- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Adet tarihime göre 10 haftalık ama son gittiğim doktor kontrolümde geç dölleme olmuş ve şuan 8 haftalık. Bebeğimi, kalp atımını gördük çok şükür.
İlk başlarda göğüs ağrısı, kasık ağrıları, baş dönmelerim, aşırı uyku isteğim vardı. Ama hepsini hafif yaşadım.
Belirti yaşayınca mutlu oluyordum. Bebeğim benimle diyordum.
Şimdi ise hiç bir belirtim yok. Bu da beni korkutuyor.
Benim gibi yaşayan var mı?
Kızlar bana dua edin lütfen. Bugün kontrolümüz var. Hem heyecanlıyım hemde korkuyorum. Uyuyamadım düşünmekten. İnşallah herşey yolundadır.
Bugün hem radyoloji hemde transvajinalle bakılacak. Sonra söylediklerine göre hareket edeceğim.Bunda bi tuhaflik var kesinlikle bence baska doktora daha görünün
Söyledim anlattım. Sonra tekrar kendisi sordu. Gördünüz, gösterdiniz dedim.Kalp atımı nı gördük yazmışşsın,doktor nasıl boş gebelik diyor anlamadım,siz sormadınızmı peki kalp atımı nı gördük nasıl boş gebelik olabilir,olabiliyormu böyle bir durum..ALlah yardımcın olsun , inşallah bebeğin seninledir
Bugün hem radyoloji hemde transvajinal muaynem var. Saat 11 de.4-5-6 haftalarda surekli uyku hali gogus agrisi yanmasi sicak basmasi terleme bas agrisi ve asiri iştah oldu... 8.haftadan 9.haftaya kadar mide bulantim oldu ama hafif şükur ki hiç istifra etmedim.
9.haftaya girdigim an herşey kesildi. Şuan birsey hissetmiyorum. Ama bu kotu birsey demek degil tabiku. Vucudun hcg hormonuna alisiyor ♥
Guncelleme. Yeni gordum mesajlarinizi ne yaptiniz gelişme varmi
Hadi inşallah güzel haberlerini z olsunSöyledim anlattım. Sonra tekrar kendisi sordu. Gördünüz, gösterdiniz dedim.
İnşallah hayırlı haberler alırız bugün.
Kızlar. Transvajinal ultrasonla doktor baktı. İnanamadık ama ikizmiş. Biri gelişememiş. Diğeri de gelişememiş ve kalbi durmuş.
3 adet hap verdi. Kendi düşmesi için. Hiç daha doğum yapmadığım için, çift rahimli ve ikiz olduğu için riskliymiş. Inşallah kendi düşer.
Kısmet böyleymiş. Rabbim verdi Rabbim aldı.
Ne diyeceğimi bilemedim canım,sorunsuz bir şekilde atlatırsın inşallah kendiliğinden düşerKızlar. Transvajinal ultrasonla doktor baktı. İnanamadık ama ikizmiş. Biri gelişememiş. Diğeri de gelişememiş ve kalbi durmuş.
3 adet hap verdi. Kendi düşmesi için. Hiç daha doğum yapmadığım için, çift rahimli ve ikiz olduğu için riskliymiş. Inşallah kendi düşer.
Kısmet böyleymiş. Rabbim verdi Rabbim aldı.
Detaylı bakıldı bu sefer. Kesin sonuç. İkiz gebelik. Tek yumurtalıkmış.Inanmiyorum ne kadar karisk bir durum. 8 haftada kalp atisini dydugunuz kalbii duran bebeginizin. Peki o bos gebelik dedigi neymiş. Cok sasirdm
İnşallah canım.Canım hakkında en hayırlısı olsun. İnşallah sana hiç zararı olmadan bu durumu atlatır en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın
İnşallah. Bende kendiliğinde düşmesini istiyorum.Ne diyeceğimi bilemedim canım,sorunsuz bir şekilde atlatırsın inşallah kendiliğinden düşer
Detaylı bakıldı bu sefer. Kesin sonuç. İkiz gebelik. Tek yumurtalıkmış.
Boş değilmiş. Sebebini bilemeyiz. İsterseniz genetik test yapılır dedi.
İnşallah teşekkür ederimAnladim canim çok geçmis olsun allah hayirlisiyla bidaha annelik duygusunu yasatsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?