İnşallah hayırlı haberler cnmReglime 4 gün vardı test yaptım 2ci çizgi yeri belli silik çıktı bende de kasıkta hareketlenmeler şişkinlik gögüs hassasiyeti sırt ağrısı akın mevcut pazartesi tekrar test yapıcam 8 yıldır cocuğum olmadı sebepsiz infertilite
Anladım bende ıslaklık dışında bir akıntı yok malesef çatlama olmamaış diyebiliriz Ozaman boşa gitti 22mm kiste döndü OzamanZorunda tabiki canım sağlıklı bir yumurta catlamasının ve yumurtlamanın olduğunun göstergesi
Belki olupta farketmemıs olma ihtimalinde olabilir bazı zamanlar benimki silmeden farketmemAnladım bende ıslaklık dışında bir akıntı yok malesef çatlama olmamaış diyebiliriz Ozaman boşa gitti 22mm kiste döndü Ozaman
Yok sildim hep olacakmı diye bi ara çok az gibi sonra böyle bariz olmadı hiçBelki olupta farketmemıs olma ihtimalinde olabilir bazı zamanlar benimki silmeden farketmem
Böyle tahminde hissiyat var ama akıntı yok yani ağrı demeyimde arada çok minik sızıBelki olupta farketmemıs olma ihtimalinde olabilir bazı zamanlar benimki silmeden farketmem
Afedersiniz wc de kontol edin uzun uzadıya bir akıntı olacak onu gördüğünüzde bariz olarak anlayacaksınız çatladığınıAnladım bende ıslaklık dışında bir akıntı yok malesef çatlama olmamaış diyebiliriz Ozaman boşa gitti 22mm kiste döndü Ozaman
Ve bir de kasıklarda hafif bir kasılma oluyor afedersiniz wc de iken kasıklarda bir ağrı oluyorBelki olupta farketmemıs olma ihtimalinde olabilir bazı zamanlar benimki silmeden farketmem
Hep bakıyorum silmekten kurudu artık resmen ıslaklık dışında bişey yok sadece ağrı var 14. Günüm artık olmadı galibaAfedersiniz wc de kontol edin uzun uzadıya bir akıntı olacak onu gördüğünüzde bariz olarak anlayacaksınız çatladığını
Adet döngünüz kaç günHep bakıyorum silmekten kurudu artık resmen ıslaklık dışında bişey yok sadece ağrı var 14. Günüm artık olmadı galiba
Bu ovülasyon testlerini kendi kendimize mi kullanmayı tercih ediyoruz? Bir yıllık korunmasız ilişkiden sonra doktora görünmeye başladım, hiç bana böyle bir şeyler söylemediler, direkt aşılamaya başlayalım dedilerBu ay yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz hangi günlerdi sizin. Ben geçen aylarda ovülasyon testi yapmadım. Şu telefon uygulamaları var ya oradan takip ettim tutmadı iki ay. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. pik olduğu gün, uygulamanın gösterdiği günden iki gün önce gösteriyordu.
Geçen ay 26 idi vitamin kullandığımdan beri 26 ama genelde 28 günü geçmiyorAdet döngünüz kaç gün
Valla ben de hep buradan gördüm, telefon uygulamasının günleri de tutmayınca öyle aldımBu ovülasyon testlerini kendi kendimize mi kullanmayı tercih ediyoruz? Bir yıllık korunmasız ilişkiden sonra doktora görünmeye başladım, hiç bana böyle bir şeyler söylemediler, direkt aşılamaya başlayalım dediler
Düzenli adet olurum sadece geçen ay 8 mm de kaldı yumurtam o nedenle klomen kullandım vallahi her ayda gününde takır takır gelir reglBu ovülasyon testlerini kendi kendimize mi kullanmayı tercih ediyoruz? Bir yıllık korunmasız ilişkiden sonra doktora görünmeye başladım, hiç bana böyle bir şeyler söylemediler, direkt aşılamaya başlayalım dediler
Benim de reglim çok düzenli ama mm falan bilmiyorum ben genel olarak hiç bir şey bilmiyormuşum ya… doktorlar da hiç anlatmıyor bu siteye bir girdim herkes her şeyi biliyor kendimi çok cahil hissettim yaDüzenli adet olurum sadece geçen ay 8 mm de kaldı yumurtam o nedenle klomen kullandım vallahi her ayda gününde takır takır gelir regl
Bende bilmiyorum hep yeni öğreniyorum canım sormak istediklerini sorBenim de reglim çok düzenli ama mm falan bilmiyorum ben genel olarak hiç bir şey bilmiyormuşum ya… doktorlar da hiç anlatmıyor bu siteye bir girdim herkes her şeyi biliyor kendimi çok cahil hissettim ya
Çok teşekkür ederimBende bilmiyorum hep yeni öğreniyorum canım sormak istediklerini sor
Bariz var gibi ama test güvenilirmi bilmiyorum bazen görüyorum yapmayın o testi almayın falan diye ama ben 2. Yi gördüm çizgiyiEki Görüntüle 3549363 Arkadaşlar sizce var mı awox gebelik testi ben hep bu markayı kullanıyorum ilk defa çizgi çıktı yorumlarınız bekliyorum
Diğer testler konusunda evet ama ben 6 aydır bu markayı kullanıyorum bir kere bile silik çıkmadı ondan çok ümitlendim ama dediğiniz şey doğru 2 gün sonra tekrar test yapacağımBariz var gibi ama test güvenilirmi bilmiyorum bazen görüyorum yapmayın o testi almayın falan diye ama ben 2. Yi gördüm çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?