek derdim onları kapıma düşürmek ancak o zaman rahatlıcam yada onları pişman etmek

Bir başkası için canına kıymak ne saçma.
Hiç mi değer vermiyorsun kendine onun hayatı seninkinden daha mı önemli?
Biri gelir biri gider ama sen bir daha gelmezsin dünyaya.

benim kafam birazda karışık kızkardeşleri benim ınstgrmda var benim onla fotom hala druo kendı sayfamda herşeyim ellemedim ama onlardada druo tüm fotoğrflar kimse silmemiş facetede silmemişler

Bir başkası için canına kıymak ne saçma.
Hiç mi değer vermiyorsun kendine onun hayatı seninkinden daha mı önemli?
Biri gelir biri gider ama sen bir daha gelmezsin dünyaya.

biliyorum canım ama bu durumda işte hiçbişey düşünemıyrsn

Canım senin tek ihtiyacın olan şey birilerine içini döküp, seni üzen bu durumla dalga geçer hale gelebilmek. Ki sayfalarca yapılan sohbet tadındaki bu karşılıklı yorumlardan da bu anlaşılıyor.

Asıl niyetinin intihar etmek olmadığını sen de çok iyi biliyorsun bence. İntihar edecek insan, bunun için birilerine danışmaz, forum forum gezmez. O yüzden bu gereksiz kelimeyi bi at kafandan. Sen intihar etmek isteseydin, yorumlarının arasında "intikam" teması da gećmezdi:)

Kendine dikkat etmenen, hiçbir şey yapasının gelmemesi de herkesin başına gelebilecek bir bunalim ve tükenmişlik hali. Dibe dalmadan, daha yukarı çıkamazsın zaten. O yüzden depresyonun, aşk acısının (ki bence acı da olsa en güzel acılarsan biridir) tadını çıkar. SONRA DA SİLKELEN VE B*TCH KAYNANAYA DİMDİK KADIN NASIL OLUR GÖSTER! :*

ben intiharı sessiz sedasız da denedim bi b*ka yaramadı kustum ama iş ruhsal açımdan farklı boyutlara gdior bunun farkındayım konuşmadğım arkdşm ınsan klmadı he ne sulalem biliyor bunu neden arkdşlrım 2 yakın arkdş dışında.. ruh halim çok değişken durumda bende bundan korkuyorum

buda biziz..

Eklentiler

• FB_IMG_1425842264559.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 122
  • FB_IMG_1425842264559.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 98
  • PhotoGrid_1427663861680.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 105
bişey diycem çocuk çok saf iyi niyetli masum brine benziyo..
bu yorumu hiçkimse için yapmam normalde
hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…