Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi olmuştum 9.-10. Günler yok gibiydi sadece kasıklarım ve belim ağrıyordu. 11.gün sabah göğüs ağrısıyla uyandım çok şişmişti test yaptım ikinci çizgi çıktı. 12.günde çıktı ama kahverengi akıntı geldi hastaneye gittik 68 çıktı. 36 saat sonra 150 oldu. (Dün) 48 saat sonra 300 oldu.Merhaba arkadaşlar,
Gebelik belirtilerinin ne zaman başladığını merak edenler için faydalı bir topic olacağını düşünüyorum
Gebeliklerinizi en erken ne zAman hissetmeye başladınız ve onlar nelerdi ? Hamile veya hamilelik yaşamış arkadaşlar yazabilirse faydalı olur inşallah
Ben yaklasik 2 hafta once hamile oldugumdan belirtileri cok net biliyorum fakat 22 ekim de dusuk oldu. Ve yumurtlamam gecen hafta cuma oldu. Ve 2 gundur yine ayni belirtiler başladı en belirgini goguslerde sizi ve gaz cikarmak. Bir de fecii sekilde bel agrisi tutulmus gibi o derece. Sanki her gun dolmabiber yemiscesine gazim oluyor sürekli Bat 19 kasimda bakalim sonuc ne olacak?
canim akintin ne kadar surdu? ve miktari nasildi? ben de akinti var da .kahverengi.Çatlatma iğnesi olmuştum 9.-10. Günler yok gibiydi sadece kasıklarım ve belim ağrıyordu. 11.gün sabah göğüs ağrısıyla uyandım çok şişmişti test yaptım ikinci çizgi çıktı. 12.günde çıktı ama kahverengi akıntı geldi hastaneye gittik 68 çıktı. 36 saat sonra 150 oldu. (Dün) 48 saat sonra 300 oldu.
Adetim gelmeden oo akıntı gelirdi adetimin geleceğini anlardım canım. Açık kahverengi ve peçeteyle silince geliyordu çok değildi. Sadece 1 saat kadar sürdü. 1 saat içinde girdiğim her tuvalette gördüm. Şükür şimdi geçti bebiş yatak yapıyordu zaar:))canim akintin ne kadar surdu? ve miktari nasildi? ben de akinti var da .kahverengi.
cevapladigin icin tesekkur ederim canim.Adetim gelmeden oo akıntı gelirdi adetimin geleceğini anlardım canım. Açık kahverengi ve peçeteyle silince geliyordu çok değildi. Sadece 1 saat kadar sürdü. 1 saat içinde girdiğim her tuvalette gördüm. Şükür şimdi geçti bebiş yatak yapıyordu zaar:))