• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Bazen malesef mecbur kaliyo insan ayrica ben kırıldıgimda barismak icin bir adim atmayan bir adam yoksa ben ne yapabilirimki? Sizin evlerde hic kirginlik küslük olmuyormu meraktan soruyorum bizde oluyorda
Oluyor tabiki cnm olmaz mi ama mumkun mertebe küs kalmamaya konusmaya çalışıyoruz bi taraf adim atiyor :) genelde yakinlasan eşim olsa da bizde :D

Oluyor tabiki cnm olmaz mi ama mumkun mertebe küs kalmamaya konusmaya çalışıyoruz bi taraf adim atiyor :) genelde yakinlasan eşim olsa da bizde :KK70:
Bencede erkek bir nebze gönül alan olmali tamam hata bendeyse ilk adimi ben atayim ama kendimi yuzde yuz hakli gordugum bir meselede geri adim nasil atayim... neyse imsanlar bazen artilariyla eksileriyle birseylere katlanmak zorunda kalabiliyo

Bencede erkek bir nebze gönül alan olmali tamam hata bendeyse ilk adimi ben atayim ama kendimi yuzde yuz hakli gordugum bir meselede geri adim nasil atayim... neyse imsanlar bazen artilariyla eksileriyle birseylere katlanmak zorunda kalabiliyo
Haklisin cnm haklı oldugum mevzuda heri adim zor oluyr hatasini kabul rtmesi lazim karsi tarafin zor vala ya bu işler

Gözünaydn canm ne yaptn bu ay ve testi atrsan sevnrm
20181128_140044.jpg

İnşaAllah kuzm zaten berabere gidyoz suan bende reglmn şuan İnşaAllah iki zehra olark bu ay kalrz kuzm
Kuzum şimdi benim eğer bu düşüğü adet saymazsak 19 unda adet olmam lazım bakalım olacak mıyım değerimizde 0 olması lazım bunun içinde dr 2 hafta verdi bakalım ben bi daha kan vermeyi düşünüyorum arada

Kuzum şimdi benim eğer bu düşüğü adet saymazsak 19 unda adet olmam lazım bakalım olacak mıyım değerimizde 0 olması lazım bunun içinde dr 2 hafta verdi bakalım ben bi daha kan vermeyi düşünüyorum arada
Daha ne zamn temizlenrsen o zmab kuzm sen merak etme bu düşüğün ardından genetik testlerni yap belki pıhtlaşma vardr kuzm

Back