- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
Cünkü sizin esiniz sizi gercekten seviyormus hicbirsey karsısında duramamıs sizin elinizi bırakmamıs.Bu konuda da ben hic öyle birsey göremedim kız helak olmus oğlan annesi istemiyor diye bırakıvermis kızı.Madem birbirinizi bu kadar seviyorsunuz kaçıp evlenin. Ailelerle de görüşmeyin.
Bu kadar ah vah edecek bişey yok. Benim Annem babam da eşimin annesi de bizim evlenmemizi istemedi ayırmaya uğraştı herkes. Biz Hayır biz evlenicez diye direttik ve kimseye aldırış etmedik birbirimize inandık ve vazgeçmedik çünkü. Eşim evlenirken annesine bile haber vermedi mesela. Nişan düğün vs olmadı tabi ama amaç evlenmekse evlendik yani.
Madem seviyorsunuz evlenin kendinizi öldürmek yerine.
emin ol geçecek bak sana özelden de yazdım bende aynısını yaşadım ve 9 senem gitti beni ayıplı bir insan olarak gördü annesi ve sadece basım acık diye nelere maruz kaldım ve sonuna pes ettim onun için annesiyle savaşmayı bıraktım...tabıkı ah o geceler bi geçse..
hemde ne güzellmişsin. maşallah. inşallah sana değer veren seni herşeyinle kabul eden biri çıkar karşına. aileside dahil. dualarım seninle
emin ol geçecek bak sana özelden de yazdım bende aynısını yaşadım ve 9 senem gitti beni ayıplı bir insan olarak gördü annesi ve sadece basım acık diye nelere maruz kaldım ve sonuna pes ettim onun için annesiyle savaşmayı bıraktım...
ALLAH IMA bınlerce şükürker olsun ki iyiki bırakmışım şimdi 7 aylık benı olduğum gibi kabul eden bir eşe ve onun ailesine sahipim ve çevremdekilerim dediği tek şey o kadar acılar hayal kırıkları yaşadın ama sımdık ALLAH hepsinin yerine sana bu özel eşi verdi...
not:benı 9 sene istemeyecen anne ben nişanlandıktan sonra oğullu ile ağlayıp geri dönmemi onları af etmemi istedi ama ben hiç arkama bile bakmadım çünkü o kadın beni alsaydı bile gene huzur vermezdi
ewet bak sen de farkınsın herşeyin zaman sana ıyı gelelecek geçtıkce guçleneceksınpoff herşey geçicek biliyorum ama o zaman lazım bana ve güç
ay ama çok tatlıııı
Düşman bile olma değmez şekerim. Koy g... rahvan gitsin. Bir ihtiyacı olana sadaka ver bence. Kurtulmuşsun ana kuzusundan.kız bu gidişle adama düşman olucam :)
ewet bak sen de farkınsın herşeyin zaman sana ıyı gelelecek geçtıkce guçleneceksın
Düşman bile olma değmez şekerim. Koy g... rahvan gitsin. Bir ihtiyacı olana sadaka ver bence. Kurtulmuşsun ana kuzusundan.
Canım kedili varya kizgin ona demiştim seninki guzeldideğiştim al sexepalite konuşsun o zaman ah bir zamanlar neydim anasını satim bu fotoda toplasan 1 yıl önceki foto :/
Ya harika bir örnek bu ben bile umut doldum yani su yorumdan ki sevgilimle bir sorun olmamasına rağmenemin ol geçecek bak sana özelden de yazdım bende aynısını yaşadım ve 9 senem gitti beni ayıplı bir insan olarak gördü annesi ve sadece basım acık diye nelere maruz kaldım ve sonuna pes ettim onun için annesiyle savaşmayı bıraktım...
ALLAH IMA bınlerce şükürker olsun ki iyiki bırakmışım şimdi 7 aylık benı olduğum gibi kabul eden bir eşe ve onun ailesine sahipim ve çevremdekilerim dediği tek şey o kadar acılar hayal kırıkları yaşadın ama sımdık ALLAH hepsinin yerine sana bu özel eşi verdi...
not:benı 9 sene istemeyecen anne ben nişanlandıktan sonra oğullu ile ağlayıp geri dönmemi onları af etmemi istedi ama ben hiç arkama bile bakmadım çünkü o kadın beni alsaydı bile gene huzur vermezdi
Nasıl içileceğini bilmemen daha iyi, öğrenme bence. Fark etmeden bağımlı oluverirsin, bir de ona mı para vericen?vallahi içiyorum yalan değil bide bilmediğim için arka arkaya içiyorum..
Canım kedili varya kizgin ona demiştim seninki guzeldi
şu an öyle oldugunu dusunuyorsun canım inşAllah bu sıkıntın da gececek boşuna demıyorum herşey geçıo bılıyorum benamin canım inş öyle olur ben inan intihar eden insanlara kızmıyorum çünkü insanlar oyle bir noktaya geliyor ki çaresiz kalıyıorlar tabıkı çaresiz değilim ama şu düşüncelerim bi sabit kalsa
He cok tatli nerdeyse tirmalayacaksinay ama çok tatlıııı
Ya harika bir örnek bu ben bile umut doldum yani su yorumdan ki sevgilimle bir sorun olmamasına rağmenAllah mutluluğunuzu daim etsin,cok sevindim adınıza iste böyle güclü duran kadın kazanıyor,konu sahibi görüyor musun?