Belirtileri birlikte konuşalım canlar .

İnşallah hayırlı haberler cnm

Anladım bende ıslaklık dışında bir akıntı yok malesef çatlama olmamaış diyebiliriz Ozaman boşa gitti 22mm kiste döndü Ozaman
Afedersiniz wc de kontol edin uzun uzadıya bir akıntı olacak onu gördüğünüzde bariz olarak anlayacaksınız çatladığını

Kızlar benim son adet tarihim 2 şubattı. Ovülasyon testiyle bu ay denedim. 19 unda pik ve 20 sinde çatlama gördüm. Yumurtlama belirtilerini yaşadım ve bitti. Reglime 5-6 gün var ama tekrar akışkan beyaz-şeffaf akıntı tekrar başladı. Hafif sol kasığımda çok az bir şekilde ağrımda var Sizce bu adet öncesinin belirtisi mi yoksa başka bir durum mu?

Bu ovülasyon testlerini kendi kendimize mi kullanmayı tercih ediyoruz? Bir yıllık korunmasız ilişkiden sonra doktora görünmeye başladım, hiç bana böyle bir şeyler söylemediler, direkt aşılamaya başlayalım dediler

Valla ben de hep buradan gördüm, telefon uygulamasının günleri de tutmayınca öyle aldım

Düzenli adet olurum sadece geçen ay 8 mm de kaldı yumurtam o nedenle klomen kullandım vallahi her ayda gününde takır takır gelir regl

Düzenli adet olurum sadece geçen ay 8 mm de kaldı yumurtam o nedenle klomen kullandım vallahi her ayda gününde takır takır gelir regl
Benim de reglim çok düzenli ama mm falan bilmiyorum ben genel olarak hiç bir şey bilmiyormuşum ya… doktorlar da hiç anlatmıyor bu siteye bir girdim herkes her şeyi biliyor kendimi çok cahil hissettim ya

Arkadaşlar sizce var mı awox gebelik testi ben hep bu markayı kullanıyorum ilk defa çizgi çıktı yorumlarınız bekliyorum

Eklentiler

• IMG_0875.webp
    141,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0877.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 13
Bariz var gibi ama test güvenilirmi bilmiyorum bazen görüyorum yapmayın o testi almayın falan diye ama ben 2. Yi gördüm çizgiyi
Diğer testler konusunda evet ama ben 6 aydır bu markayı kullanıyorum bir kere bile silik çıkmadı ondan çok ümitlendim ama dediğiniz şey doğru 2 gün sonra tekrar test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…