• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

Gunaydinlar herkesee olumlu pozitif gunler olsun insallah :)
Iliskiden 9 gun gecti regl olmama 5-6 gun var mini mini belirtilerim var;

Gaz sancisi, siskinlik
Gogus hassasiyeti
sol kasigimda batma ve agri
Uyku istegi usengeclik yorgunluk

Lutfen psikolojik olmasin lutfen lutfen :(

Gunaydinlar herkesee olumlu pozitif gunler olsun insallah :)
Iliskiden 9 gun gecti regl olmama 5-6 gun var mini mini belirtilerim var;

Gaz sancisi, siskinlik
Gogus hassasiyeti
sol kasigimda batma ve agri
Uyku istegi usengeclik yorgunluk

Lutfen psikolojik olmasin lutfen lutfen :KK43:
İnsallah canım. . Ben hepsini gecen ay yaşadım ve kusuyodum bile duşun artk. . inşallah hamişsindir ve hamişizdir .:dua::dua: bat ne zaman

Cok duzensizlesti su sira ama gecen ay 20sinde oldum bu ay da sanirim 15-20 haziran arasi olurum diye dusunuyorum
Senin ne zaman bu ay bir belirtin var mi insallah bebislerimizin haberlerini bu ay aliriz :)

Cok duzensizlesti su sira ama gecen ay 20sinde oldum bu ay da sanirim 15-20 haziran arasi olurum diye dusunuyorum
Senin ne zaman bu ay bir belirtin var mi insallah bebislerimizin haberlerini bu ay aliriz :)
Benim daha zamani var yumurtlamanin uzerinden 5 gun gecti bat da gecikmezse 30 haziran gecikebilir 5temmuzda da gelebilir. .benimde martta bozuldu duzeni . . Bu ay duzeldi gbi ama belli olmaz :-(

Benim daha zamani var yumurtlamanin uzerinden 5 gun gecti bat da gecikmezse 30 haziran gecikebilir 5temmuzda da gelebilir. .benimde martta bozuldu duzeni . . Bu ay duzeldi gbi ama belli olmaz :-(

Insallah olumlu haber aliriz ama beklemek hayal kirikligina ugramak cok zor insallah bu ay olumlu olur hersey :(

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istdim,adetim 29 mayısta bnim. şuan galiba yumurtlama günlerimi yaşıyorum göğüslerimde ağrı var ve uçları çok acıyor bu yumurtlama günümden mi kaynaklanıyor sizc,yoksa hamilelik belirtisi midir . 3 . ayımız bu bebiş denemede ,inşALLAH hüsrana uğramayız,Rabbim hepimize hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istdim,adetim 29 mayısta bnim. şuan galiba yumurtlama günlerimi yaşıyorum göğüslerimde ağrı var ve uçları çok acıyor bu yumurtlama günümden mi kaynaklanıyor sizc,yoksa hamilelik belirtisi midir . 3 . ayımız bu bebiş denemede ,inşALLAH hüsrana uğramayız,Rabbim hepimize hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Insallah bu ay olumlu haberler alirsiniz
Baska belirtiniz var mi acaba? Bide son denemenizden kac gun gecti

Yaklasik 5 aydir korunmuyoruz ama duzensizlikten dolayi yumurtlama gunumu dogru hesaplayamiyordum sanirim bu ay dogru hesapladim ondan bukdr cok sabirsizim :)
Benim 2.ayım gecen ay testle başladm yumurtlamayi yakaladm ama tutmadi. . Bu ay da yakaladim bakalm tutck mi bende sabirsizlandim. .

Yumurtan çatliyor olabilir yada bebiş belirtisi olabilir. .

Insallah bu ay olumlu haberler alirsiniz
Baska belirtiniz var mi acaba? Bide son denemenizden kac gun gecti
inşALLAH canım,başka beliri yok gibiyorgunluk hali var dün akşam 11de uyumuş kalmşm ama bu psikolojik mi bilmiyorum. adetim biter bitmez başladık biz çalşmalara hergün yapmadık ama 2-3 günde bir yaptık,en sonkide pazar günüydü

inşALLAH canım,başka beliri yok gibiyorgunluk hali var dün akşam 11de uyumuş kalmşm ama bu psikolojik mi bilmiyorum. adetim biter bitmez başladık biz çalşmalara hergün yapmadık ama 2-3 günde bir yaptık,en sonkide pazar günüydü

Insallah psikolojik degildir insallah olur cunku ayni belirtiler bendede var bugunde bel agrim basladi umarim adet belirtisi degildir :( iliskiden 9 gun gecti erken gebelik testi yapsam sizce cikar mi?

Insallah psikolojik degildir insallah olur cunku ayni belirtiler bendede var bugunde bel agrim basladi umarim adet belirtisi degildir :KK43: iliskiden 9 gun gecti erken gebelik testi yapsam sizce cikar mi?
inşallah canm yaa, senin ne zaman adetin, bence şimdi test yapma ya, üzülüyoruz sonra, ben geçen aylarda öyle yaptım çok moralim bozuldu negatif görünce ,braz daha sabredelim bence :110:

Insallah psikolojik degildir insallah olur cunku ayni belirtiler bendede var bugunde bel agrim basladi umarim adet belirtisi degildir :KK43: iliskiden 9 gun gecti erken gebelik testi yapsam sizce cikar mi?
Bence erken yapma derim en azindan bata 1,2 kala yap cunku negatif gorunce çöküyoruz.

Back