belki de ölüm tek çaredir bana

Cünkü sizin esiniz sizi gercekten seviyormus hicbirsey karsısında duramamıs sizin elinizi bırakmamıs.Bu konuda da ben hic öyle birsey göremedim kız helak olmus oğlan annesi istemiyor diye bırakıvermis kızı.

tabıkı ah o geceler bi geçse..
emin ol geçecek bak sana özelden de yazdım bende aynısını yaşadım ve 9 senem gitti beni ayıplı bir insan olarak gördü annesi ve sadece basım acık diye nelere maruz kaldım ve sonuna pes ettim onun için annesiyle savaşmayı bıraktım...
ALLAH IMA bınlerce şükürker olsun ki iyiki bırakmışım şimdi 7 aylık benı olduğum gibi kabul eden bir eşe ve onun ailesine sahipim ve çevremdekilerim dediği tek şey o kadar acılar hayal kırıkları yaşadın ama sımdık ALLAH hepsinin yerine sana bu özel eşi verdi...
not:benı 9 sene istemeyecen anne ben nişanlandıktan sonra oğullu ile ağlayıp geri dönmemi onları af etmemi istedi ama ben hiç arkama bile bakmadım çünkü o kadın beni alsaydı bile gene huzur vermezdi

ah güzelim ahh bir dönse o kadın bir gelse işte o zaman hzuurlu olucam inan hırsımıda alamıyorum

ewet bak sen de farkınsın herşeyin zaman sana ıyı gelelecek geçtıkce guçleneceksın

amin canım inş öyle olur ben inan intihar eden insanlara kızmıyorum çünkü insanlar oyle bir noktaya geliyor ki çaresiz kalıyıorlar tabıkı çaresiz değilim ama şu düşüncelerim bi sabit kalsa

Ya harika bir örnek bu ben bile umut doldum yani su yorumdan ki sevgilimle bir sorun olmamasına rağmenAllah mutluluğunuzu daim etsin,cok sevindim adınıza iste böyle güclü duran kadın kazanıyor,konu sahibi görüyor musun?

amin canım inş öyle olur ben inan intihar eden insanlara kızmıyorum çünkü insanlar oyle bir noktaya geliyor ki çaresiz kalıyıorlar tabıkı çaresiz değilim ama şu düşüncelerim bi sabit kalsa
şu an öyle oldugunu dusunuyorsun canım inşAllah bu sıkıntın da gececek boşuna demıyorum herşey geçıo bılıyorum ben

görüyorum canım görmezmiyim.. hepsi bir ders bana

ölümdenn sonraa belkii daha acısıı vardırr bacımm sakınn yapmaa allahın verdiği canıı allahh alırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…