belki de ölüm tek çaredir bana

hadi diyelim allem ettiniz kallem ettiniz evlendiniz, bu kayınvalide evlendikten sonra da size sürekli problem çıkarmaya, seni üzmeye devam ederdi, bu adamda bu güçlüklerle savaşacak, seni koruyacak potansiyel yok canım...

herkes aynı kanıda ufak bir olayda giden adam evliliktede anasının szunden cıkmazdı biliyorum ve lanet olsun ki bunlara rağmen seviyordum

içinde bulunduğum durumdan sıyrılamıyorum resmen çaresizim köşeye sıkışmış bir insanım 28 yaşındayım ne hayalim var nede yaşamaya hevesim önümde ilaçlar bekliyorum ya savaşıcam ya vazgeçicem
savaşmaya gücüm yok kalmadı tükettiler onsuz nefes te alamıyorum oysaki benim daha nişanım olucaktı 1 ağustostada nikahım dantelli bir gelinliğim olucaktı hiçbiri olmayacak şimdi allahım görensin işitensin bilensin senden ötem yok verdiğin canı sen alırsın ama ben bittim gücüm yok artık

Bir tek nişan atan siz mısınız bende attım..Hayat çok değerli..Hemen devlet yada ozel farketmez psıkıyatrıye gıdın ılac verırler 6 ay 1 sene doktorun onerdıgı kadar kullanın ınanın duzeltıyor.Çalışıyor musunuz bılmıyorum ornegın ben arıyorum çaılısın..Nasıhat gıbı oldu ama yasayan bılır derler kımse ıcın degmez..Sorunlu ınsanların aılesıne gırmeyı bır omur bekarlıga tercıh ederım..yasımda 32 onumde ıyı bır ınsan olduguna ınanıyorum karsıma cıkacak allah tayın eder kadere ınanıyorum..sevgıler

ah be canım ölüm hiçbirşeye çare değil ben nişanlıyken dayayıp döşediğimiz evimizde bastım adamı başka bir kadınla anında attım yüzüğü ailem bile bana tepki gösterdi erkektir yapar diye neler çektim bi Allah bir ben bilirim kurtulana kadar canım çıktı birde çektiğim acı ama pes etmedim çalıştım işime verdim kendimi ve de spora deli gibi çalıştım yatağa yatar yatmaz uyuyacak kadar yoruyordum kendimi aradan bir sene sonra eşimle tanıştım tüm şüpheciliğime güven sorunu yaşamama rağmen beni bir an olsun bırakmadı ve şimdi iyiki o kötü günleri yaşadım diyorum biliyormusun şimdi ne desek sana bir anlam ifade etmez bunu da biliyorum ama en azın dan ölüm düşüncesini kafandan at bir uzmandan destek al inan çok faydalı olacak .

tövbe yarabbim canım ben boyle birşey grsem orda o karıyıda onuda rezil ederim yaparım var o deli damarım inan iplemem gram ağlamam

yani oda şerefszmş bizimki çok şükür öyle ne keyifte ne başka bişeyde bunalımda takılıyor
sen şimdi kendini üzüyorsun annene babana yazık başka kimseye değil. konuyu tam okumadım ama sana değer veren adam üzülmene neden olmaz

Bir tek nişan atan siz mısınız bende attım..Hayat çok değerli..Hemen devlet yada ozel farketmez psıkıyatrıye gıdın ılac verırler 6 ay 1 sene doktorun onerdıgı kadar kullanın ınanın duzeltıyor.Çalışıyor musunuz bılmıyorum ornegın ben arıyorum çaılısın..Nasıhat gıbı oldu ama yasayan bılır derler kımse ıcın degmez..Sorunlu ınsanların aılesıne gırmeyı bır omur bekarlıga tercıh ederım..yasımda 32 onumde ıyı bır ınsan olduguna ınanıyorum karsıma cıkacak allah tayın eder kadere ınanıyorum..sevgıler

teşekkür ederim psikytri ilaç verdi başkada bişey yapmadı o ilaçlarda aptal ediyo işte.. sağolun

şu ölüm kelimesini çıkar at sözlüğünden önce. insanız ve güçlüyüz, Allah insana taşıyamayacağı ağırlıkta yük vermezmiş. bunu kendine sürekli hatırlat. ruh halinin değişken olması çok normal şu an. güzel bir kızsın yaşın da genç. o mıymıntı nişanlına karşı güçlü dur. kimmiş de seni istemiyormuş ailesi, onlar kimmiş yani??:KK62:

