- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
Aaa pozitif o zman :)) İnşaAllah vardr test yok mu yaYaeım limonu sıktım tortuları dibe çökerse hamilelik var demekmiş güyaa :))) benimkinin resmi bu
Aaa pozitif o zman :)) İnşaAllah vardr test yok mu ya
Allah umadgmz anda vericektr ne kadrda geciktrsek bakmaya sonunda sonç aynı olyor cnmm bnmmErken test yaptım 5 gün önce ama negatif çıkmıştı ondan yine yapmaya korkuyorumm olmaz isem p.tesi kan testi yaptırırım diye düşündüm, hayırlısı yinede çok umutlanmayım ne olur ne olmaz
Merhaba cnm hoşgrldn inşaAllah bu belirtiler seni yanltmaz ve bebiştr inşaAllah ne zmandr beklyorsn ve hiç gebelik yaşdn mı cnmmMrb kızlar benimde bat 6 eylül
Belirtiler şiddetli bel ağrısı ara ara baş dönmesi beyaz akıntı ve daha önce hiç gormedigim kahverengi akıntı test yapmadım regl gecikirse yapmak istiyorum
Hosbuldum canım inşallah öyledir 1 yıllık evliyim âdetlerim düzensiz 3 ay yasmin hap kullandım düzene girmedi dr degistirdim ve çocuğumun olmasını söyledim ilk ay ilaç ile rahim temizleyici toparlayıcı folik asit vesaire bir sürü şey 2. Ayda ise artık tedaviye başladık geçen ay regln 3 günü klomen kullandım ve bekliyorum erken gebelik testi yapıp üzülmek istemiyorum ama bakalım ne zamana kadar tutucam kendimiMerhaba cnm hoşgrldn inşaAllah bu belirtiler seni yanltmaz ve bebiştr inşaAllah ne zmandr beklyorsn ve hiç gebelik yaşdn mı cnmm
Hosbuldum canım inşallah öyledir 1 yıllık evliyim âdetlerim düzensiz 3 ay yasmin hap kullandım düzene girmedi dr degistirdim ve çocuğumun olmasını söyledim ilk ay ilaç ile rahim temizleyici toparlayıcı folik asit vesaire bir sürü şey 2. Ayda ise artık tedaviye başladık geçen ay regln 3 günü klomen kullandım ve bekliyorum erken gebelik testi yapıp üzülmek istemiyorum ama bakalım ne zamana kadar tutucam kendimi
Amin canım sagolHayırlısı olsun inşallah
Cnm şuan 6 gün kalmş hatta 5 gün varsa çıkar yapmak istersen yap en azndan stresee girmzsn kuzm Allah inşaAllah gönlüne göre versnnn bnde klomen kulladgm ay hamile kaldm ama dış gebelik olduHosbuldum canım inşallah öyledir 1 yıllık evliyim âdetlerim düzensiz 3 ay yasmin hap kullandım düzene girmedi dr degistirdim ve çocuğumun olmasını söyledim ilk ay ilaç ile rahim temizleyici toparlayıcı folik asit vesaire bir sürü şey 2. Ayda ise artık tedaviye başladık geçen ay regln 3 günü klomen kullandım ve bekliyorum erken gebelik testi yapıp üzülmek istemiyorum ama bakalım ne zamana kadar tutucam kendimi
Teşekkür ederim tatlm inşallahCnm şuan 6 gün kalmş hatta 5 gün varsa çıkar yapmak istersen yap en azndan stresee girmzsn kuzm Allah inşaAllah gönlüne göre versnnn bnde klomen kulladgm ay hamile kaldm ama dış gebelik oldu
Bilmede bnce inşaAllah hiç yaşmaz kimse cok zor sen yapmak istersen beklemedym seni inşaAllah topiğimzin ilk hamişi olrsn belki uğur getrirsn inşaAllahTeşekkür ederim tatlm inşallah
Daha önce hiç gebelik yaşamadığım için bilmiyorum dış gebelik nedir acaba cahilligime verinnlutfen :)
Inşallah canım test yok şuan alınca ilk isim yapmak olucak ama limon ile yapmayı düşünüyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama sabah ilk idrarda yapıp haber ederim :)Bilmede bnce inşaAllah hiç yaşmaz kimse cok zor sen yapmak istersen beklemedym seni inşaAllah topiğimzin ilk hamişi olrsn belki uğur getrirsn inşaAllah
Mucizen gelr inşaAllah :))) beklyorm sabahı kuzm mutlaka haber varInşallah canım test yok şuan alınca ilk isim yapmak olucak ama limon ile yapmayı düşünüyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama sabah ilk idrarda yapıp haber ederim :)
Hoşgeldin cnm öyle deme belemedğin anda gelebilr kuzun sana belirtilere baklrsa hareketlenme var bnceBat 4 eylül
Geceden beri kasik agrisi ve biraz mide bulantisi ve agrisi var.
Gögüsler normal hassasiyet yok.
Bu ay da tutmadi
Tamam canım sen ne durumdasınMucizen gelr inşaAllah beklyorm sabahı kuzm mutlaka haber var
Valla cnm bnm suan yumrtlama dönemindeym bol bol ilişki baklm paylaşcm sizlerle belirtlerimi 2 sabahtr uyandğm zaman adet gbi bi sızlama var sadce cnmm :)Tamam canım sen ne durumdasın
Öyle mi diyorsunHoşgeldin cnm öyle deme belemedğin anda gelebilr kuzun sana belirtilere baklrsa hareketlenme var bnce
Sen hissetki olsn cnmmm inşaAllah olrann cnmmÖyle mi diyorsuninsallah bu ay hepimiz hamis kaliriz.
Ben kendimi hic hamile hissetmiyorum ama
Cnm şuan 6 gün kalmş hatta 5 gün varsa çıkar yapmak istersen yap en azndan stresee girmzsn kuzm Allah inşaAllah gönlüne göre versnnn bnde klomen kulladgm ay hamile kaldm ama dış gebelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?