- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
Cnm kırpıp yollahabilrsn istersen
Cnm bu açlmıyor
İstersen anltyorm mesaj yazdığn yer varya oranın altında dosya yükle diyor oraya tıklıuorsn galeriye giriyor ordan seçip yüklüyorsn eger hata verirse gir galeriye fotoyu kırp kaydet snra tekrar yükle olyor zatenYapamadım canım nasıl yapıldığında çözemedim
Oldu sanırımİstersen anltyorm mesaj yazdığn yer varya oranın altında dosya yükle diyor oraya tıklıuorsn galeriye giriyor ordan seçip yüklüyorsn eger hata verirse gir galeriye fotoyu kırp kaydet snra tekrar yükle olyor zaten
Oldu canm bnce bişeyler var test yap en son Sem0510 aa dedim böyle inşaAllah vardr ama fotoyu yüklerkenküçük resim olarak atarsan rahat görülr kuzmOldu sanırım
Inşallah vardır canım gecikmesini beklersem bence daha iyi net bir sonuç alırım test yapmamakla direniyrum belirtilerim artamaya baslafi bugun sag ve sol kasiklarim ara ara agrimaya basladi göğüs ucu büyümeye başladı akintim 3 gün önce çok oldu şuan yok ama onun belirtisi diye tahmin ediyorum şişkinlik var nasıl da dönüyor uykusuzluk hali fln bu kadar pskolojik olduğunu düşünmüyorum hissedebiliyorum çok dua edin nolur şuan üstüne birde gribimOldu canm bnce bişeyler var test yap en son Sem0510 aa dedim böyle inşaAllah vardr ama fotoyu yüklerkenküçük resim olarak atarsan rahat görülr kuzm
Dikkat et kendine cnm zatwn ilk zamn böle girp hissi gbi bişey yapr sen bekle ne yapmka istyorsan onu yap ama agır iş sakn yapma İnşaAllah topiğimz uğur getrdi bize :)Inşallah vardır canım gecikmesini beklersem bence daha iyi net bir sonuç alırım test yapmamakla direniyrum belirtilerim artamaya baslafi bugun sag ve sol kasiklarim ara ara agrimaya basladi göğüs ucu büyümeye başladı akintim 3 gün önce çok oldu şuan yok ama onun belirtisi diye tahmin ediyorum şişkinlik var nasıl da dönüyor uykusuzluk hali fln bu kadar pskolojik olduğunu düşünmüyorum hissedebiliyorum çok dua edin nolur şuan üstüne birde gribim
Ayy inşallah canm topimigimizde ınş herkeslere uğur getirsin ağır malesef ki yapıyorum elimden geldikçe dikkat edicem teşekkür ederim cnmI
Dikkat et kendine cnm zatwn ilk zamn böle girp hissi gbi bişey yapr sen bekle ne yapmka istyorsan onu yap ama agır iş sakn yapma İnşaAllah topiğimz uğur getrdi bize :)
Bak cnm ağır kalrma hiçbirşey bebeğimzden önmli olamaz kolay olmuyor bu bebeişler onun için lütfen dikkat etAyy inşallah canm topimigimizde ınş herkeslere uğur getirsin ağır malesef ki yapıyorum elimden geldikçe dikkat edicem teşekkür ederim cnm
Ayy canım hamilesin o zmn bence bakar msn testlere kan tahlili yaptn miEki Görüntüle 2184461 bnmde yumurcak çatladı herhalde dua edin bnada
Kesinlikle canım haklisin dikkat edicemBak cnm ağır kalrma hiçbirşey bebeğimzden önmli olamaz kolay olmuyor bu bebeişler onun için lütfen dikkat et
:))Kesinlikle canım haklisin dikkat edicem
Canim sende var kesinlikle biseyler bi kan tahlili yaptır derim
Cnm keşke Allah smyletti herhalde ama bunlar yumurtlama testi koyu olnca ilşkiye giriyorsn bnm daha bat a var cnküAyy canım hamilesin o zmn bence bakar msn testlere kan tahlili yaptn mi
Ahh ahh keşkeeCanim sende var kesinlikle biseyler bi kan tahlili yaptır derim
Aa öyle mi bilmidum canım daha önce yapmadım sık sık çalışın derim :) benim dr regl sonra bir gün ilişki 4 gün ara sonra günaşırı birer gün arayla ilişki önermişti çoğu zman aksadı ama yinede girmeye çalıştık :)Cnm keşke Allah smyletti herhalde ama bunlar yumurtlama testi koyu olnca ilşkiye giriyorsn bnm daha bat a var cnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?