• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerimiz ve tecrübelerimizle birbirimizi aydınlatalım (T l C I)

inşallah canm yaa, senin ne zaman adetin, bence şimdi test yapma ya, üzülüyoruz sonra, ben geçen aylarda öyle yaptım çok moralim bozuldu negatif görünce ,braz daha sabredelim bence :110:

5 gun var sanirim haklisin gecen ay bende 6 tane test yaptim hepsi negatif bu sefer bekleyelim :)

Gunaydinlar herkesee olumlu pozitif gunler olsun insallah :)
Iliskiden 9 gun gecti regl olmama 5-6 gun var mini mini belirtilerim var;

Gaz sancisi, siskinlik
Gogus hassasiyeti
sol kasigimda batma ve agri
Uyku istegi usengeclik yorgunluk

Lutfen psikolojik olmasin lutfen lutfen :KK43:
İNŞALLAH psikolojik degildir canım benimde çok bel agrım var gaz sancısı ve şişkinlik dua edelim birbirimiz İnşallah bu son denenemiz olsun:KK68:

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istdim,adetim 29 mayısta bnim. şuan galiba yumurtlama günlerimi yaşıyorum göğüslerimde ağrı var ve uçları çok acıyor bu yumurtlama günümden mi kaynaklanıyor sizc,yoksa hamilelik belirtisi midir . 3 . ayımız bu bebiş denemede ,inşALLAH hüsrana uğramayız,Rabbim hepimize hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Amin canım İnşallah.. hoşgeldin aramıza. Bat a kaç gün var canım göğüslerde agrı hassasiyet dolgunluk genelde hamilelik belirtisi burdan takip ettiğüm kadarıyla biliyorum bende İnşallah müjdeli haberini alırız :dua::anneadayı:

Hmm İnşallah tutar canım güzel haberler veririz bu kez İnşallah
Bak bunu buldum ve sevindim.
Akıntı testi yumurtlama zamanı akıntı arttığı için çok basit bir yöntemdir. Akıntı parmaklar arasına alınır ve yapışkan olup olmadığına bakılır. Eğer akıntı yapışkan ve renksiz ise yumurtlama zamanı geldi demektir. Bu nedenle yumurtlama zamanında her kadında akıntı olması çok doğaldır. Akıntısı olmayan kadınlarda ise bu durum yumurtlamanın olmadığını göstermez. Bu kişilerde iç çamşırını ıslatmayan iç kısımlarda bir akıntı vardır.

Amin canım İnşallah.. hoşgeldin aramıza. Bat a kaç gün var canım göğüslerde agrı hassasiyet dolgunluk genelde hamilelik belirtisi burdan takip ettiğüm kadarıyla biliyorum bende İnşallah müjdeli haberini alırız :dua::anneadayı:
hoşbulduk canm,tam 2hafta var bnm daha bata. daha çok erken dimi belirti için

Tatlım hayırlısı olsun diyebiliyorum bende 2 aydır deniyoruz geçen ayda ben böyle beklemedeydim evet anlıyorum zor bi durum ama sakin ol başta ve kızların dediği en kesin sonuç içn yumurtlamayı beklmelisin ..

Bak bunu buldum ve sevindim.
Akıntı testi yumurtlama zamanı akıntı arttığı için çok basit bir yöntemdir. Akıntı parmaklar arasına alınır ve yapışkan olup olmadığına bakılır. Eğer akıntı yapışkan ve renksiz ise yumurtlama zamanı geldi demektir. Bu nedenle yumurtlama zamanında her kadında akıntı olması çok doğaldır. Akıntısı olmayan kadınlarda ise bu durum yumurtlamanın olmadığını göstermez. Bu kişilerde iç çamşırını ıslatmayan iç kısımlarda bir akıntı vardır.
Aynen geçen ay oldu bu bende. afedersiniz ama sümüklü böcegin sıvısı gibi parlak şeffaftı :KK48::KK70:bu ay göremedim niyetliyim die pek de bakmadım açıkcası ondan galiba geçen ay ilk oldugu için çok incelemiştim hergün kendimi buldugun yazılar gibi herşeyi arştırdım bende canım eşimde öğrendiklerime şaşırmıştı benimle birlikte :KK57::ukala::ukala::ukala:

hoşbulduk canm,tam 2hafta var bnm daha bata. daha çok erken dimi belirti için
Erken gibi sanki canımpsikolojikte olabiliyormuş ben ilk ayki denememde herşeyi yaşadım ama negatif acımadız doktor gebelik yok dedi pat die oysaki çok umutlu gitmiştim çok acımasız doktorlar var birde bayandı yani

Ben bataa kadar devam edicem canım:halay::halay::halay: nolur nolmaz belki belirtiler bizi yanıltır adete yakın yumurtlarız her ihtimali düşünmek lazım
o zaman ben bugünü değerlendirmem lazım sanırım en yüksek gebelik şansı bugün sanırm

Tatlım hayırlısı olsun diyebiliyorum bende 2 aydır deniyoruz geçen ayda ben böyle beklemedeydim evet anlıyorum zor bi durum ama sakin ol başta ve kızların dediği en kesin sonuç içn yumurtlamayı beklmelisin ..
Çok karışık bişi bu hamilelik canım bişi anlaşılmıo belirtiler psikolojik oluoo bizi yanıltıo falan bu ay boş geçmeden hergün çalışcaz bakalım gerisş Allah ıma kalmış ne zaman ister o gün olur İnşallah hepimizinki :110::anne:

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istdim,adetim 29 mayısta bnim. şuan galiba yumurtlama günlerimi yaşıyorum göğüslerimde ağrı var ve uçları çok acıyor bu yumurtlama günümden mi kaynaklanıyor sizc,yoksa hamilelik belirtisi midir . 3 . ayımız bu bebiş denemede ,inşALLAH hüsrana uğramayız,Rabbim hepimize hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Can'ım selam seninle aynıyız göğüslerime dokunanıyorum ağlayacak duruma geldim resmen nedir bu yumurtlama dönemi ondan mı biri bizi aydınlatsın güzel arkadaşlarım lütfen hiç böyle olmadım Nasıl bi ağrı acıyorlar yandan basınca uçları yatamıyorum bile :KK1:

Back