- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
- Konu Sahibi BerraAksa_K
Aminnnnnnnnn aminnnnn canımAynen oyle canım rabbim herkesin yuvasına huzur versin inşallahhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnnnnnn aminnnnn canımAynen oyle canım rabbim herkesin yuvasına huzur versin inşallahhhhhh
Oluyor tabiki cnm olmaz mi ama mumkun mertebe küs kalmamaya konusmaya çalışıyoruz bi taraf adim atiyor :) genelde yakinlasan eşim olsa da bizdeBazen malesef mecbur kaliyo insan ayrica ben kırıldıgimda barismak icin bir adim atmayan bir adam yoksa ben ne yapabilirimki? Sizin evlerde hic kirginlik küslük olmuyormu meraktan soruyorum bizde oluyorda
Bencede erkek bir nebze gönül alan olmali tamam hata bendeyse ilk adimi ben atayim ama kendimi yuzde yuz hakli gordugum bir meselede geri adim nasil atayim... neyse imsanlar bazen artilariyla eksileriyle birseylere katlanmak zorunda kalabiliyoOluyor tabiki cnm olmaz mi ama mumkun mertebe küs kalmamaya konusmaya çalışıyoruz bi taraf adim atiyor :) genelde yakinlasan eşim olsa da bizde![]()
Haklisin cnm haklı oldugum mevzuda heri adim zor oluyr hatasini kabul rtmesi lazim karsi tarafin zor vala ya bu işlerBencede erkek bir nebze gönül alan olmali tamam hata bendeyse ilk adimi ben atayim ama kendimi yuzde yuz hakli gordugum bir meselede geri adim nasil atayim... neyse imsanlar bazen artilariyla eksileriyle birseylere katlanmak zorunda kalabiliyo
Gözünaydn canm ne yaptn bu ay ve testi atrsan sevnrmBu sabah test yaptim cift cizgiyi gördüm ama hâlâ kan vermedim
Gözünaydn canm ne yaptn bu ay ve testi atrsan sevnrm
Tekrardan gözün aydn benimde eşim bi kaza geçirdi düşünemem bile
Aaa cok gecmis olsun... esin iyi olsunda 3 - 5 ay gec olsun ne olacakkiTekrardan gözün aydn benimde eşim bi kaza geçirdi düşünemem bile
Aynen cnmAaa cok gecmis olsun... esin iyi olsunda 3 - 5 ay gec olsun ne olacakki
Oooo bu aralar sayfa açan açana ahahahah
Benm eski hesabm kuzm bu zaten pek belrtim olmamştı :)) o ay bende dedim burda başlayalm bu ay bakalm tutcak mıOooo bu aralar sayfa açan açana ahahahahburdayım canım gece erken uyudum yazamadım gündüz de iş güç derken :) totemlerin tuttu mu peki
![]()
İnsallah benimde olur da beraber totem yaparız :)Benm eski hesabm kuzm bu zaten pek belrtim olmamştı :)) o ay bende dedim burda başlayalm bu ay bakalm tutcak mı
İnşaAllah kuzm zaten berabere gidyoz suan bende reglmn şuan İnşaAllah iki zehra olark bu ay kalrz kuzmİnsallah benimde olur da beraber totem yaparız :)
Kuzum şimdi benim eğer bu düşüğü adet saymazsak 19 unda adet olmam lazım bakalım olacak mıyım değerimizde 0 olması lazım bunun içinde dr 2 hafta verdi bakalım ben bi daha kan vermeyi düşünüyorum aradaİnşaAllah kuzm zaten berabere gidyoz suan bende reglmn şuan İnşaAllah iki zehra olark bu ay kalrz kuzm
Daha ne zamn temizlenrsen o zmab kuzm sen merak etme bu düşüğün ardından genetik testlerni yap belki pıhtlaşma vardr kuzmKuzum şimdi benim eğer bu düşüğü adet saymazsak 19 unda adet olmam lazım bakalım olacak mıyım değerimizde 0 olması lazım bunun içinde dr 2 hafta verdi bakalım ben bi daha kan vermeyi düşünüyorum arada
Kuzum bu normal düşük değil ya yapmıyolar dr gerek yok dediDaha ne zamn temizlenrsen o zmab kuzm sen merak etme bu düşüğün ardından genetik testlerni yap belki pıhtlaşma vardr kuzm