• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Gerçekten mi ya inanamıyorum şuan yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum eşimle 1 test daha aldık oda silik çıkacakmı diye oda silik çıktı eşim başından ayrılmıyor testlerin kafayı yicem şuan o kdr bekledim ki umutla varmıdır sizcede kızlar??
Vallahi var ya maşaAllah cnmm ama doktra git hemen kan ver son yaptgn testinde fotosunu atrmsn cnm

Var bence canım hayırlı olsun :) limon ile de yapmışsın onunla bile dahi pozitif gözükmüş darısı bize inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin meleğini :)

Kan testiyle emin olmadan umutlanmak istemiyoeum ya inşallah vardır ve sizlerede nasip eder Allah'ım

Sem0510 Sem0510 cnm habrsz bırkma bni

Canım gittik devlete yapamıyoruz şuan kan testi p.tesi gelin dediler:/ sinir oldum bayılsaydım da gitseydim mecbur yapıcaklardı sonuçta.. karnıma da adet ağrısı gibi ağrı girdi off o yüzden eve geldik özele gitmedik bekleyelim dedim p.tesiye kdr.. Allahım nasip ettiyse elbet öğrenicez bikaç gün daha bekleyeyim:///

Canım gittik devlete yapamıyoruz şuan kan testi p.tesi gelin dediler:/ sinir oldum bayılsaydım da gitseydim mecbur yapıcaklardı sonuçta.. karnıma da adet ağrısı gibi ağrı girdi off o yüzden eve geldik özele gitmedik bekleyelim dedim p.tesiye kdr.. Allahım nasip ettiyse elbet öğrenicez bikaç gün daha bekleyeyim:///
Cnm gün gün test yap koyulaşmayı takip et hayrlısı üzlme

Sen o son yaptgn testi at Bakym bi tabi istersen yarn tekrar yap bide

Eklentiler

• 47D37435-B750-4517-8900-F6EB80873DA0.jpeg
    47D37435-B750-4517-8900-F6EB80873DA0.jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 139
Back