Belirtileri gösterip tek çizgiyle karşılaşmak

yengec kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
60
13
38
32
Kızlar lütfen yardım edin
2aydır adet olmuyorum düzensiz olduğum için günümde belli değil arada böyle oluyor ama 1ay falan olmuyordum
En son ilişkimin üzerinden 10 gün geçti kasıklarıma ara ara krap girdi hafif hafif peçeteyle silince mukuslu çok açık renk kan geldi 2kere 4-5gündün kahverengi lekelenme oluyor bel ağrım var ama şiddetli değil bugün de mide bulantısı var gibi 4gün önce test yaptım ama negatif sizce bunların sebebi başka ne olabilir

2.5 sene içinde yasamadığım kalmadı. Ceşit çeşit kanamalar, belirtiler... hep tek çizgiydi. Çok isteyince belirrilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum maalesef.

Kimyasal gebelik olabilir. Önce lekelenme gelir sonra mide bulantısı adet kanamasyla düşük yapıyor olabilirsin değerin düşük olduğu için testte cikmayabilir.

2.5 sene içinde yasamadığım kalmadı. Ceşit çeşit kanamalar, belirtiler... hep tek çizgiydi. Çok isteyince belirrilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum maalesef.
Olabilir tabi ben de çok istiyorum belki dediğiniz gibi her şeyi ona bağlıyorum

Kimyasal gebelik olabilir. Önce lekelenme gelir sonra mide bulantısı adet kanamasyla düşük yapıyor olabilirsin değerin düşük olduğu için testte cikmayabilir.
Mide bulantısı ağır değil böyle sanki bir şeyden tiksinme gibi hastaneye gideceğim ama sekleyemedim

Testte çıkmayan kimyasal gebelik olmaz.

Testi ilişkiden 10gün sonra yapın diyor bir çok sitede ben 4-5gün olduğunda yaptım fark eder mi bilmiyorum
Fark eder tabi ki 10 gün bile çok erken. En en en garantisi 14 gün. Ben mesela yumurtlama günümden yüzde bin eminim. Günü gününe saati saatine regl oluyorum. Bana geç döllenme dedi doktorum. 1 hafta kadar oynuyor hesaplamalarımla gebeliğim.

Kist oluşmuş onu cikariyosun bende oyleyim
Bence böyle

inşallah gebelik vardır çünkü bellirtiler tutuyor aslında ame boşa ümitlenmekten yoruldum artık testlere verdiğim paraya üzülür oldum

inşallah gebelik vardır çünkü bellirtiler tutuyor aslında ame boşa ümitlenmekten yoruldum artık testlere verdiğim paraya üzülür oldum
Hcg ciddi manada yükselmeden belirti olmuyor emin olabilirsin. Idrar testleri de genelde 20 mlu üzeri yani 20 hcg üzerini ölçebilecek hassasiyetteler ve çoğunlukla güvenilirler.

Hcg ciddi manada yükselmeden belirti olmuyor emin olabilirsin. Idrar testleri de genelde 20 mlu üzeri yani 20 hcg üzerini ölçebilecek hassasiyetteler ve çoğunlukla güvenilirler.
Tekrar test alıp kontrol etcem bakalım 13-14gün olsun öyle yapayım bari napalım dua etmekten başka çaremiz yok yalnız Allah’tan isteyebiliriz

Tabii ki yine dayanamayıp test aldım ben tek çizgi görmekten de bıktım ama şükretmeyi bırakmadım asla

Arkadaşlar size bir şey daha sormak istiyorum ben 1,5 yıllık evliyim 6-7aylık evliyken bi kanamam oldu ama aşırı yoğundu kasık sancılarım da yüksekti ve benden büyük parçalar düştü bu böyle 5gün falan sürdü bazı sebeplerden ötürü hastaneye gitmedim bu arada bu olay olmadan 1hafta önce falan erken gebelik testi yaptım silik çift çizgiydi ertesi gün 2kere tekrar yaptım ikisi de tek çizgiydi sizce düşük mü yaptım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…