şu ölüm kelimesini çıkar at sözlüğünden önce. insanız ve güçlüyüz, Allah insana taşıyamayacağı ağırlıkta yük vermezmiş. bunu kendine sürekli hatırlat. ruh halinin değişken olması çok normal şu an. güzel bir kızsın yaşın da genç. o mıymıntı nişanlına karşı güçlü dur. kimmiş de seni istemiyormuş ailesi, onlar kimmiş yani??:KK62:

ya taş gibiyim dimi :p vallahi güzellik dediğin gelici huy kalıcı anası bulur bşi kız bağlar başını

aynen biliyorum bir kere bile aramadı ya merak etmedi bende buna şaşkınım :/
sana önerim işte fln değilsen bi arakadaşını ara ve dışarı çık en sevdiğin yemeği ye, miss gibi havada yürü ve ilişkin dışında sevdiğin şeylerden konuş. iyi gelecektir. seni düşünmeyeni düşünme

sana önerim işte fln değilsen bi arakadaşını ara ve dışarı çık en sevdiğin yemeği ye, miss gibi havada yürü ve ilişkin dışında sevdiğin şeylerden konuş. iyi gelecektir. seni düşünmeyeni düşünme

çalışıorum malesef :KK43: bunları yapmaya valtim yok akşam arkdşmla grşcem ayrında çeyizimi avm ye geri vericem :KK43:

Evlenseydin bile aranizda yatardi emin ol kari ogluna aşık resmen :KK70:

çalışıorum malesef :KK43: bunları yapmaya valtim yok akşam arkdşmla grşcem ayrında çeyizimi avm ye geri vericem :KK43:

zaman yarat bak hayatta her şey bi şekilde yoluna giriyor. daha öncede eminim zor zamanalrın oldu ama şmdi hatırlamıyorsun bile. iyi ol :) bahar geldi her şey canlandı sende canlanacaksın

bir kaç hafta kadar önce bir arkadaşımızı toprağa verdik...
tam da sizin gibi düşünüyor olmalıydı... canına kıydı...

hep dedim ki, arkasından dökülen bu gözyaşlarını görse, onun için üzülenleri görse;
o zaman kesin çok pişman olurdu yaptığı hatadan..

bir kere çok bencilce... çevresine sadece ölüm acısı yaşatmıyor.. insanlarda suçluluk hissi yaratıyor, vicdanlarını sömürüyor.
çünkü giden arkadaşımızın ardından herkes kahroldu, neden yanında olamadık mı, niye derdini bize anlatamıyordu, onu yeterince dinlemedik mi,
çok mu çaresizdi, hiç mi bizleri düşünmedi, güzel günlerimiz hiç mi hatırına gelmedi,
değer miydi bir kız için canından vazgeçmeye, bilseydik başka kızlar bulurduk unuttururduk..
neden bu kadar iradesizdi.. bir sürü soru işaretleri...bir sürü vicdan sorgulamaları...

peki buna kimin hakkı vardı ?

70 küsür yaşındaki babası ; oğlum sıra benimdi senin değil diyerek kendine gelemedi ağlamaktan..
annesi, düğün yemeğini yiyecektik yavrum ölüm yemeğini değil diye feryatlar etmekte..

ne için peki ? bir kız için...
peki o kız dışındakiler insan değil miydi ? cansız bedenini arkadaşlarımız bulup aldılar.. o arkadaşlarımızın psikolojisi, kardeşim dediği insanı o şekilde görmek... uzun süre o psikolojiyi atlatmak kolay olacak mı?

neden bu kadar bencil olur insanlar? o kızın ne kadar umurunda bu durum ? ahh vah mı edecek, yoksa iradesiz diyerek geçecek mi?

evet canınız yanıyor, canınızı sıkanlar var, umutsuz olmanıza sebep olacak olaylar var....
peki diğerleri ?
onlara bu acıyı yaşatmaya, insanların vicdanlarını titretmeye, ailenize cevapsız sorular bırakmaya bunlara hakkınız var mı ?

işin dini boyutuna hiç girmiyorum... araştırıp görün.. sadece bu dünyanın derdine katlanamıyorsanız, böylesi büyük bir günahla gittiğiniz dünyada sizce ne kadar rahat edeceksiniz ?
şimdikinden kat be kat misli azap var...

değmez sevgili arkadaşım... şu dünyada ki hiçbir kimse kendi canına kıymaya değmez... hepsi birer imtihan..

ve şu da bir gerçek, ne kadar insanlar arkanızdan üzülse de ağlasa da kahroluyor olsa da, zamanla herkes ama herkes uğruna ölümü göze aldıklarınız en başta olmak üzere herkes kendi hayatlarını yaşamaya devam edecek...

peki siz ? siz de büyük günahınızın cezasını çekiyor olacaksınız...
sizi en fazla 2 ay sonra unutacak insanlar için , boş verin o yüzden...

bu hayatınızı karartanları Allah'a havale edin, o insanlar uğruna kendi ahiretinizi karartmayın...

X