belki de ölüm tek çaredir bana

ne güzel kadınsın canım. kimler çıkacak karşına. üzüldüğün şeye bak.

bence sosyal ağlardan (instagram vs.) uzak kalman gerek. hem de hemen.

bır nısan attın, dugun planların rafa kalktı dıye kendını bu kadar uzmeye deger mı HAYIR, peki ya canına kıymaya ASLA. Akıllı ol , kendine gel, işine gücüne ailene odaklan , bırak geride kalan kalsın... Hem ne yaşadın-sbep tam olarak ne bileniyorum ama seni gerçekten seven ailesini de tüm zorlukları da karşısına alır ve senın yanında olurdu. Yanında değilse yeteri kadar sevmemiş demektir ve sana hak ettiğin değeri vermeyen biri için kendni heba etmene değmez..!!!!

Hayat cok guzel, her an yasanmaya deger, ufak bir tatil kaçamağı yap, kendinle başbaşa kal, dınlen, uzaklaş herseyden rahatlarsın ama ölümü düşünme asla..

tek kalamıyorum korkuyorum yalnız kalmktnda korkuyorum sürekli telefon elimde arkdşlrım yaıyor arıyor bende korkular varolmaya başladı

tek kalamıyorum korkuyorum yalnız kalmktnda korkuyorum sürekli telefon elimde arkdşlrım yaıyor arıyor bende korkular varolmaya başladı
o zaman canım hemen bır psıkologdan randevu al, sana bırkaç yatıstırıcı hap versın bu durumun gecene kadar, zaten zaman herseyın ılacı cok degıl bır ıkı haftaya bırseyın kalmayacak arada aklına gelecek, zamanla da unutup gıdeceksın....

ben zamanında cok asık oldum cok uzuldum agladım ısyan ettım Allaha, nefret ettım herkesten,herseyden ama asla hayatıma son vermek gıbı bırsey dusunmedım hep onume baktım tepkılerımın sebebı anlık duygu boslukları ıdı ama sımdı gerıye bakınca gulup gecıyorum....

al elıne bır defter yaz, yazmak ınsana ıyı gelıyor...

kınını,nefretını,uzuntunu herseyı yazzz..!!!

süreci rahat atlatmak için seni heyecanlandıran bir şeyler yapmanı öneririm.

ben nişan attıktan sonra araba almıştım mesela. ikinci el bulduk, bulamadık, düz vites olsun, trafiğe çıkma etme vs. derken kafam toplanmıştı. hem de kolay atlatmıştım. zaten istediğim şeydi. iyi de geldi.

uzun zamandır yapmak istediğin ama ötelediğin şeyler varsa süper fırsat. yurtdışı tatili, yüksek lisans vs. senin istediğin ve heyecanlandıran şeyleri yaparsan biraz kendine gelirsin cnm. benden öneri.

ya hatalıyım biliorum bu hallerimden dolayı sadece bu kadar savaştım yıprandım mücadele ettim ve ben bu adamı sevdim herşeyden çok ama saçma sapan şeyler uğruna bitmesidir canımı yakan yoksa ıkımız anlaşamsak ve bıtse ağlamam bile ya niye ağlıyım ama bir arabada konuşup birbirnie bakamayıp severk bitirmek hastanede gözlerini açtığında yanında olması ellerini bırakmaması bunlar çok ağır ve biz hiç haketmedik..

unıv bitti çalışıyorum araba var ehlytm yok ama tatil fln kar etmez bana kendımı tanıyorum aklındakınıde gittiğin yere goturuyorsun

Allah a sığın ve dua et..vardır bunda bir hayır...belki evlenip çok mutsuz olacaktın..Rabbim herşeyin en iyisini bilir..

BOŞVER CNM ÜZÜLME EVLENSEYDİNİZ DAHA KÖTÜSÜ OLICAKTI EMİN OL BAŞIMDA ÇÜNKÜ BİLİORUM EVİNDEN ÇIKMAZLARDI HERŞEYİNE KARIŞIRLARDI.ANCAK SÖZLÜN HERŞEYİ BIRAKIP SENLE BİRLİKTE UZAK BİYERE GİDERSE AİLESİ İLE ARADA Bİ GÖRÜŞÜRSE OLUR BUNA EMİN OL.ŞİMDİDEN BÖLYSE İLERDE DAHA KÖTÜ OLUR ERKEK ANNELERİ NEDEN BÖLE ACABA ERKEKLERDE BAZEN BAKIOLAR ANALARININ LAFLARINA DELİRİYORUM EVLENMESİNLER OZAMAN OTURSUNLAR ANALARININ DİZİNİN DİBİNDE SEN SEN OL CANIM KİMSENİN HAYATINI MAFETMESİNE İZİN VERME.

aynen ya kendıne güvenmıosun ananı tanıyorsun o gücün yok madem gelme evleneleım dıye herseyde yanındayım arkandayım diyen adam yok..

Bir insanın kaderinde belli zaman diliminde mutsuzluk varsa herne olursa olsun o mutsuzluğu yasar..bu imtihanınmış senin.
Eğer evlenseydin de mutsuz olacaktın.
belki bin kere ah deyip ağlayacaktın şu anda kaderinde bu imtihan var.

Başa gelen dert musibet sıkıntı aslında dua zamanının geldiğine işarettir.sen bi abdest al canım Allah huzurunda seni bakliyor.Ona dua et.Ona el aç.Ve O na güven tüm kalbinle.
O hiç kendisine koşanları yarı yolda bırakmaz.Elinden tutup kaldırır.

Şu sıkıntı halini olumlu yada olumsuz bir sonuca vardırman senin elinde.
Ya ağlarsın sabahlara kadar ,yemez içmez,boğazına düğümletirsin hayatı..zehir edersin ,isyan edip kendini boşluğa salarsın.
Yada sıkıntı vakti dua vaktinin geldiğine işaret deyip,Rabbine sığınıp,tüm kalbinle ona güvenirsin .Vira bismillah,var herseyde bir hayır deyip ayağa kalkarsın.Dün dünde kaldı bugün toparlanma zamanı.Kendini huzura teslim et,yasadığın zamanın kıymetini bil,Düğünün yine olur,hemde en güzel şekliyle..senin vaktin daha gelmemiş ki..
Güzel düşün huzur bul..Sen niyetini hep güzel tut.
Bekle biz plan yapıyoruz ama Allahın da planı var.Sen hakkında hayırlısını iste.illa bu olsun böyle olsun deme.

dün akşam ayak serçe parmağım masaya çarptı 5 dk kıvrandım acısından siz nasıl intiharı düşünebiliyorsunuz :) ? can çok kıymetli yahu saçma sapan kul için cana kıyılmaz töbe ya bir kere gelicen şu dünyaya onu da zehir ediyorsunuz kendinize zaten kalıcı değilsin elinde sonunda öleceksin yani ne bu acele anlamadım, filmin sonunu gör bakalım belki düzelicek her şey, hemen pes etme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…