- 3 Mayıs 2021
- 60
- 13
- 38
- 32
- Konu Sahibi yengec kizi
-
Kimyasal gebelik olabilir. Önce lekelenme gelir sonra mide bulantısı adet kanamasyla düşük yapıyor olabilirsin değerin düşük olduğu için testte cikmayabilir.Kızlar lütfen yardım edin
2aydır adet olmuyorum düzensiz olduğum için günümde belli değil arada böyle oluyor ama 1ay falan olmuyordum
En son ilişkimin üzerinden 10 gün geçti kasıklarıma ara ara krap girdi hafif hafif peçeteyle silince mukuslu çok açık renk kan geldi 2kere 4-5gündün kahverengi lekelenme oluyor bel ağrım var ama şiddetli değil bugün de mide bulantısı var gibi 4gün önce test yaptım ama negatif sizce bunların sebebi başka ne olabilir
Olabilir tabi ben de çok istiyorum belki dediğiniz gibi her şeyi ona bağlıyorum2.5 sene içinde yasamadığım kalmadı. Ceşit çeşit kanamalar, belirtiler... hep tek çizgiydi. Çok isteyince belirrilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum maalesef.
En kısa sürede nasip olur inşallah.Olabilir tabi ben de çok istiyorum belki dediğiniz gibi her şeyi ona bağlıyorum
Mide bulantısı ağır değil böyle sanki bir şeyden tiksinme gibi hastaneye gideceğim ama sekleyemedimKimyasal gebelik olabilir. Önce lekelenme gelir sonra mide bulantısı adet kanamasyla düşük yapıyor olabilirsin değerin düşük olduğu için testte cikmayabilir.
Testte çıkmayan kimyasal gebelik olmaz.Kimyasal gebelik olabilir. Önce lekelenme gelir sonra mide bulantısı adet kanamasyla düşük yapıyor olabilirsin değerin düşük olduğu için testte cikmayabilir.
İnşallah rabbim isteyen herkese versinEn kısa sürede nasip olur inşallah.
Testi ilişkiden 10gün sonra yapın diyor bir çok sitede ben 4-5gün olduğunda yaptım fark eder mi bilmiyorumTestte çıkmayan kimyasal gebelik olmaz.
Fark eder tabi ki 10 gün bile çok erken. En en en garantisi 14 gün. Ben mesela yumurtlama günümden yüzde bin eminim. Günü gününe saati saatine regl oluyorum. Bana geç döllenme dedi doktorum. 1 hafta kadar oynuyor hesaplamalarımla gebeliğim.Testi ilişkiden 10gün sonra yapın diyor bir çok sitede ben 4-5gün olduğunda yaptım fark eder mi bilmiyorum
Kist oluşmuş onu cikariyosunKızlar lütfen yardım edin
2aydır adet olmuyorum düzensiz olduğum için günümde belli değil arada böyle oluyor ama 1ay falan olmuyordum
En son ilişkimin üzerinden 10 gün geçti kasıklarıma ara ara krap girdi hafif hafif peçeteyle silince mukuslu çok açık renk kan geldi 2kere 4-5gündün kahverengi lekelenme oluyor bel ağrım var ama şiddetli değil bugün de mide bulantısı var gibi 4gün önce test yaptım ama negatif sizce bunların sebebi başka ne olabilir
Fark eder tabi ki 10 gün bile çok erken. En en en garantisi 14 gün. Ben mesela yumurtlama günümden yüzde bin eminim. Günü gününe saati saatine regl oluyorum. Bana geç döllenme dedi doktorum. 1 hafta kadar oynuyor hesaplamalarımla
inşallah gebelik vardır çünkü bellirtiler tutuyor aslında ame boşa ümitlenmekten yoruldum artık testlere verdiğim paraya üzülür oldumFark eder tabi ki 10 gün bile çok erken. En en en garantisi 14 gün. Ben mesela yumurtlama günümden yüzde bin eminim. Günü gününe saati saatine regl oluyorum. Bana geç döllenme dedi doktorum. 1 hafta kadar oynuyor hesaplamalarımla gebeliğim.
Kist olduğunu hiç düşünmemeştimKist oluşmuş onu cikariyosunbende oyleyim
Bence böyle
Hcg ciddi manada yükselmeden belirti olmuyor emin olabilirsin. Idrar testleri de genelde 20 mlu üzeri yani 20 hcg üzerini ölçebilecek hassasiyetteler ve çoğunlukla güvenilirler.inşallah gebelik vardır çünkü bellirtiler tutuyor aslında ame boşa ümitlenmekten yoruldum artık testlere verdiğim paraya üzülür oldum
Arkadaşımın olmuştu zaten değerler düşük olduğu için ya silik ya da hiç çıkmaz :)Testte çıkmayan kimyasal gebelik olmaz.
Tekrar test alıp kontrol etcem bakalım 13-14gün olsun öyle yapayım bari napalım dua etmekten başka çaremiz yok yalnız Allah’tan isteyebilirizHcg ciddi manada yükselmeden belirti olmuyor emin olabilirsin. Idrar testleri de genelde 20 mlu üzeri yani 20 hcg üzerini ölçebilecek hassasiyetteler ve çoğunlukla güvenilirler.
Kimyasal olduğuna nasıl karar verdiniz testte çıkmayan seyin?Arkadaşımın olmuştu zaten değerler düşük olduğu için ya silik ya da hiç çıkmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?