- 26 Eylül 2014
- 147
- 144
bır nısan attın, dugun planların rafa kalktı dıye kendını bu kadar uzmeye deger mı HAYIR, peki ya canına kıymaya ASLA. Akıllı ol , kendine gel, işine gücüne ailene odaklan , bırak geride kalan kalsın... Hem ne yaşadın-sbep tam olarak ne bileniyorum ama seni gerçekten seven ailesini de tüm zorlukları da karşısına alır ve senın yanında olurdu. Yanında değilse yeteri kadar sevmemiş demektir ve sana hak ettiğin değeri vermeyen biri için kendni heba etmene değmez..!!!!içinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık
bişey diycem çocuk çok saf iyi niyetli masum brine benziyo..
bu yorumu hiçkimse için yapmam normalde
hayırlısı
Gördüm canim cok guzelsiniz ikinizde ama artik unutmaya calismalisin kendini fazla harap etme adam olaydi bırakmazdı seni
ne güzel kadınsın canım. kimler çıkacak karşına. üzüldüğün şeye bak.
bence sosyal ağlardan (instagram vs.) uzak kalman gerek. hem de hemen.
bır nısan attın, dugun planların rafa kalktı dıye kendını bu kadar uzmeye deger mı HAYIR, peki ya canına kıymaya ASLA. Akıllı ol , kendine gel, işine gücüne ailene odaklan , bırak geride kalan kalsın... Hem ne yaşadın-sbep tam olarak ne bileniyorum ama seni gerçekten seven ailesini de tüm zorlukları da karşısına alır ve senın yanında olurdu. Yanında değilse yeteri kadar sevmemiş demektir ve sana hak ettiğin değeri vermeyen biri için kendni heba etmene değmez..!!!!
Hayat cok guzel, her an yasanmaya deger, ufak bir tatil kaçamağı yap, kendinle başbaşa kal, dınlen, uzaklaş herseyden rahatlarsın ama ölümü düşünme asla..
Bunalım şarkılar dinlersen bunalımdan çıkamazsın ki... Oynak bişeyler çalbenim olay çay çaykoliğim birde sigara yakıorum üzerine arad ağlıyorum birde açıom bunalım şarkı aha öl işte
o zaman canım hemen bır psıkologdan randevu al, sana bırkaç yatıstırıcı hap versın bu durumun gecene kadar, zaten zaman herseyın ılacı cok degıl bır ıkı haftaya bırseyın kalmayacak arada aklına gelecek, zamanla da unutup gıdeceksın....tek kalamıyorum korkuyorum yalnız kalmktnda korkuyorum sürekli telefon elimde arkdşlrım yaıyor arıyor bende korkular varolmaya başladı
Bunalım şarkılar dinlersen bunalımdan çıkamazsın ki... Oynak bişeyler çal
o zaman canım hemen bır psıkologdan randevu al, sana bırkaç yatıstırıcı hap versın bu durumun gecene kadar, zaten zaman herseyın ılacı cok degıl bır ıkı haftaya bırseyın kalmayacak arada aklına gelecek, zamanla da unutup gıdeceksın....
ben zamanında cok asık oldum cok uzuldum agladım ısyan ettım Allaha, nefret ettım herkesten,herseyden ama asla hayatıma son vermek gıbı bırsey dusunmedım hep onume baktım tepkılerımın sebebı anlık duygu boslukları ıdı ama sımdı gerıye bakınca gulup gecıyorum....
al elıne bır defter yaz, yazmak ınsana ıyı gelıyor...
kınını,nefretını,uzuntunu herseyı yazzz..!!!
süreci rahat atlatmak için seni heyecanlandıran bir şeyler yapmanı öneririm.
ben nişan attıktan sonra araba almıştım mesela. ikinci el bulduk, bulamadık, düz vites olsun, trafiğe çıkma etme vs. derken kafam toplanmıştı. hem de kolay atlatmıştım. zaten istediğim şeydi. iyi de geldi.
uzun zamandır yapmak istediğin ama ötelediğin şeyler varsa süper fırsat. yurtdışı tatili, yüksek lisans vs. senin istediğin ve heyecanlandıran şeyleri yaparsan biraz kendine gelirsin cnm. benden öneri.
unıv bitti çalışıyorum araba var ehlytm yok ama tatil fln kar etmez bana kendımı tanıyorum aklındakınıde gittiğin yere goturuyorsun
söze kadar hiçbişey yoktu herşey çok güzeldi taki facete bir fotom varmış 5 yıl önceki masada rakı var ben neden ordaymışım rakı içiyomuşum elimde mikrofon varmış ben nasıl şarkı söylermişim dedim sesin güzelse sende söyle tv de açıp türkü dinliyorlar ama ben söyleyince sorun bunuda geçtim sözlüm hep savundu benı şahitte oldum anneye tavır aldı konuşmadı bu seferde kadın bunlara bayıldı bide oğlu ben burda oturmıcam gtcem burdan dedi ona bayılmaya başladı yani yolu bulmuş en ufak şeye bayılıyor erzurumlular yani heopsi böyle mi ben anlamıyorum oğulları fgarklı zihniyet alkolde alır kadın ona bile içerlenio çocuk gece 12 de eve gelir baba kapıyı keser nerdesin 31 yaşındakşi adama bitirdiler onuda benide böyle anneöi olur anne evladının üzüldüğünü görse içi yanar ya sözlüm 1 haftadr evde dsarı cıkmıo kimseyle konuşmuo perişan kadın bana telefonda üzülme geçer dunyanın sonumu nolcakki dio..
Allah a sığın ve dua et..vardır bunda bir hayır...belki evlenip çok mutsuz olacaktın..Rabbim herşeyin en iyisini bilir..
ne desek yok diyorsun canım
BOŞVER CNM ÜZÜLME EVLENSEYDİNİZ DAHA KÖTÜSÜ OLICAKTI EMİN OL BAŞIMDA ÇÜNKÜ BİLİORUM EVİNDEN ÇIKMAZLARDI HERŞEYİNE KARIŞIRLARDI.ANCAK SÖZLÜN HERŞEYİ BIRAKIP SENLE BİRLİKTE UZAK BİYERE GİDERSE AİLESİ İLE ARADA Bİ GÖRÜŞÜRSE OLUR BUNA EMİN OL.ŞİMDİDEN BÖLYSE İLERDE DAHA KÖTÜ OLUR ERKEK ANNELERİ NEDEN BÖLE ACABA ERKEKLERDE BAZEN BAKIOLAR ANALARININ LAFLARINA DELİRİYORUM EVLENMESİNLER OZAMAN OTURSUNLAR ANALARININ DİZİNİN DİBİNDE SEN SEN OL CANIM KİMSENİN HAYATINI MAFETMESİNE İZİN VERME.