Belirtilerim yok. Korkuyorum.

Aselkocak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
410
167
23
30
Adet tarihime göre 10 haftalık ama son gittiğim doktor kontrolümde geç dölleme olmuş ve şuan 8 haftalık. Bebeğimi, kalp atımını gördük çok şükür.
İlk başlarda göğüs ağrısı, kasık ağrıları, baş dönmelerim, aşırı uyku isteğim vardı. Ama hepsini hafif yaşadım.

Belirti yaşayınca mutlu oluyordum. Bebeğim benimle diyordum.
Şimdi ise hiç bir belirtim yok. Bu da beni korkutuyor.
Benim gibi yaşayan var mı?

Kızlar bana dua edin lütfen. Bugün kontrolümüz var. Hem heyecanlıyım hemde korkuyorum. Uyuyamadım düşünmekten. İnşallah herşey yolundadır.

Canım benim Rabbim yardımcın olsun ❤ Gönlüne ferahlık versin inşallah Kaçta randevun? Güzel haberlerle dön inşallah

Olabilir öyle icinizi ferah tutun .. ben 14 haftalik hamileyim benimde bazen hic belirtim olmuyor bir kac gün sonra tekrar basliyor yavastan belirtiler bende baslarda korkuyordum ama tevekkül Allah diyorum endiselenmeyin InsAllah Bebisiniz iyidir güzel haberlerinizi bekliyorum

İnşallah. Teşekkür ederim

15 haftalik hamileyim. Bendede oylegun gelir hicbisey hisetmem. Gun gelir dibine kdr halsizlk ve bulanti. Insallah hersey yolundadir.haber vermeyi unutma

Merhaba kızlar
Dün kontrolüm vardı. Kalp atışını duymak için. Adet tarihime göre 10 haftalık.
3 haziranda gittiğim vajinal ultrasonla bakıldı. Ona göre de 6 haftalık geç döllenme denmişti.
Bugün gittim. Lokman Hekime gidiyordum. Kendi doktorumun başka bir hastası kanaması olduğu için onunla ilgilenmeye gitti.
Başka bir doktor geldi. Karnımdan baktı. Kesenin şekli bozuk, bebek var ama kalp atımı yok dedi.
Sonra kendi doktorumun gelmesini bekledim. Geldi baktı. Kese boş. Boş gebelik dedi. Anlattım. 3 haziranda olanları. Ama boş dedi. Pazartesi günü transvajinal ultarsonla bakılacak. Boş çıkarsada uyutularak alacaklar. Şok oldum ve çok üzgünüm.

Cok üzüldüm gecmis olsun InsAllah en kisa zamanda yeniden hamile kalirsiniz ..
O zaman en basindan bos gebelikmis ve sıkıntılıymış ..

Cok üzüldüm gecmis olsun InsAllah en kisa zamanda yeniden hamile kalirsiniz ..
O zaman en basindan bos gebelikmis ve sıkıntılıymış ..
Anlayamadığım tek şey var olan doktorumun bana yolk kesesi ölçüsünü, bebegin ölçüsünü söylerken, 3 hafta sonra nasıl boş olabiliyor.
Hayırlısı tabiki. İnşallah.

Bakın 3 hazirandaki ultrason görüntüleri

Eklentiler

• 20190603_114113.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 20190603_114040.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 61
Dün kendi doktorum başka hastanın yanına gitti. Nöbetçi doktor bebek var kalbi atımı yok dedi. Sonra kendi doktorum baktı boş dedi. Yani dün 2 doktor baktı.
Ilk doktor bakti bebek var dedi 2. bakan bebek yok dedi dogru mu anladim

Kalp atımı nı gördük yazmışşsın,doktor nasıl boş gebelik diyor anlamadım,siz sormadınızmı peki kalp atımı nı gördük nasıl boş gebelik olabilir,olabiliyormu böyle bir durum..ALlah yardımcın olsun , inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…