Belirtileri en erken ne zaman hissetmeye başladınız?

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Gebelik belirtilerinin ne zaman başladığını merak edenler için faydalı bir topic olacağını düşünüyorum

Gebeliklerinizi en erken ne zAman hissetmeye başladınız ve onlar nelerdi ? Hamile veya hamilelik yaşamış arkadaşlar yazabilirse faydalı olur inşallah

Çatlatma iğnesi olmuştum 9.-10. Günler yok gibiydi sadece kasıklarım ve belim ağrıyordu. 11.gün sabah göğüs ağrısıyla uyandım çok şişmişti test yaptım ikinci çizgi çıktı. 12.günde çıktı ama kahverengi akıntı geldi hastaneye gittik 68 çıktı. 36 saat sonra 150 oldu. (Dün) 48 saat sonra 300 oldu.

ilk oğlumda adetime 1 hafta vardı akıntım çoğalmıştı genelde hep kup kuru olurdum adete yakın ama bunda yumurta beyazı gibi akıntı olmaya başlamıştı.. birde göğüslerim acayip dolmuştu çok şaşırmıştım.. birde yengem kaşın kirpiğin birbirine dolanmış sen kesin hamilesin demişti onun demesiyle adete 4 gün kala test yapmıştık ve çıkmıştı ikinci çizgi.. ertesi gün kan verdim beta 178 di adete 3 gün kala..
ikinci oğlumda yani bu gebeliğimde pek beklemiyordum ama adetime yine 3 gün vardı annemlere gitmiştik tavuk yemeği vardı ve benim midem kalktı yiyemedim tavuğu.. sonra farkettimki yine çok akıntım var aynı oğlumdaki gibi sabah test yaptım hemen saat 6 idi ikinci çizgi netti.. inşallah sağlıkla doğar yavrum.. Rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin belirtiler kişiden kişiye değişir..

Ben yaklasik 2 hafta once hamile oldugumdan belirtileri cok net biliyorum fakat 22 ekim de dusuk oldu. Ve yumurtlamam gecen hafta cuma oldu. Ve 2 gundur yine ayni belirtiler başladı en belirgini goguslerde sizi ve gaz cikarmak. Bir de fecii sekilde bel agrisi tutulmus gibi o derece. Sanki her gun dolmabiber yemiscesine gazim oluyor sürekli Bat 19 kasimda bakalim sonuc ne olacak?

Benim de bat 19 Kasım pek ümitli değilim ama bakalım hayırlısı

Merhaba bayanlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım. Beni bi konuda aydınlatırsanız çok memnun olucam ben 6 ay önce dış gebelik geçirdim hastanede yattım iğneyle bebeğim kaybettirildi ve en az 6 ay hamile kalmamam söylendi ve benim 6 ay bu ay bitti ve eşimle korunmayı biraktık Ekim’in 23 ünde adet oldum ve 6 gün sürdü bitti garip olan şu ki 7 8 gün sonra göğüslerimde hassasiyet başladı yeşil damar belirginleşti kahverengi olan kısım koyulaştı ve sivilce gibi bezeler çıktı yüzümde sivilceler çıktı çoğu yerinde normalde adete yakın çıkar sonra özellikle sağ bacağımda sinek ısırığı gibi kasıntılar çıktı sol bacağımda ve kolumda çıktı acayip kasıntısı vardı özellikle sabahları çok midem bulanıyo kahvaltı yapmadan da geçmiyo ani kalkışlarda basım dönüyo ve daha adetime 11 gün var yani bu neden olabilir ben belirtiler başlamadan böyle psikolojik bi hissiyata girmemiştim adetim yaklaşmış olsaydı belki girerdim ama bilemiyorumbilgilerinize çok ihtiyacım var lütfen beni bilgilendirin

Bende hiç değişik birşey olmadı her zaman ki gibi adet olacak gibi şeyler bel ağrısı kasık ağrısı arada mide bulantısı oldu bı arada ishal oldum ama gebelikle alakası varmı bilmiyorum bide başım dönüyordu ara ara goguslerim daha yeni şişmeye başladı

canim akintin ne kadar surdu? ve miktari nasildi? ben de akinti var da .kahverengi.

canim akintin ne kadar surdu? ve miktari nasildi? ben de akinti var da .kahverengi.
Adetim gelmeden oo akıntı gelirdi adetimin geleceğini anlardım canım. Açık kahverengi ve peçeteyle silince geliyordu çok değildi. Sadece 1 saat kadar sürdü. 1 saat içinde girdiğim her tuvalette gördüm. Şükür şimdi geçti bebiş yatak yapıyordu zaar:))

cevapladigin icin tesekkur ederim canim.

Merhaba kızlar. Düzensiz bir adetim vardır tam gününü kestiremem ama genelde 10-15 arası olur. Geçen ay 11in oldum bu ay daha olmadım. Ama ben ayın 8inden 11ine kadar adet geciktirici de kullandım çok önemli işlerim vardı adet dönemi yaşamak istemedim o günler içerisinde. Benim adetim çok ağrılı olur. Karnım şişer belim karnım çok ağrır ağlarım hatta ağrıdan bazen. Ayın 11inde ilişki yaşadık eşimle ama korunuyordu. Yalnız kondomdan sızmış olma ihtimali var gibi geldi bana. O gün akşam üzeri kasıklarıma ağrı girdi. Akşam hapı içmedim zaten. Çok şiddetli bir kasık ağrısı ve alt karın bölgemde patlayacak gibi şişlik var. Her tuvalete gittiğimde adet oldum kesin diye gidiyorum. Akıntım da çok oluyor o günden bu yana. Yorgunluk yok aslında geç yatıyorum birkaç gündür o yüzden biraz yataktan çıkmak istemiyorum ama hamile bile olsam nedeninin o olacağını düşünmüyorum. Gece dörtte yatıp sabah onda kalkıyorum yorgunluk normal geliyor. Göğüslerimde şişme falan yok. Dünden bu yana sadece ayaklarım hariç bütün vücudumu sıcak hissediyorum. Bu gün de adet olmazsam artık iyice şüphelenicem. Sizce hamile olabilir miyim? Adet dönemi kalınmaz diyorlar ama bilmiyorum yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…