Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Yapamadım canım nasıl yapıldığında çözemedim
İstersen anltyorm mesaj yazdığn yer varya oranın altında dosya yükle diyor oraya tıklıuorsn galeriye giriyor ordan seçip yüklüyorsn eger hata verirse gir galeriye fotoyu kırp kaydet snra tekrar yükle olyor zaten

Oldu canm bnce bişeyler var test yap en son Sem0510 aa dedim böyle inşaAllah vardr ama fotoyu yüklerkenküçük resim olarak atarsan rahat görülr kuzm
Inşallah vardır canım gecikmesini beklersem bence daha iyi net bir sonuç alırım test yapmamakla direniyrum belirtilerim artamaya baslafi bugun sag ve sol kasiklarim ara ara agrimaya basladi göğüs ucu büyümeye başladı akintim 3 gün önce çok oldu şuan yok ama onun belirtisi diye tahmin ediyorum şişkinlik var nasıl da dönüyor uykusuzluk hali fln bu kadar pskolojik olduğunu düşünmüyorum hissedebiliyorum çok dua edin nolur şuan üstüne birde gribim

I
Dikkat et kendine cnm zatwn ilk zamn böle girp hissi gbi bişey yapr sen bekle ne yapmka istyorsan onu yap ama agır iş sakn yapma İnşaAllah topiğimz uğur getrdi bize :)

I

Dikkat et kendine cnm zatwn ilk zamn böle girp hissi gbi bişey yapr sen bekle ne yapmka istyorsan onu yap ama agır iş sakn yapma İnşaAllah topiğimz uğur getrdi bize :)
Ayy inşallah canm topimigimizde ınş herkeslere uğur getirsin ağır malesef ki yapıyorum elimden geldikçe dikkat edicem teşekkür ederim cnm

Ayy inşallah canm topimigimizde ınş herkeslere uğur getirsin ağır malesef ki yapıyorum elimden geldikçe dikkat edicem teşekkür ederim cnm
Bak cnm ağır kalrma hiçbirşey bebeğimzden önmli olamaz kolay olmuyor bu bebeişler onun için lütfen dikkat et

Cnm keşke Allah smyletti herhalde ama bunlar yumurtlama testi koyu olnca ilşkiye giriyorsn bnm daha bat a var cnkü
Aa öyle mi bilmidum canım daha önce yapmadım sık sık çalışın derim :) benim dr regl sonra bir gün ilişki 4 gün ara sonra günaşırı birer gün arayla ilişki önermişti çoğu zman aksadı ama yinede girmeye çalıştık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…