belki de ölüm tek çaredir bana

inanın herşeyin farkındayım bunların geçici fani şeyler olduğunun vs hepsinin farkındayım ama yaşanmdan bilinmiyor derler ya tabıkı herkesin kendine göre derdi var sıkıntısı var hastaneler en buyuk ornekleri şükrediyorum ama gece yastığa kafayı koyduğumda huuzrlu bir şekilde uyuyamıyorum uykularım bölünüyor yemek yemek gelmiyor içimden yesemde atıştıryorum ve midem bulanıyr yani yaşam hevesim yok gülemiyorum sürekli bir panik halim var sıkıntı halim dertleşsmde rahatlamıyorum nedense..

düzelse şimdiye düzelirdi 1 hafta olmuş ve ses seda yok annesi gayet mutlu babası hasta kendısı ne b*k yiyor belli değil büyük ablası şam şeytanı ortanca bırtek aradı üzülüyor ağlıyor küçüğü nişanlı ve tonla srun yaşıyor nişanlısıyla yani anasını tınlamıor ama bizimki tınlıyor arada kaldım diyorsan benide düşünmelisin aramalısın ya sormalısın ben sana emek vermişim bi ara sor de nasılsın bnı gec halamı ara ona sor...

Sevgilinden ayrildin diye mi olmek istiyorsun? Seni gercekten sevseydi gerekirse tun dunyayi karisina alir su an yaninda olurdu biliyorsun degil mi?
Deger mi?

ALLAH bazen bi şeyi nasip etmez cunku daha iyisini nasip edecektir bekleyeceksin acılar insanı olgunlaştırır ayrıca ALLAH saglık versin gerisi hikaye sen istersen bi hastanenin onkoloji bölümünü ziyaret et küçücük yavruları serumlarla gör bak bakalım ne önemliymiş hiç intihar gibi bir saçmalığa girme hayal bu kurarsın olur biter heves de gelir zamanla.

adam cok sevse ne anasını takar ne ablasını boşver gitsin..

Sevgilinden ayrildin diye mi olmek istiyorsun? Seni gercekten sevseydi gerekirse tun dunyayi karisina alir su an yaninda olurdu biliyorsun degil mi?
Deger mi?

sevgili olarak ayrılsak canım yanmazdı çünkü sevgiliyken ayrılmıştık ama arada grşrduk konuşurduk ve bu kdr kötü olmadım hatta gaytte iyidim yani ama bu sevgililk değil ortada söz var nişan yeri tutulmuş insanlar biliyor ben çeyşz almışım ekbise bakıyorum kuafrmle grşyrm hazırlık içindeyim vs bunlar ağır süreçler ve nikah tyarıhımde alınmıştı basıt bir sevgili ayrılması olsa keşke..inanın tınlamam

Gecicek merak etme, dua et Allaha sigin.
Kafan karistikca bize yaz ister konu olarak ister ozel mesaj olrak.
Hergun burdayiz hepimiz.
Yanliz degilsin :)

ben acı yaşadım 28 yaşında arkdşımı knserden kybettim bir arkşdımız loğusayken 1 haftalık intihar etti bebği ardında kaldı acılar bizim için daha once sevdimmi sevdim 4 yıl ilişkimde oldu aldatıldımda ama cocukluk dönemleriydi geçti gitti takmadım bu kadar fakat bu yaşlrda yşanan ilişkiler bi başka oluyor neden bilmiyorum.. atlatılamıyor işte zorluyor..bir laf var çok severim..
unuttum derdin gün gelir bir selamına yenilirsin....

belkide büyük bi zarardan döndün ?
neden nikah tarihi aldık hayallerim vardı kuaförüm hazırdı vs die düşünüosunki ?
insanlar kaç çocuğu varken kaç yıllık evliyken boşanıolar.

ölmek çare olsaydı dünyada insan kalmazdı. hem o yokken napıodun gene öyle birinin gelmesi içinmi yanıodun ?
TABİKİDE HAYIR.
ŞARTLANDIRMA KENDİNİ. OLUCAĞI VARSA BUNDAN 20 SENE SONRADA OLUR 20 SAAT SONRADA. KENDİNİ DÜŞÜNMÜYOSAN AİLENİ DÜŞÜN.
SEN ÖLÜRSEN 10 GÜN SONRA UNUTULURSUN VE HERKES KALDIĞI YERDEN DEVAM EDER.

SANADA SADECE YAZIK OLUR !!

şu an çok duygusalsın normal herkes yasıyor böyle seyler aşk acısı bana göre hafif bi şey geçici olduguna eminim sabredeceksin ölsen nolur biliyor musun eski nişanlın evlenir mutlu mutlu yaşar sen de ölme mutlu yaşa doğru insanla..

Tanrı bile unuttu bu aralar
yetmedi ettiğim dualar
aslında bildiğim bir yol var ama...

sabır kaldımı ki yok kalmadı...

Bu sözleri okuyup tekrarlama gunaha giriyorsun Allah hic bi kulunu unutmaz dinleme böyle abuk sabuk şarkıları

anlatamadıkların şarkılarda gizli aslında.. off daralıyorum bunalıyorum yemin ederim işyerimde yuksek katlı yerde değilki atam kendimi aşağılara :)

Sen simdi yemeden icmeden kesilirsin herkzin dedigi bos gelir kimsenin seni anlamadigini dusunursun en damar sarkilar derdini iyice deprestirir aglar aglar durur boyle 365 gun gecirirsin bu zamanda kendini bombos hayati anlamsiz hissedersin umudun biter sonra gunes ustune dogru dogar ummadigin anda bi baskasi cikar hayatina sonra gecmis gelir aklina acin coktan dinmis olur artik seni aglatmaz.kimse icin degmez biliyomsn.sen karsindakine canina kiyacak kadar anlam yukliyecegine o senin icin aglasin sizlasin pismanlik duysun zaten suan duymuyosada sonra seni cok arar merak etme kacan kovalanir taktigini uygula erkeklere pismanlik sonradan ugriyo nedense

aynen oyleyim vallahi yiyemiyorum istesemde ki ben 57 kiloydum şimdi 52 lerdeyim günde kaç tabak tatlı yerdım biskut celibonlar çikolatalr boş durmazdım sürekli yerdim tabi mutluydum çünkü şimdi en sevdiğim şeyler bile midemi bulandırıyor istemiyorum kendime bakamıyorum resmen ya saç baş giyim saldım çayıra resmen gören tanımıyor mala bağladım anlmsz bi şekilde yaşadığımı hissedyrm yani değişken ruh halindeyim biri bişey sruor anında ağlıyorum..

canım herşeyin vardır bir çaresi.
bak ben annemi kaybettim..
onun nasıl vefat ettiğini ve gömüldüğü anı mıh gibi hafızama kazıdım..
çoğu zaman film şeridi gibi geçiyor gözümün önünden.
inan ölünebilseydi o vakit ölürdüm.
çünkü yaşadığım müddetçe bir daha annem olmayacak ve ben kimseye anne diyemeyeceğim..
kimse onun gibi kokmayacak,
kimse onun sesiyle seslenmeyecek.
yani demem o ki eşimi deli gibi sevdiğim halde olur da ayrılırsak yeni bir yoldaşla yoluma devam edebilirim,
ama bir anneye asla sahip olamam.
şimdi canın yanıyor biliyorum..
az biraz zaman tanı kendine emin ol tekrardan nefes alıp hayata tutunmak için bahanelerin olacak ve en mühim bahanen nefes alıyorsan umut var demektir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…