şu an öyle oldugunu dusunuyorsun canım inşAllah bu sıkıntın da gececek boşuna demıyorum herşey geçıo bılıyorum ben
yok tırmalamıyorum ama bazen oluyo tırmaladığıımHe cok tatli nerdeyse tirmalayacaksin
bı lıste yap bakalım bı tarafında hayatında güzel olan şeylerı yaz bı tarafına kötulerı mesela şu an burda yazıyor olmak bıle parmaklarımızın çalıştıgını sınır ıletımının mukemmel oldugunu gösterır mesela veya okuyabılmek gözlerımızın ıyı oldugunu gösterır boyle guzellıklerı tum artıları yaz bır de eksılerı yaz bakalım kım daha fazla gelecekinş geçicek ama geçerken beni yiyip bitiricek ..
Nasıl içileceğini bilmemen daha iyi, öğrenme bence. Fark etmeden bağımlı oluverirsin, bir de ona mı para vericen?
ölümdenn sonraa belkii daha acısıı vardırr bacımm sakınn yapmaa allahın verdiği canıı allahh alırr
kız nanelı ıcme normalınden daha zararlı ovallahi kent siwotc mu ne var naneli ondan içiyorum zaten içime çekemiyorum
bı lıste yap bakalım bı tarafında hayatında güzel olan şeylerı yaz bı tarafına kötulerı mesela şu an burda yazıyor olmak bıle parmaklarımızın çalıştıgını sınır ıletımının mukemmel oldugunu gösterır mesela veya okuyabılmek gözlerımızın ıyı oldugunu gösterır boyle guzellıklerı tum artıları yaz bır de eksılerı yaz bakalım kım daha fazla gelecek
kız nanelı ıcme normalınden daha zararlı o
Ya harika bir örnek bu ben bile umut doldum yani su yorumdan ki sevgilimle bir sorun olmamasına rağmenAllah mutluluğunuzu daim etsin,cok sevindim adınıza iste böyle güclü duran kadın kazanıyor,konu sahibi görüyor musun?
canım senin gibi güzel bi kız elini sallasa ellisi ne intiharından bahsediyosun sakın aklından bile geçirme
bence baştan bitmesi iyi olmuş o kaynana size rahat vermezdi nişanlında sözünün arkasında duramamış resmen ne olursa olsun söz atılmasına izin vermicekti seçimini yaptı bi kere bence bi daha da dönme ne kaybettiğini anlasın kendi hayatına bak bundan sonra
Oooo benim cuwaravallahi kent siwotc mu ne var naneli ondan içiyorum zaten içime çekemiyorum
ben 9 senemi sildim cunku annesı karsıma gecıp sen ayıplısın demişti bana o lafdan sonra ne sevgı ne aşk ne tutku nede 9 senenın anlamı kalmamıştı....sonra annesi ve kendi neler yapmadı geri dönmem için ve benım nişanlı olduğumu bildikleri halde bırakmadı peşimi ama ve çok emindim asla geri dönuşü yoktu :)
zor günlerdi ama zaman hepsini geçiriyor bide karsıma eşim nefesim adam gıbı adamcıktı ve hak ettiğim mutluluğa kavuştum.
amin canım ALLAH herkese böyle hayırlı eş yuva versin
Oda çok üzülucek sanki sana bişe olsa, umrunda olmaz. .ama Ailene bunu sakın yapma sevenlerine! !!kaynana denen varlığın çaresi yok
Oooo benim cuwaraİçme içme naapcan. Mentollü daha zararlı. Sigara kötü bir şey valla. Bırakmaya geldi mi bırakılmıyor kolayca. Ben sürekli uyuyup kola içiyorum sigara içmemek için. Dondurma falan yiyorum. Hiç bulaşma sigaraya. İğrenç bişey.
kuzenim 4-5 yıl önce intihara kalkıştı sözde bir adam yüzünden o canıyla uğraşırken. çocuk facede eğlenceli şarkılar paylaşıp , ona buna yazmaya devam etti. biz kahrolurken beyfendi keyfine baktı.
sonuç kuzenim başkasıyla evlendi, dünya tatlısı bi oğlu var. eski sevgilisi hala onla bunla takılma modunda.
kimse senden değerli değil, her şeyin bi çözümü var. hayat tekte güzel
Oda çok üzülucek sanki sana bişe olsa, umrunda olmaz. .ama Ailene bunu sakın yapma sevenlerine! !!
Iyi halt ediyon kapat giz iyce depresyona giriyonbenim olay çay çaykoliğim birde sigara yakıorum üzerine arad ağlıyorum birde açıom bunalım şarkı aha öl işte