• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Sizinde öyle mi oldu yada çevrenizde yaşayan varmı bu durumu erken sevinip sonra üzülmek istemiyorum :KK43:
Canım ben 5 yıllık evliyim tedavi görüyorum ama çevremde hep silik görenler hamile çıktı biraz stres yapma diycem ama heycandan yapicaksin az dişini sık sık özelden bı kan testi yap (: ama bana sorarsan hamilesin

KIzlar yine ben :)
Eşimle dayanamadık özele gittik kan testi yaptırmaya sonucu paylaşıyorum resim olarak:)
Doktor 3 gün sonra test tekrarı istedi şuan için var gibi görünüyor ama çok yeni sanırım :)
3 gün sonra kesin olarak varlığına sevineceğim

Sizlere de çok teşekkür ederim inşallah değerlerim yükselir

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 129
Eşimle dayanamadık özele gittik kan testi yaptırmaya sonucu paylaşıyorum resim olarak:)
Doktor 3 gün sonra test tekrarı istedi şuan için var gibi görünüyor ama çok yeni sanırım :)

Canım içten söylüyorum gözün aydın içime hamilesin gibi doguyo şimdiden hayırlı olsun

İnşaAllah sağlıkla kucağına alırsın

Hayırlı olsun Canım demistim sana sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah:)

İnşallah çok tşkler :)
Limon testini ben şöyle yaptım bardağa idrarı alıp içine yarım limon sıktım tortular hızla aşağıya indi dibe çöktü.. ama adetim gecikmişti benim senin bata var daha dimi?

İnşallah çok tşkler :)
Limon testini ben şöyle yaptım bardağa idrarı alıp içine yarım limon sıktım tortular hızla aşağıya indi dibe çöktü.. ama adetim gecikmişti benim senin bata var daha dimi?
Bende öyle yaptım ama sabırsızlanıyorum testi geçinince yapacağım limon ile kendim denemeknistedim bazı tortular çokerken sonra anlamayıp tekrar sıktığımda bazilari icinde kaldi silik çizgi görmek gibi anlayamadım :(

Back