- Konu Sahibi BerraAksa_K
-
Canım ben 5 yıllık evliyim tedavi görüyorum ama çevremde hep silik görenler hamile çıktı biraz stres yapma diycem ama heycandan yapicaksin az dişini sık sık özelden bı kan testi yapSizinde öyle mi oldu yada çevrenizde yaşayan varmı bu durumu erken sevinip sonra üzülmek istemiyorum
Süpersn kuzm bebişin seninle gözünaydnnnBu akşam yaptığım testler kuzum sırasıyla bi değerlendir sende gözünü seveyim
Süpersn kuzm bebişin seninle gözünaydnnn
Cnm sen özele gir bnce tabi yinede sen bilrsnnİnşallah ya kesin sonuçlansın paylaşırım sizlerle
Canım ben 5 yıllık evliyim tedavi görüyorum ama çevremde hep silik görenler hamile çıktı biraz stres yapma diycem ama heycandan yapicaksin az dişini sık sık özelden bı kan testi yapama bana sorarsan hamilesin
İnşallah kuzum bu süreç öyle bı yıpratıcı ki rabbim hepimizi ugrastirmadan yavrularimizi versinİnşallah ya Allah sizlere de en kısa sürede nasip eder inşallah
Aminnİnşallah kuzum bu süreç öyle bı yıpratıcı ki rabbim hepimizi ugrastirmadan yavrularimizi versin
Canım içten söylüyorum gözün aydın içime hamilesin gibi doguyo şimdiden hayırlı olsunKIzlar yine ben :)
Eşimle dayanamadık özele gittik kan testi yaptırmaya sonucu paylaşıyorum resim olarak:)
Doktor 3 gün sonra test tekrarı istedi şuan için var gibi görünüyor ama çok yeni sanırım :)
3 gün sonra kesin olarak varlığına sevineceğim
Sizlere de çok teşekkür ederim inşallah değerlerim yükselir
İnşaAllah sağlıkla kucağına alırsınKIzlar yine ben :)
Eşimle dayanamadık özele gittik kan testi yaptırmaya sonucu paylaşıyorum resim olarak:)
Doktor 3 gün sonra test tekrarı istedi şuan için var gibi görünüyor ama çok yeni sanırım :)
3 gün sonra kesin olarak varlığına sevineceğim
Sizlere de çok teşekkür ederim inşallah değerlerim yükselir
Mutlulugunz daim olsn cnmmm tadınj çıkar dikkt et yetrliİnşaAllah sağlıkla kucağına alırsın
İnşaAllah sağlıkla kucağına alırsın
Hayırlı olsun Canım demistim sana sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah:)
Bende öyle yaptım ama sabırsızlanıyorum testi geçinince yapacağım limon ile kendim denemeknistedim bazı tortular çokerken sonra anlamayıp tekrar sıktığımda bazilari icinde kaldi silik çizgi görmek gibi anlayamadımİnşallah çok tşkler :)
Limon testini ben şöyle yaptım bardağa idrarı alıp içine yarım limon sıktım tortular hızla aşağıya indi dibe çöktü.. ama adetim gecikmişti benim senin bata var daha dimi?
Aminnnnnnnnn cnm test yap anlarsn cnmAmin canım darısı başına inşallah yükselir değerlerimde tam manasıyla sevinebilirim :*
At baklm cnmGünaydın bu arada ben limon ile test yaptım ama anlayamadım
Hata veriyor cnm yükleyemiyorumAt baklm cnm
Cnm kırpıp yollahabilrsn istersenHata veriyor cnm yükleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?