- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Ayyy bitanemm var bişyler vallahi :)Canımm ben dayanamadım yine ucuz gebelik testleri varya ondan yaptım çok silip pembemsi bi çizgi çıktı yükledim resmi sende bi bakarmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bitanemm var bişyler vallahi :)Canımm ben dayanamadım yine ucuz gebelik testleri varya ondan yaptım çok silip pembemsi bi çizgi çıktı yükledim resmi sende bi bakarmısın
Gözünaydn kuzm ilk hamişsn :)Ayyy bitanemm var bişyler vallahi :)
Gözünaydn kuzm ilk hamişsn :)
Gözüm aydın canım :)
Vallahi var ya maşaAllah cnmm ama doktra git hemen kan ver son yaptgn testinde fotosunu atrmsn cnmGerçekten mi ya inanamıyorum şuan yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum eşimle 1 test daha aldık oda silik çıkacakmı diye oda silik çıktı eşim başından ayrılmıyor testlerin kafayı yicem şuan o kdr bekledim ki umutla varmıdır sizcede kızlar??
Var bence canım hayırlı olsun :) limon ile de yapmışsın onunla bile dahi pozitif gözükmüş darısı bize inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin meleğini :)Sizcede varmıdır???
Vallahi var ya maşaAllah cnmm ama doktra git hemen kan ver son yaptgn testinde fotosunu atrmsn cnm
Gidicez acile test yaptırmaya canım anlarmısın bilmem ama yakınlaştırınca hiç belli olmuyo yükledim resmi
Vallahi var ya maşaAllah cnmm ama doktra git hemen kan ver son yaptgn testinde fotosunu atrmsn cnm
Var bence canım hayırlı olsun :) limon ile de yapmışsın onunla bile dahi pozitif gözükmüş darısı bize inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin meleğini :)
Gidin canmmm aminnn inşaAllah Rabbim mutlulğnu kursagında bırkmasn sağöklı gebelik olsn inşaAllahKan testiyle emin olmadan umutlanmak istemiyoeum ya inşallah vardır ve sizlerede nasip eder Allah'ım
Sem0510 cnm habrsz bırkma bni
Cnm gün gün test yap koyulaşmayı takip et hayrlısı üzlmeCanım gittik devlete yapamıyoruz şuan kan testi p.tesi gelin dediler:/ sinir oldum bayılsaydım da gitseydim mecbur yapıcaklardı sonuçta.. karnıma da adet ağrısı gibi ağrı girdi off o yüzden eve geldik özele gitmedik bekleyelim dedim p.tesiye kdr.. Allahım nasip ettiyse elbet öğrenicez bikaç gün daha bekleyeyim:///
Sen o son yaptgn testi at Bakym bi tabi istersen yarn tekrar yap bideCanım gittik devlete yapamıyoruz şuan kan testi p.tesi gelin dediler:/ sinir oldum bayılsaydım da gitseydim mecbur yapıcaklardı sonuçta.. karnıma da adet ağrısı gibi ağrı girdi off o yüzden eve geldik özele gitmedik bekleyelim dedim p.tesiye kdr.. Allahım nasip ettiyse elbet öğrenicez bikaç gün daha bekleyeyim:///
Sen o son yaptgn testi at Bakym bi tabi istersen yarn tekrar yap bide
Sen o son yaptgn testi at Bakym bi tabi istersen yarn tekrar yap bide
Gözün aydınSem0510 hamilesin